104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    ja akkor minden világos,ezekkel nem voltam tisztában :D
  • Darthmushroom
    hát az a gebassz h a Roma-nak amcsi tulaja van és irl és öl bele pénzt, még a Lazio-nál Lotito meg egyáltalán nem ilyen még irl se. első szezonba is azért tudtam csak igazolni mivel eladtam kis millió játékost.
  • bakkerman
    akkor valami gebasz van nálad,nekem a Romanal első év után 33 misit adtak,második szezonom után 34-et,úgy hogy az egyenleg -23 millióban volt...
  • szabii98
    mélyen tisztelt van Persie. Valóban megérte eligazolni, te kis áruló
  • szabii98
    4-0ra megcsaptak idegenben a 2. derbyn, elsőn 1-0ra kikaptam
    pont most jön a rossz sorozat...amikor kikéne jutni a csoportból, ráadásul a Muval is játszunk....ajjajj :DD
  • Darthmushroom
    csak spanyolnak nem sok értelme van mivel a franciák után náluk van a legtöbb tehetség.
  • szabii98
    azz nemjó :D
  • LasDen #87259
    akkor már bilbao...
  • szabii98
    Sevilla - csak spanyol igazolásokkal érdekes lenne :D
  • Darthmushroom
    asszem ezt a mentést így egy kicsit félre is rakom. :D Van egy poén Kobenhavn mentésem vagy azt vagy a Feyenoord-t kéne folytatni. ha új csapat akkor Wolfsburg-Sevilla-Villarreal 3sból lesz valaki esélyes :D de már ideje lenne valakivel bl-t is nyernem nem csak bajnokságot :D
  • LasDen #87256
    az az elnök fiának zsebpénzére ment el...:D
  • Darthmushroom
    ja csak a hír előtt kaptunk valami 60mt :D az Olasz meg EL TV jogokért
  • szabii98
  • LasDen #87253
    ha nincs pénz, nincs pénz :D
  • Darthmushroom
    ez igen, ugyebár bajnok lettem a Lazio-val erősíteni kéne a bl-re, erre a szerény elnök bajnoki címet ígérve add 875k átigazolási keretet.
  • szabii98
    :DDD
  • LasDen #87250
    EL-t ér a győzelem...meg elmondhatod, hogy nyertél valamit...:D
  • szabii98
    két észak-londoni derby egymás után :D
    a liga kupa ér valamit? mert nem akarok tovább menni, de olyan szar a spurs hogy simán verem őket :( :D
  • bexinho
    Hihetetlen... kiestünk a BL csoportkörből, Európa ligában negyeddöntőben meg kiejtett a Liverpool, de úgy, hogy első meccsünk idegenben volt, ott 0-1 volt javunkra 90. percig, amikor is védőmön megpattan a lövés, elbotorkál a labda a kapusig, majd ő finoman beüti. Nem baj mondom, hazai pálya majd javunkra szolgál... hát nem.

Végig kiegyenlített meccs, 0-0 a 87. percig, kapnak 30 ról egy szabadot nagyjából szemben a kapuval. Na mondom ez tuti bemegy... a gondolatom végére se értem, már bent rezgett a labda a kapuban. Persze, mindenkit feltoltam, 1 védőm volt hátul, hát mit ad isten, 2 perc hosszabbítás + a maradék 3 perc lepörgött esemény nélkül... na persze, csak közel 20at lőttünk meccsen kapura, nyilván a vége nem volt izgalmas a gép szerint.

Mindegy, sokat nem buktam, így is annyit kaptam a negyeddöntőért, mint a BL csoportkör döntetlenjéért (375e font). Bajnokság már behúzva, így már csak a MK maradt "kihívásnak" jövő őszig. Következő szezont viszont megpróbálom még több magyarral kezdeni, mindegy meddig jutunk így, mert stadiont se akarnak bővíteni, pedig anyagilag biztosabbak sem lehetnénk, de a vezetőség szerint tökéletesen megfelelő a 27ezer férőhely (3x -os BL győztes, világsztár játékosokkal, világsztár edzővel).

Nem tudom még mit kellene elérnem, hogy számba vegyen Kubatov (bármikor nekivágom, hogy "veszem kalapom", nyugodtan beleegyezik... vicc :D)
  • Borzaskutya
    áá dehogy :D

más: a visszavágó: Napoli - Juve: 1 - 1
    ott van a csapat az olasz kupa döntőjében :D
    az ellenfél a Roma - Udinese párharc győztese lesz (egyébként az Udinese a 2. a bajnokságban... a Roma pedig a 7.)
  • LasDen #87246
    biztos, hogy nem BUNDA....tűzbe tenném a kezem annyira biztos :D
  • Borzaskutya
    Olasz kupa elődöntő első meccs
    Pont egy héttel ezelőtt, ők nyertek ezzel az eredménnyel.
  • Borzaskutya
    This is Hamsik show
    Mondhatjuk h a bíró velünk volt :D
  • szabii98
    Arsenallal kezdtem még régebben , de csak most lett időm és kedvem játszani, tervben van hogy még ma befejezem :D
    A Vidi bejutott a BLbe amúgy./nehéz a csoportja, Bayern-Szpartak-Juve-Vidi/
  • LasDen #87242
    tudomásom szeinrt fmhungaryn van megye3ig kieg.....
  • gilgamesv2
    hello!

elkészült az új fmhez nb3-as magyar kieg?amiket neten találtam azok nem működtek:(
    előre is köszi a segitséget!!
  • LasDen #87240
    azért be nem csődölne, de sokat számít igen....
  • bakkerman
    valóságban egy Inter vagy egy AC Milan két szezont is úgy tolna le,hogy nem voltak kint a nemzetközi porondon becsődölne...pár éve a Milan csak az uefa kupában indult,akkor olvastam valami kimutatást,hogy a BL-es szezonjaihoz képest 60%-al csökkent a bevétele abban az uefa kupás évben!! Az kurvanagy érvágás egy topcsapatnak
  • bakkerman
    ezt a mentést már csak azért is viszem tovább,mert kiváncsi vagyok a két milánói klub vergődésére,egymás után két szezonban nem lesz ott egyikük se mégcsak az EL-ben se,anyagilag nagyon haza lesz vágva mindkét csapat,a keretük is nagyon meggyengült,mindjárt rakok is képet
  • LasDen #87237
    a tavalyiban is erősek voltak. egyszer asszem be is húzták a bajnokságot....
    de aki nagyot fejlődött akkor az a Torino volt. 10 év alatt bajnokok lettek, és nem csak úgy véletlenül, hanem konstansan ott is voltak az élmezőnyben....
  • bakkerman
    a Samp tavaly is 3. lett! Ránézésre a keretük kb középszint,de valamit nagyon eltalált az edzőjük már 2. éve! És túljutottak a BL selejtezőn is,ottvannak a főtáblán idén!
  • LasDen #87235
    samp meg cagliari jól nyomja :D juve meg más dimenzió
  • bakkerman
    tárgyaltam mindkettejükkel,Pato 7 misit akart fizunak,Helenius beérte 3 misivel is,így ő érkezett végül,19.25 millió euróért! Volt még egy igazolásom,Sebastian Corchia (fm12 egyik legjobb jobbhátvédje) 16 millióért!
  • bakkerman
    AS Roma 2013/2014
    Bajnokság végeredmény
    BL meccseink
    Tavasszal hatalmasat ment a csapat,ahhoz képest hogy novemberben kétszer is ultimátumot kaptam,hogy megkell nyernem a következő meccsemet,vagy kirúgnak,ahhoz képest fantasztikus ez a 2. hely,ismét! A Juventus más szintet képvisel,és a két milánói klub hanyatlásának köszönhetően évekre belesz betonozva az első helyük a zebráknak. Olasz kupában a negyeddöntőben épp a Juve ejtett ki.
  • LasDen #87232
    Pato??? felejtsd el :DD Helenius...:D
  • bakkerman
    nagy dilemma: Alexandre Pato 20 misiért,vagy Nicklas Helenius 19 misiért? Melyikük érné meg jobban HOSSZÚTÁVON?
  • bakkerman
    emberek letoltam a második szezonomat is a Romaval,holnap dobom a képeket,annyit elárulok megint 130%-on teljesített a csapat a végelszámolásnál :P (és ugye a csapat legjobbja Mattia Destro február 7.-től már nem lépett pályára...)
  • csasaet
    2011-2012
    Kezdtem egy új játékot mivel az előző crash dumpolt.. Munka nélküliként kezdtem, betöltve elég sok bajnokságot. 2011 nyarán jelentkeztem szinte minden elérhető állásra, végülis az Atletico Madrid "B" csapatát választottam. A csapat a spanyol 3-ad osztály középmezőnyéhez tartozott, anyagi helyzete katasztrófális volt (-50k fizetési keret hetente). Két magyar játékost ezek ellenére sikerült kölcsönvennem, egy jobb védőt, Novák Alexisz-t a honvédból és egy csatárt, Szilágyi Pétert a debrecenből. A szezon első felében a csapat jól játszott, féltávnál 8 pont előnyünk volt, majd a második fele katasztrofálisra sikerült. Januárban 3 legjobb játékosom is elvitte az Atletico, a kezdőből többen lesérültek hosszabb távra. Végül a szezon végén a második helyen végeztünk és rájátszással feljutottunk a másodosztályba. Érdekesség egyébként, hogy a házi gólkirályom a középső védőm lett 44 mérkőzésen 27 gólt fejelt :D

Nyáron jelentkeztem U23-as csapatokhoz, majd Fehéroroszország elfogadta a jelentkezésem, így velük vettem részt az olimpián. Csoportkörben Újzélandod, Brazíliát és Irant kaptuk, ezért elvártam a továbbjutást. Sikerült is, 3 győzelemmel, meglepetésemre Brazíliát 5-0-ra vertük. A legjobb 8 között Uruguay csapatát kaptuk, 2-1-re nyertünk. Az elődöntőben Spanyolország volt az ellenfél, szerencsével 1-0ra nyert a csapat. Jöhetett a döntő Nagy-britannia ellen.. A csapattal nem tudom mi történt, de az egész sorozat alatt nem játszottak olyan rosszul mint a döntőben. Sima 4-1-es vereséggel ezüstérmes lett Fehéroroszország csapata az olimpián. Az olimpia után lemondtam, hogy a kitűzött célra, a másodosztályban maradásra jobban tudjak koncentrálni. Bocs, ha hosszú lett.
  • LasDen #87228
    most erről eszembe jutott, hogy érdekesek amúgy az edzők a játékban. amennyira észrevettem, hogy nem nagyon maradnak egy helyben az edzők. ha nem rúgják ki őket aktuális csapatuktól, akkor maradnak a helyükön, de amint egy azonos v nagyobb repuval rendelkező csapat ajánlatott tesz nekik, azonnal mennek. pl legutóbb a már nemtom ki a lazioval volt a 14-5-6. helyen és megkereste az espanyol. akik ugyanúgy a 14-5-6. helyen voltak. csapot papot ott hagyott és átment a spanyolokhoz. semmi logika nincs benne, és ez az általáno. jönnek mennek folyton....
  • bakkerman
    na a 16 között kizúgtunk a BL-ből
    Roma-Spartak Moscow 1-1
    Spartak Moscow-Roma 3-2

nem baj,a vezetőségnek az volt az elvárása,hogy jussunk be a 16 közé,ezt teljesítettem,nem érheti bírálat a Tímet