A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• csasaet
    2011-2012
    Kezdtem egy új játékot mivel az előző crash dumpolt.. Munka nélküliként kezdtem, betöltve elég sok bajnokságot. 2011 nyarán jelentkeztem szinte minden elérhető állásra, végülis az Atletico Madrid "B" csapatát választottam. A csapat a spanyol 3-ad osztály középmezőnyéhez tartozott, anyagi helyzete katasztrófális volt (-50k fizetési keret hetente). Két magyar játékost ezek ellenére sikerült kölcsönvennem, egy jobb védőt, Novák Alexisz-t a honvédból és egy csatárt, Szilágyi Pétert a debrecenből. A szezon első felében a csapat jól játszott, féltávnál 8 pont előnyünk volt, majd a második fele katasztrofálisra sikerült. Januárban 3 legjobb játékosom is elvitte az Atletico, a kezdőből többen lesérültek hosszabb távra. Végül a szezon végén a második helyen végeztünk és rájátszással feljutottunk a másodosztályba. Érdekesség egyébként, hogy a házi gólkirályom a középső védőm lett 44 mérkőzésen 27 gólt fejelt :D

Nyáron jelentkeztem U23-as csapatokhoz, majd Fehéroroszország elfogadta a jelentkezésem, így velük vettem részt az olimpián. Csoportkörben Újzélandod, Brazíliát és Irant kaptuk, ezért elvártam a továbbjutást. Sikerült is, 3 győzelemmel, meglepetésemre Brazíliát 5-0-ra vertük. A legjobb 8 között Uruguay csapatát kaptuk, 2-1-re nyertünk. Az elődöntőben Spanyolország volt az ellenfél, szerencsével 1-0ra nyert a csapat. Jöhetett a döntő Nagy-britannia ellen.. A csapattal nem tudom mi történt, de az egész sorozat alatt nem játszottak olyan rosszul mint a döntőben. Sima 4-1-es vereséggel ezüstérmes lett Fehéroroszország csapata az olimpián. Az olimpia után lemondtam, hogy a kitűzött célra, a másodosztályban maradásra jobban tudjak koncentrálni. Bocs, ha hosszú lett.