A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Hihetetlen... kiestünk a BL csoportkörből, Európa ligában negyeddöntőben meg kiejtett a Liverpool, de úgy, hogy első meccsünk idegenben volt, ott 0-1 volt javunkra 90. percig, amikor is védőmön megpattan a lövés, elbotorkál a labda a kapusig, majd ő finoman beüti. Nem baj mondom, hazai pálya majd javunkra szolgál... hát nem.

Végig kiegyenlített meccs, 0-0 a 87. percig, kapnak 30 ról egy szabadot nagyjából szemben a kapuval. Na mondom ez tuti bemegy... a gondolatom végére se értem, már bent rezgett a labda a kapuban. Persze, mindenkit feltoltam, 1 védőm volt hátul, hát mit ad isten, 2 perc hosszabbítás + a maradék 3 perc lepörgött esemény nélkül... na persze, csak közel 20at lőttünk meccsen kapura, nyilván a vége nem volt izgalmas a gép szerint.

Mindegy, sokat nem buktam, így is annyit kaptam a negyeddöntőért, mint a BL csoportkör döntetlenjéért (375e font). Bajnokság már behúzva, így már csak a MK maradt "kihívásnak" jövő őszig. Következő szezont viszont megpróbálom még több magyarral kezdeni, mindegy meddig jutunk így, mert stadiont se akarnak bővíteni, pedig anyagilag biztosabbak sem lehetnénk, de a vezetőség szerint tökéletesen megfelelő a 27ezer férőhely (3x -os BL győztes, világsztár játékosokkal, világsztár edzővel).

Nem tudom még mit kellene elérnem, hogy számba vegyen Kubatov (bármikor nekivágom, hogy "veszem kalapom", nyugodtan beleegyezik... vicc :D)