104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• DONGUBA
    Koszi szepen--2-3 honap mulva mar talan egezseges leszek
  • Neoncsoves
    Jobbulást
  • Barnabyka
    FM-ben gazdag mihamarabbi jobbulást!:)
  • DONGUBA
    En elnezest kernek de penteken korhazba hoztak es meg is mutottek gerincservvel.
  • LasDen #87422
    ha bebetonozott helyed van a kispadon, akkor esetleg nem basznak ki egy ultimátum után...amúgy nem érdemes
  • kosheen
    elbeszélgetek itt magamban...
    nem akarja a főnökség bőviteni a stadiont, de lassacskán nem ártana már. Nincsenek zsinórban teltházak, de kupa és nemzetközi kupameccseken alap a full ház, és 2020-ra azért illene már valami fejlesztést csinálni
    Az lenne a kérdésem, hogy mennyire káros az egészségre a felmondással fenyegetőzni? Csinálhatnak oylat h azt mondják h menjél akkor bameg és kivágnak?
  • kosheen
    egy 31 millió eurót érő Fradi az milyen? (nyilván az nb1-es csapatokhoz viszonyitva)
  • kosheen
    persze, sima 4-0 :D
    az olimpiai döntőről pont visszajött 2 játékosom is, a nigériaiaknál játszott a balhátvédem, a braziloknál a balszélsőm. (amúgy a brazilok nyerték az olimpiát, az én játékosom 1 góllal és egy assziszttal járult hozzá a győzelemhez)
  • Barnabyka
    Tartsd rajta az egeret és pár mp múlva kiírja! (pl a kínai, ha minden igaz azért olyan, mert túl sok csapat van az első ligájában..vagy túl kevés hirtelen nem tudom.)
  • nono28
    Üdv!

Lenne egy kérdésem.Az mitől van hogy a játék elején mikor kiakarom választani melyik bajnokságok legyenek játszhatóak,négy bajnokság mellett sárga háromszögbe felkiálltójel van?
  • Barnabyka
    Nyertél?:D
  • kosheen
    tök jó lenne az én MB1-emben tippmixelni
    a zsinórban 6x-os bajnok Fradi megy az állandóan ingázó, jelenleg is tök utolsó Zetéhez
    2,5/3/2,63
    Ilyen szorzóért feltenném az egész átigazolási pénzemet :D
  • maddog74
    Az fm szériát még nem sikerült kipróbálnom,azért érdeklődök utána.Én a championship(pl.2007próbáltam többek közt) az nem jött be de lehet csak azért mert nagyon hozzászoktam a régihez ahol mindenki lőtt gólt egy szezonban persze a csatárok többet mint a valóságban.Ez csak 1 példa.
    Nem volt agyon bonyolítva,a lényeg a HANGULAT volt.Jobban szerettem amikor nem állandóan hanem összefoglaló formában NYOMON KÖVETHETŐ szöveggel nem darálva,úgy hogy követhetetlen az egész kísértem figyelemmel egy meccset.
    Aki játszott azzal talán érti miről beszélek.Legalábbis a chman 2007-ben követhetetlen,használhatatlan volt a szöveg még ha lelassítottam is a meccsnézés szörnyű csatárok lőnek csak gólt de sokszor üres kapuba fölé meg félpályáról gól.Akkor inkább szöveges követhető forma.
  • LasDen #87413
    mi bajod az fm szériával, hogy az nem jó??
    amúgy lehet szövegest is olvasni.....
  • maddog74
    Idegesítő lehet ha fél év után kirúgnak mindig.Én az állandóságot szeretem és szerettem visszaverekedni magam a legjobbak közé ugyanazzal a csapattal ha néha lecsúsztam.Engem is többször kirúgtak a régiben,ezért úgy oldottam meg ha kirúgnak "add new manager"majd kiválasztottam az addig irányított csapatot és minden ment tovább mintha mi sem történt volna.Ez a régi ch man-ben volt nem tudom az újakban lehet-e ilyet mert eddig még egy sem tudott lekötni különböző okok miatt fél napnál tovább a régi meg nem megy xp alatt.
  • maddog74
    Sziasztok!

Én még a régi ch man 3.részével szerettem játszani.A kérdésem az lenne hogy látom a fm manager 2013-ban van classic mód.Van olyan lehetőség a játékban hogy a meccset csak szöveges formában nézzem mint régen?Olvasható ez vagy 1 másodperc alatt ledarál egy csomó dolgot?Az újakban ugyanis nagyon nem tetszett hogy szinte csak a csatárok lőnek gólt.Ebben is így van?Ch man 3-hoz hasonló hangulatú managert próbálok keresni de már 15 éve nem sikerül...Előre is köszi.
  • hzsolt1990
    Köszi a tanácsot!
  • Darthmushroom
    szoktam nézegetni azokat a taktikákat egy két jó beállítást lehet onnan lopni. de asszem az kb az alap játékhoz volt megcsinálni amit írsz (ha jól emlékszem) most már 2millió javítás kijött a meccsmotorra lehet azért nem működik. meg am is letöltött taktikák mindig csak alapnak jók mert még ha ugyanazon csapattal is vagy nem biztos h ugyanazokat igazolod/ játszatod, állítani mindig kell a te a keretedre.
  • hzsolt1990
    Sziasztok! Eddig ezeket a csapatokat vezettem,probálkoztam(Dinamo Moszkva,Wolfsburg,Újpest) az érdekesség az-az egészben,hogy még sehol sem tudtam megvetni a lában fél szeron után mindenhonnan kirúgnak.
    Might and Magic™ by Raikan007-féle taktikával probálkoztam.Elment a kedvem az egész játéktól sajnos.....
  • kosheen
    tárgytalan, fasz vagyok
    nem az országra, hanem a kelet-európai régióra állitom és berakom hogy magyar nemzetiségűt keressen és meg van oldva (remélhetőleg)
  • kosheen
    ja, amúgy nem kell aggódnom a válogatottam miatt.
    olimpián a csoportkör után kaptam a nigériaktól egy négyest, aztán még üzenet se jött róla hogy kibasztak :D
  • kosheen
    nabasszamármeg
    meg akartam csinálni hogy a szkótjaim járják Mo-t hogy pár magyar gyereket le tudjakigazolni. Úgy volt beállitva h max 21 éves nb1-es gyerekeket keressenek. Erre 1(!) nap után szól az összes hogy végeztek és mindegyiknek ott a report és az összes ugyanazt a norvég srácot találta meg. 1 kib.szott napig keresgéltek.
    Hogy a fenébe lehetne megcsinálni hogy bóklásszanak és nézelődjenek?
    12-vel nyomom
  • bakkerman
    hát figyelj,megan fox után a helyi zöldségessel szexelni...végülis lyuk-lyuk,csapat-csapat :DD
  • szabii98
    épp felmondtam volna, amikor kirúgnak. Na nem annyira gáz.
    A Pécs felkért edzőnek . Nagy ugrás lenne a PL után az NB2?:D
  • Zenszkij
    Csúcs, hogy az idegenbeli meccsekkel már nem is idegelem magam...holidayre megyek :D.
  • LasDen #87401
    én már nem érzem ennyire gáznak a játékot. ez a 3-0 és nem merek cserélni, bullshit...akkor te vagy szar, nem a játék :D
  • szabii98
    Mégjobb :D
    az én képem a 2012ből van, de megőrülök, alig várom hogy vége legyen a szezonnak
  • Zenszkij
    Az idei játék csal. 0-2-re vezetek a Lens-al, erre 5 perc alatt 2-2. Meccs végén 2-3 ide, majd 3-3. Lövök 2 kapufát, hatalmasakat véd a kapusa majd vége. Nevetséges, hogy még 3-0-nál sem merem behozni a fiatalokat mert benne van az x a meccsben, még akkor is ha már csak 20 perc van hátra. Örülök hogy nem csak nálam tapasztalható ez a szemét. Egyedül a ManU volt akivel rommá uraltam a világot 8 év után, mivel gyakorlatilag a világ 10 legjobb játékosa nálam tolta.
  • szabii98
    a játék a barátom.

most komolyan, ti így hogyan állnátok hozzá a játékhoz? csoda hogy elmegy a kedvem?
    lőhetünk száz gólt is, az biztos hogy feljönnek. Amikor az öngól bement, akkor már tudtam hogy x lesz a meccs.
    2 perc alatt lehoznak két gólt, még gyorsan a vége előtt. így játszania sincs kedve az embernek, még a bl hely sem lesz meg ha egy kibszott reading ellen kikapok...
  • Whylechlapht
    Sziasztok!

Szerintetek az miért van, hogy már kb ez a 7. szezon, hogy a csapat mindig csak november-december környékére lendül formába? A Sheffield United-el vagyok, 2019-ben, Premier league-ben. Felkészülési meccseken az összeset megnyerem (barcát idegenbe 3-0ra, intert 2-0-ra verem), amikor elkezdődik a szezon meg mintha elfelejtenének focizni a játékosaim. Rossz játék, döntetlenek, vereségek 1-1 győzelem, majd decembertől vagy 6-7 helyet ugrok év végéig a tabellán, hozom a kötelező meccseket, meg tudom verni a nagyokat... A 2018-19-es szezonban az 5. helyen végeztem, ha nincs a szezon eleji rossz forma a bajnokságért küzdhetek.
    Elkezdődött a 19-20-as szezon, a már említett felkészüléssel (8 meccs 8 győzelem közte barca), és megint a 10-11 hely környékén szenvedek novemberben.

Nekem gyanús, hogy ameddig a taktika nem tökéletes (mentalitás, labda birtoklás, rögzített helyzetek...) addig botladozik a csapat, de az edzést kifejezetten taktikára állítottam, hogy be legyen gyakorolva, 3 taktikából csak egyet tartottam meg, hogy minél előbb begyakorolják, de így is lehetetlen a szezon kezdetére tökéletesíteni.
    Már idegesítő, hogy mindig az első 3-4 hónap miatt bukik a szezonom, miközben simán ott lehetnék a tabella elején.

Van valakinek ötlete hogy ez miért lehet?
  • Borzaskutya
    Én is hasonlóképpen jártam. Pont most lett vége a 2. szezonomnak a Napolinál. BL-t érő helyet ígértem, ami ugye a 3. Itáliában. Sajnos csak az 5. jött össze (4 ponttal maradtam le a 3. helyről), játszottam az olasz kupa döntőt a Juve ellen (89. perc 0-1) a meccs védi eligazítás után pedig jött a hír h goodbye van. most várok hátha felkeres vki...
  • Neoncsoves
    tanúsíthatom, hogy az idei játék kecinehéz, Real Madridnál 2. szezonomban novemberben Pérez papa kirúgott a picsába. :DDDD
  • Darthmushroom
    *
  • Darthmushroom
    asszem itt az ideje egy generáció (keret) változtatásnak :D jöhetnek a generált vadállatok fel akiket eddig nevelgettem :D
  • LasDen #87392
    én sem vagyok jó...cseppet sem....
    de engem nem tud egy barca, real, mu izgatni. nincs benne semmi, hogy velük kezdjek. az hogy évekkel később hozzájuk vetődöm az megin más. más csapat más bajnokság...érdekesebb...:D
  • bakkerman
    nem mindenki akkor pengécki mint te :DDD például én még akkor is büszke vagyok magamra,ha United vagy Barca szintű csapatokkal érek el sikereket,főleg az FM13-ban,számomra gecinehéz ez az idei verzió,egy szar taktikával,rossz döntésekkel simán visszalehet zülleszteni egy top csapatot is...
  • LasDen #87390
    el összejöhet...bl...nagyon sokára esetleg :D
  • Darthmushroom
    ez az h én bl-t vagy el-t akarok nyerni :D már gondolkodok azon h inkább kiesek csoport körbe hátha el-be összejön a siker :D
  • LasDen #87388
    nem látom mi kihívás van a feyenoordban....jó eu szinten picsa szar, de hollandiába raklapra nyered magad, az nem túl izgalmas
    instant sikernek mondjuk jól jön :D
  • Darthmushroom
    Feyenoord 4.szezon. Meglett a 4. bajnoki cím zsinórba, bár veretlenül de azért nehezebb szezon volt a sok sérülés miatt. holland kupába címet védtünk, a bl-be meg megint nem volt szerencsénk az elődöntőbe idegenbeli góllal alul maradtunk a barcán, de így is elégedett lehettek azért. szezon közbe elkészült a stadion fejlesztés így immár a 60e "teknő" a legnagyobb aréna a ligába.
    tabella
    statok
    kupa menetelések