A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Whylechlapht #87397 Sziasztok!
Szerintetek az miért van, hogy már kb ez a 7. szezon, hogy a csapat mindig csak november-december környékére lendül formába? A Sheffield United-el vagyok, 2019-ben, Premier league-ben. Felkészülési meccseken az összeset megnyerem (barcát idegenbe 3-0ra, intert 2-0-ra verem), amikor elkezdődik a szezon meg mintha elfelejtenének focizni a játékosaim. Rossz játék, döntetlenek, vereségek 1-1 győzelem, majd decembertől vagy 6-7 helyet ugrok év végéig a tabellán, hozom a kötelező meccseket, meg tudom verni a nagyokat... A 2018-19-es szezonban az 5. helyen végeztem, ha nincs a szezon eleji rossz forma a bajnokságért küzdhetek.
Elkezdődött a 19-20-as szezon, a már említett felkészüléssel (8 meccs 8 győzelem közte barca), és megint a 10-11 hely környékén szenvedek novemberben.
Nekem gyanús, hogy ameddig a taktika nem tökéletes (mentalitás, labda birtoklás, rögzített helyzetek...) addig botladozik a csapat, de az edzést kifejezetten taktikára állítottam, hogy be legyen gyakorolva, 3 taktikából csak egyet tartottam meg, hogy minél előbb begyakorolják, de így is lehetetlen a szezon kezdetére tökéletesíteni.
Már idegesítő, hogy mindig az első 3-4 hónap miatt bukik a szezonom, miközben simán ott lehetnék a tabella elején.
Van valakinek ötlete hogy ez miért lehet?