104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    fél off
    Sport2-n a legendás 2005-ös Pool-Milan BL döntő! Micsoda nevek voltak a Milanban...
  • LasDen #87549
    gagyi bunda....:D de nem is értem az inter ellen minek bundázni...megverik azok magukat is :D
  • Sysfox
    Sorry fiúk, elszúrtam, a Hattrick topikba szerettem volna!
  • bakkerman
    San Siro beli 1-3 után visszaStarkoltunk akarom mondani visszavágtunk! :D
  • LasDen #87546
    nekem nem jön be, hogy passzolok passzolok és talán bejön...mindig is direkt módon támadom a kaput. most épp 3-4-3 gyémántot játszom. Igen, kevesebbet van nálam a labda, de fent van egy Diego Costa és egy Falcao, akik stabilan jól játszák meg a labdát. Haramadiknak meg Sisani, aki 10/9-szer berúgja. Középen nem vagyunk erősek, de Koke rengeteg labdát szerez. A védők meg jól játszák meg a labdát....
    Jók vagyunk a labda nélkül is :D

nekem nem mindenem a labdatartás....:D
  • bakkerman
    csak akkor meg belemész egy adok-kapokba,egyszer te támadsz,egyszer az ellenfél,és az nem biztonságos SZERINTEM.
  • LasDen #87544
    a nagy labdabirtoklás legnagyobb hátránya, hogy nincsenek nagy lehetőségek....hiába van 60-70-200%-os labdabirtoklásod, de nincsenek CCC-k. Ezé szarok én rá :D Sokszor csak 4x%-os van, de én rúgom a gólokat :D
  • Zenszkij
    ha nem megy a work ball into the box, akkor csak retain posession és pass to feet opciót told be azt csókolom
  • Solt
    Igen bezavarhat, mivel a távoli lövéseket veszi vissza... ITT megtalálod, hogy melyik instrukció mit állít át az egyéni utasításoknál.
  • Szycsu
    *első félidőben
  • Szycsu
    Ahogy elnézegettem a meccseimet, valamit nem úgy működik a 12-ben, mint a 11-ben, pedig mindent ugyan úgy csinálok. Mitől van, hogy basznak rárúgni a labdát kapura? A Work ball into box beállítás bezavarhat? Nem hinném, mert, amikor nem nyomom be, akkor sem szokásuk rálőni. És most nem arról beszélek, hogy 40 méterekről, a 16-oson belül sem, megvárja, míg leszerelik, vagy kapus kijön és levarázsolja a lábáról. Úgy csinálnak, mint, akik be akarnának gyalogolni a labdával a kapuba. Rendszerint előfordul, első félévben óriási mezőnyfölény, 65 feletti labdabirtoklás, de nincs kapura lövésünk. Rohadt idegesítő. Nem mellesleg, ilyen félidő után (60% feletti birtoklás, szétpasszolgatás), Villareal-ban beleszaladtunk a BL-ben egy szép 3-0ba....
    Előre is kösz a tippeket
  • Zolika60
    Sziasztok,

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat. Épp most néztem, hogy Chelsea padja megüresedett és kíváncsiságból ránéztem meg tudnám-e pályázni?! Valóban ott van az az opció. Nem értem akkor, hogy Egyiptom esetében ez miért nem volt felajánlva. Pedig nincs beállítva, hogy válogatottat nem irányítok.

Na de most már ezt is tudom! Úgyhogy tényleg hálás vagyok :) Köszönöm!
  • kosheen
    uff
    az lenne akérdésem, hogy ezek a csili-vili kiegészitő képek mennyire fogják meg a gépet? 12-vel tolom, de netbookon csak, és a meccseket nem 3d-ben nézem, mert az nem birná.
    ha berakosgatok facepackot, meg minden anyám kinját akkor belassulna?
  • Barnabyka
    A nevedre ràmész bal felül és a legördülő menüre es ott van, hogy munka(vagy valami ilyesmi), utàna màr menni fog.
  • Darthmushroom
    Hatalmas Grat. Új stadion van már?
  • Darthmushroom
    pedig ott ahol keretet mutatja lenni kéne egy olyannak h jelentkezés az állásra, meg egy olyannak is h Te szívesen irányítanád őket. (valamelyk sarokba a játékosok felett skintől is függ h jobb vagy bal oldalt)
  • Volcanor
    Vasárnap én is, de azért ma, szombaton nehezebb volt.
  • Solt
  • LasDen #87532
    Nudli...bármelyik vasárnap megcsinálom...
    neeeem :)
  • Zolika60
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni (FM2012)!
    Többször levélben érkezik olyan infó, hogy xy csapatnál elküldték az edzőt. Ezekre a megüresedett pozicíókra lehet pályázni? Ha igen, akkor hogyan? Ki kell keresni a "munkák" fülön keresztül, vagy van más, egyszerűbb módja is?
    Konkrét példa: Jött, hogy Egyiptom csapata leszerepelt a Afrikai Nemzetek Kupáján, ezért kirúgták a szövetségi kapitányt. Rámentem a csapat oldalára, de sehol nem találtam olyan opciót, ahol "megpályázhattam" volna az üres helyet, pedig ott is írta, hogy nincs menedzser jelenleg. (ez az eset igaz klub csapatokra is, pl a Caen együttese is menedzser nélkül maradt és ott sem találtam meg a megoldást, hogy hogyan is lehet megpályázni az állást)

Az tiszta, hogy van egy fül, ahol a munkák között lehet válogatni, de eddig 2-3 csapat vagy válogatott érdekelt volna, de ebben a listában ez nem volt feltüntetve, pedig levélben is megkaptam, hogy kirúgták az edzőjüket! Viszont lehet bepróbálnék 1-1 ilyen üresedésre. Feltéve ha tudnám hogyan kell!? :)

Köszönöm szépen előre is a segítségeteket! :)
  • Volcanor
  • bexinho
    2022/2023-as tavaszi szezon összegzése (Ferencváros):

http://bit.ly/Xgov8r
  • Solt

Csak legközelebb egy picit tagoltabban, összeszedettebben... :)
  • Darthmushroom
    köszi, tudom tervbe van az eladása még ha csak az értékért (4m) viszik is jól járok.
  • LasDen #87522
    grat..de az a sammon gyerek kevés lesz a PL-ben....
  • Darthmushroom
    Derby első szezon:
    sikerült amit vártam simán meglett a feljutás, bajnoki cím is összejött ezt azért egy két hónap után már bőven remélhettem.
    tabella
    házi gólkirály és a két legnagyobb tehetségem:
    Sammon
    Hughes
    Bennett
  • gilgamesv2
    hello,valaki átküldené légyszi priviben a nb3as aktivátort?biztos én vagyok a béna de ami az fmhungaryn van feltöltve nem tudom letölteni :(
    köszi!!
  • kosheen
    Gyirmót, Szolnok, Debrecen és a Fradi is 90% fölötti kapacitással üzemel :D
    vicces kicsit
    én mondjuk még egy Márszej elleni bl meccsen se tudok fullházat csinálni, 200 szék megint kimaradt. (mondjuk kaptam egy crash dumpot, szóval oda lett 1 hónapom, a Juve elleni zakó, meg a Marseille legyőzése is eltűnt sajnos)
  • ENVE
    Uff enyhen szolva tomor es olvashatatlanra sikerult, bocsanat ezert... 1 kis formazgatas rafert volna a posztra :W Sry
  • ENVE
    Hello mindenkinek! Nem szeretnek kepekkel szenvedni most, rettentoen szomoru vagyok, nincs energiam ra... Tehat lejatszottam elso evem a Debrecennel, szeretnem megosztani a gondolataim errol a rendkivul izgalmas szezonrol. A jatekrol csak annyit, hogy orulok, hogy megvettem, szerintem teljesen megerte, hiszen immaron 8eve nyuzom minden evben az fm-et, es ennyit azert csak meger ez a jatek, az egyetlen offline jatek amugyis amivel 2004-es CS fuggosegem ota jatszom, persze mostanra mar a CS is abbamaradt, igy hat a DOTA melett mar csak az FM maradt, ami nagy szo, es mindent elmond a sorozatrol. Amit eszrevettem, hogy a tavoli lovesek az iden vhogy nem akarodznak beakadni, 0!!! szabadrugas gollal fejeztem be a szezont, ami egy szakaly, czvitkovic, bodi melett rohelyes, de hat mind1. Az eleje eleg szar volt a szezonnak, volt hogy 13pontal ment a vidi, aztan a kozepen egy brutalis szeria utan, volt hogy mar mi mentunk 4 pontal. Az utolso meccsen a vidi a diosgyor otthonaban jatszott, mi pedig az MTK otthonaban vartuk a mindent eldonto fordulot. A golaranyom magasan jobb volt, mint a vidie, de ugyan annyi pontunk volt. Egy gyozelem mindent garantalhatott volna, kezunkben volt a kulcs. A 4.percben mar a masodik kapufankat szamolhattuk, majd pedig hiaba a mindent egylapra felero tamadas sajnos nem sikerult betalalnunk. Mivel a vidi 2-1 re vezetett kikellet nyilnunk, es hat be is kaptunk egy kontrat ami azert lett a vegen szanalmas, mert a diosgyor kiegyenlitett a 91.percben, igy eldobtuk a bajnoki cimet mondhatni, es ez rendkivul fajo. Az iden egyebkent 0-at igazoltam, gondoltam 1x az eletben az alap csapattal probalok neki futni. Kiemelkedo volt az iden Coulibaly a maga 40meccs 25 goljaval, Sidibe aki igaz sokat volt serult, de azert egy 25 meccs 17 golt elkonyvelhettett, kiemelnem a vedelmet ami remekul szerepelt egytol egyig mindenki, meg az olyan nem tul kiemelkedo jatekosok, mint Szucs is 7,30 as ratingal fejeztek be a szezont, ami azert 30 meccs utan figyelemre melto. Osszesegeben elegedett vagyok, mert a vidinek azert szvsz erosebb kerete volt, az iden megprobalok erositeni, tervezem hogy megvalok kulabatol, hozok Sidibe melle egy technikas csatart, szeretnem a kozeppalyat kicsit megnyirbalni, mert tul sok a hasonlo kvalitasu jatekos, es azert egy Cicot a padon tartani luxus. 1-2 minosegibb vedo esetleg erkezhet meg, bar ha az idei teljesitmenyet nezem a vedelemnek talan nem is annyira fontos, az EL-bol nem hiszem hogy barmi is lenne, felesleges erositgetnem, mert ugyis jon majd egy Arsenal ect, es annyi. Inkabb veszek par fiatal tehetseget, a bajnoksaghoz pedig szvsz eleg lenne ez a csapat is, ha az ev eleji benazas nem lett volna, akkor siman laza ez az ev is. A vidit 5-0 val kuldtuk haza tehat nem felek igazabol, csak hat volt az ev elejen egy 5 meccses veresegi sorozatunk ami azert kemenyen lerendezte a pontokat, csoda hogy a vegeig huztuk. Szomoru vagyok, mert bajnoksagot a debrecennel meg sosem veszitettem 1x-sem a 8 ev alatt, pedig azert van mar egy par szezon mogottem, persze ez nem annyira az en erdemem, eleg konnyu volt ilyen teren a jatek mindig is. Remelem nem csak az igazolasok hianya miatt fordult elo ez most, es remelem a jatek nehezedett :)) Koszonom a figyelmet, sok sikert mindenkinek, majd esetleg reszletesebb, kepes beszamolokkal visszaterek a jovoben! :)
  • bakkerman
    vagy mind a 12-t ő lőtte...:DD
  • zyndar
    Mind a 12 gólt róla rúgták??
  • Kalos7
    Csáó mindenkinek!

Hogyan lehet az Fm 2013-mal játszani?
    Mert elkezdek játszani vele és állandóan kilép crash dump hibával?

• zavbal
    Még hogy a francia liga egyszerű mert ontja a tehetségeket :D(csak kár hogy nem nálam).Jó hogy nem irányítom őket mert már nem játszanám ezt a játékot, emellett, megéri az akadémia fejlesztésekbe ölt 5 millió euró is, így hogy jönnek a kis "messzik" meg "göccék".
  • Darthmushroom
    LOL
  • Mor3llo
    0,1 ????????? MI A SZ@R? :DDD
  • LasDen #87510
    te jóóó éég...:DDD nem tudtam, hogy ilyen alacsony osztályzat is van :DDD
  • zavbal
    Jól tolják a tarcsik....Meccsek
    Itt pedig az egyik legjobb meccsük:Statok.Felhívnám Pape Thiam és Boukhari teljesítményére a figyelmet.Utóbbinál leginkább azért mert új szerződést akar
  • bakkerman
    hagyjuk már...:DDDDD am grat azért! :D én meg tolom a 2009et :D
  • kosheen
    kár, hogy mikor a Juvéhoz mentem akkor kb ugyanilyen volt a meccs képe (kivéve a gólokat, az 4-1 lett) csak akkor én voltam a f.sz rossz végén
    nemzetközileg még most is teljesen súlytalan vagyok sajna