A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ENVE #87517 Hello mindenkinek! Nem szeretnek kepekkel szenvedni most, rettentoen szomoru vagyok, nincs energiam ra... Tehat lejatszottam elso evem a Debrecennel, szeretnem megosztani a gondolataim errol a rendkivul izgalmas szezonrol. A jatekrol csak annyit, hogy orulok, hogy megvettem, szerintem teljesen megerte, hiszen immaron 8eve nyuzom minden evben az fm-et, es ennyit azert csak meger ez a jatek, az egyetlen offline jatek amugyis amivel 2004-es CS fuggosegem ota jatszom, persze mostanra mar a CS is abbamaradt, igy hat a DOTA melett mar csak az FM maradt, ami nagy szo, es mindent elmond a sorozatrol. Amit eszrevettem, hogy a tavoli lovesek az iden vhogy nem akarodznak beakadni, 0!!! szabadrugas gollal fejeztem be a szezont, ami egy szakaly, czvitkovic, bodi melett rohelyes, de hat mind1. Az eleje eleg szar volt a szezonnak, volt hogy 13pontal ment a vidi, aztan a kozepen egy brutalis szeria utan, volt hogy mar mi mentunk 4 pontal. Az utolso meccsen a vidi a diosgyor otthonaban jatszott, mi pedig az MTK otthonaban vartuk a mindent eldonto fordulot. A golaranyom magasan jobb volt, mint a vidie, de ugyan annyi pontunk volt. Egy gyozelem mindent garantalhatott volna, kezunkben volt a kulcs. A 4.percben mar a masodik kapufankat szamolhattuk, majd pedig hiaba a mindent egylapra felero tamadas sajnos nem sikerult betalalnunk. Mivel a vidi 2-1 re vezetett kikellet nyilnunk, es hat be is kaptunk egy kontrat ami azert lett a vegen szanalmas, mert a diosgyor kiegyenlitett a 91.percben, igy eldobtuk a bajnoki cimet mondhatni, es ez rendkivul fajo. Az iden egyebkent 0-at igazoltam, gondoltam 1x az eletben az alap csapattal probalok neki futni. Kiemelkedo volt az iden Coulibaly a maga 40meccs 25 goljaval, Sidibe aki igaz sokat volt serult, de azert egy 25 meccs 17 golt elkonyvelhettett, kiemelnem a vedelmet ami remekul szerepelt egytol egyig mindenki, meg az olyan nem tul kiemelkedo jatekosok, mint Szucs is 7,30 as ratingal fejeztek be a szezont, ami azert 30 meccs utan figyelemre melto. Osszesegeben elegedett vagyok, mert a vidinek azert szvsz erosebb kerete volt, az iden megprobalok erositeni, tervezem hogy megvalok kulabatol, hozok Sidibe melle egy technikas csatart, szeretnem a kozeppalyat kicsit megnyirbalni, mert tul sok a hasonlo kvalitasu jatekos, es azert egy Cicot a padon tartani luxus. 1-2 minosegibb vedo esetleg erkezhet meg, bar ha az idei teljesitmenyet nezem a vedelemnek talan nem is annyira fontos, az EL-bol nem hiszem hogy barmi is lenne, felesleges erositgetnem, mert ugyis jon majd egy Arsenal ect, es annyi. Inkabb veszek par fiatal tehetseget, a bajnoksaghoz pedig szvsz eleg lenne ez a csapat is, ha az ev eleji benazas nem lett volna, akkor siman laza ez az ev is. A vidit 5-0 val kuldtuk haza tehat nem felek igazabol, csak hat volt az ev elejen egy 5 meccses veresegi sorozatunk ami azert kemenyen lerendezte a pontokat, csoda hogy a vegeig huztuk. Szomoru vagyok, mert bajnoksagot a debrecennel meg sosem veszitettem 1x-sem a 8 ev alatt, pedig azert van mar egy par szezon mogottem, persze ez nem annyira az en erdemem, eleg konnyu volt ilyen teren a jatek mindig is. Remelem nem csak az igazolasok hianya miatt fordult elo ez most, es remelem a jatek nehezedett :)) Koszonom a figyelmet, sok sikert mindenkinek, majd esetleg reszletesebb, kepes beszamolokkal visszaterek a jovoben! :)