104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szabocsaba1983
    Üdv Urak!

Málaga-val kezdtem egy gémet, eddig "semmi" rendkívüli, alakul a csapat, harcban vagyunk a 4. helyért. Salamon Rondón-ról tudjuk, hogy jó pléja (18 meccs, 12 gól, 10 gólpassz, EDDIG).

Aztán jött a Zaragoza elleni meccs, na ilyet én sem sűrűn láttam még:

Volt a meccs előtt egy kis taktikai változtatás, de nem vagyok naiv, ennyit nem számíthatott!

• punkers
    engem is zavar, de 750*564 a max, bár lehet én csesztem el valamit
  • Szycsu
    Csak engem zavar mindig, amikor nem látom rendesen a képet? Ennek sok értelme nincs, hogy ekkorába iderakják.. no offense!
  • punkers
    Hali!
    Nem nagyon szoktam már játszani, gondoltam kezdek egyet a Barca-val amugy sem voltam még velük, szerettem volna a tiki-taka-t megcsinálni velük, egész jól siekrült
  • Darthmushroom
    befejeztem a Derby szezonomat. 7.hely meg Graham gólkirály lett 27 góllal szóval nem panaszkodhatok. képeket majd holnap rakok.
  • Darthmushroom
    köszi, hát remélem kicsit többet fejlődnek majd nálam :D
  • liverpool19
    Bennett 1, 2
    Hughes 1, 2
  • Darthmushroom
    hát én későbbiekbe minél britebb csak csapatok akarok majd csak hát még nincs lóvé :D am tudnál mutatni képet ahol jársz a Will Hughes-Mason Bennett 2sről? meg a karrierjükről. én belőlük akarok legendát csinálni, ha sikerül őket tartani.
  • liverpool19
    mondjuk a 2. évben még nem akkora játékos, én 2016-ban hoztam el és nagyjából 2 év alatt fejlődött brutálissá.
  • Darthmushroom
    hát nem igazán vagyok vele megelégedve, mondjuk fiatal is, de legnagyobb bajom vele h túl sokat sérült. am csak kölcsön van nálam (erre a szezonra).
  • liverpool19
    Nangis <3 nem tudom nálad hogy muzsikál, bár eléggé az elején vagy, de a Rangers-ömben 10 és fél szezon alatt eddig 514 tétmeccsen 270 gólt lőtt, 254 gólpasszt adott és 7,85-ös átlagot hozott össze. már évek óta klublegenda nálam.
  • Szycsu
    De még úgy is előtte volt Pedro és Bojan, még úgy is eladhattad volna simán :D
  • Darthmushroom
    én már elején elfogadtam volna :D jó mondjuk nagy csapatokkal nem szoktam lenni, de ha egy jó ajánlat jön egy játékosért nem is szoktam gondolkodni. feyenoord-ba is 20-30m eladásaim voltak és max 12m volt az legdrágább játékos értéke de volt akinek sokkal kevesebb.
  • bakkerman
    augusztus 2.-át adta meg határidőnek a MU,gondoltam addig szétnézek a piacon,erre augusztus 1.-én felkészülési meccsen lerúgják Eto'o-t 5 hónapra,így eldőlt hogy marad Henry
  • zavbal
    Egyetértek. Én 30 éves korban már elgondolkozom a pótláson mindig, a 15 millió pedig jó ár egy 31 éves emberért.Pláne ha előtte van Pedro és Bojan is
  • Szycsu
    Hacsak érzelmi kapcsolat nem fűz hozzá, szerintem add el. Jól mutat, hogy tőled ment nyugdíjba, de a játékban nem sokat érsz vele. A 15 millió meg még a barcánál is 15 millió
  • bakkerman
    *3-1-3-2-1 a formációm,elírtam bocsi
  • bakkerman
    nagy dilemmában vagyok emberek!
    fm2009-et tolom,Barcaval,2009 júliusa van,és Henry-ért beajánlott a MU 15 millió eurót kápéban,a piaci értéke 7.25 millió. 31 éves,a pályája csúcsán már túlvan,de azért első szezonban 26 bajnokin lőtt 6 gólt,meg adott 6 gólpasszt,úgy hogy 18x csereként állt be. Értékei még mindig kiválóak,de jobb már nem lesz,de padra még mindig tökéletes,és azért vagyok dilemmában,mert ennyi pénzért megválnék tőle szívem szerint,2011 nyarán lejár a szerződése,jövő nyárra még lejjebb megy az értéke,szóval vagy eladom most,vagy kitölti a szerződését,és ingyen távozik 33 évesen...a 4-1-3-2-1-es szerkezetembe nem fér be,mert elől Messi és Modric játszik Eto'o mögött,a de még rajtuk kívül is van a keretbe Pedro,aki a hierarchiában Henry előtt van,csatárposztra meg Bojan az első számú helyettese Eto'o-nak...szóval nem tudom mit csináljak,ebből a 15 misiből azért tudnék venni 1-2 jó embert részletre,de egy Thierry Henry még 31 évesen is klasszis,padról beállva tud csodát tenni. Szerintetek??
  • Darthmushroom
    hóhóóóó tökikém :D ezzel a győzelemmel megelőztük őket a tabellán és a 6. helyen találtuk magunkat 25.forduló után. ami számomra is hatalmas meglepetés mivel a szezon nagyon rosszul indult és a kieső zónába szórakoztunk végig, még "válsággyűlésünk" is volt, mondjuk pozitív hatása volt onnan kezdtek jönni a pontok
    liverpool
  • Zenszkij
    Életem legcsodásabb fm élménye a 2013-al. A francia csapat kapitányaként a világbajnoki döntőben 2018-ban 6-0ra vertük a világbajnok Németországot. 6-6 volt a kapura lövés és a kaput eltaláló lövés. HELLÓ NEUER!!!! :D:D
  • horrorpops
    bravó, csak így tovább! várom/várjuk a további beszámolókat!
  • Sysfox
    Europa Liga, legjobb 16 között:

Elég nagynevű csapatot kaptam, a ManUtd volt az ellenfél. Az első meccsen otthon nekiugrottunk a manchesteri gárdának, de ennek ellenére csak 1:1-es döntetlent sikerült elérni, de nem volt teljesen reménytelen a továbbjutás.

A visszavágón idegenben megszereztük a vezetést már az elején, 2:1 ide összesítésben, továbbjutásra állunk! Nem telt bele két perc, máris 1:1, egál. A fenébe! Hullámzó a meccs, mindkét csapatnak van helyzete, majd Rooney megint betalál, 1:2 oda, összesítésben 3:2 a ManUtd-nek. Két perc sem telik el, az egykori ManUtd játékos, Evans egy erős fejessel egalizál, ismét felcsillan a remény, 2:2, összesen 3:3, de idegenben rúgott góllal itt az előny! Ej, de hosszú ez a fránya meccs, még 61 perc vissza van.

A félidőben koncentrálást kérek.

A második félidőt jól kezdjük, fölényben játszunk, de minden kimarad. Nem hiszem el! Majd a 69. percben a csereként beálló Domingos addig gyötri a labdát az ötösön, hogy bemegy, 3:2 ide, 4:3-mal jó helyzetben!

Folyamatosan attakoljuk a ManUtd kapuját, ez a csapat már nem "az" a csapat! De Gea kiváló, de Rooney és Modric még elmegy, de a többiek nem valami jók, a védelem kifejezetten lassú és zavarba hozható, Daniel "gyors vagyok, de minden helyzetemet kihagyom"Sturridge akkor fut át rajtuk, amikor akar.

93. perc, 3:3, egyenlít a ManUtd, de nem oszt, nem szoroz, a továbbjutás a miénk!!!

Következő ellenfél a 8 között a leggyengébb Panathinaikos, után jöhet a Real Madrid...
  • Sysfox
    Jelentkezem én is egy beszámolóval FM2012-ből, a Blackburn csapatát irányítom.
    (ezt most jó topikba teszem? :D)

1. év: 16. helyezés
    A kezdet meglehetősen nyögvenyelősre sikeredett, hiszen kis híján az a szégyen esett meg velünk, hogy kiestünk az első osztályból. Bár sikerült a bennmaradás, de elégedett nem voltam. Igazolni nem nagyon volt pénz, és az érkező Rory Delap, Ken Ilso, Arne Friedrich trió sem váltotta meg világot. A csapat legjobbjai a 34 meccsen 10 gólt elérő Rubén Rochina, és a 40 meccsen 10 gólt szerző Morten Gamst Pedersen voltak.

2. év: 6. helyezés
    A következő szezon sokkal jobban sikerült, a 6. helyig meneteltünk a bajnokságban és a Carling Kupában is a döntőbe jutottunk, de ott a ManCity megállított bennünket. A jó szereplés azonban következő évi kupaindulást ért. Ebben az évben az igazolások sokkal jobban sikerültek, mert az érkező Leight Griffiths, Sergio Floccari, David Trezeguet és Steven Taylor tulajdonképpen beváltak. Mondjuk a kiöregedő francia csatártól mindössze 1 gólra futotta a fél szezon alatt, de az olasz Floccari remekül érezte magát a célember szerepkörben.
    A legjobb ismét Rochina volt (43/20) és Floccari is kitett magáért (40/16).

3. év: 4. helyezés
    Ez az év olyan volt, mint egy álom a csapat számára. Rengeteg játékos érkezett a klubhoz, 36 milliót költöttem a Vincent Pajot, Chris Brunt, Daniel Sturridge, Tim Matavz, Dentinho, John Fleck, Kyle Naughton és Alex Smithies csoportra, de a befektetés mindenképpen behozta az árát. A bajnokságban a 4. helyen végeztünk, amivel kvalifikáltuk magunkat a következő BL szezonra, egy hihetetlen sorozat után a Liverpool 3:1-es legyőzésével megnyertük a FA-Kupát, az Europa Ligában pedig csak a Chelsea állított meg bennünket az elődöntőben tizenegyesekkel. A Zenitet 7:2-re, a Sturm Grazot 7:0-ra vertük a csoportban, ahonnét csoportelsőként jutottunk tovább. Aztán a Leverkusen, Celtic, majd a Tottenham sem bírt velünk, míg végül a Chelsea megállított. Daniel Sturridge (46/17) és Rochina (31/11) vitték a hátukon a gárdát. Sajnos a kedvenc játékosom Floccari egy hosszan elhúzódó sérülés miatt, a felépülése után 32 évesen visszavonult… 67 meccsen 28 gólt ért el, de a közönség imádta!

4. év: 7. helyezés
    A nagyobb terhelés éreztette a hatását, bár a Bajnokok Ligájában a legjobb 8 közé jutottunk, ahol a későbbi győztes Leverkusen búcsúztatott bennünket 5:2-es összesítéssel. A Dortmund, a Lyon és a Sporting testén át vezetett az út, az első kieséses szakaszban pedig a Marseille-t ejtettük ki büntetőkkel. A bajnokságban visszaestünk, és csak a 7. helyen végeztünk. Az indiai kontingens pénzelt rendesen, mert érkezett a csapathoz Loris Nery, Vojtech Novak, Kyle Bartley, Tom Ringgaard, Johnny Evans, David Kuce és Josip Ilicic. Közülük Novak, Kuce, Ringgaard fiatal generált játékosok, akiknek nagy jövőt jósolok. A klub már-már ikonikus alakjává nemesedett spanyol (Rochina) ismét 48 meccsen 19-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját. Pedig a szezon vége felé meg is sérült, majd a felépülés után pár hónapra rá ismét, összesen 7 hónapig nélkülöznöm kellett.

5. év: 6. helyezés (folyamatban)
    Ismét 34 milliót elkölthettem, érkezett Simone Colombi, Pablo Sarabia, Alex Witsel, Ashley Cole, David Masson, Domingos és Zargo Touré. Közülük a 17 éves Masson a legtehetségesebb talán, de még nagyon fiatal, még sokat kell fejlődnie. Sajnos a fő gólvágó Rochina egy 3 hónapos sérülésből visszatérve ismét megsérült, ezért csak a szezon 2. felére tért vissza, és elég nehezen kapta el ismét a fonalat, de jelenleg már 3 gólnál tart. Idén Vojtech Novák viszi a hátán a csapatot, Matavz-ot pedig eladtam idény végén a Sampdoriának.

Összességében elégedett vagyok, Bartley, Smithies és Sturridge az én irányításom alatt lett angol válogatott, és bár egyik sem stabil csapattag, de a kapust leszámítva rendszeresen játszanak. Több tehetséges fiatalra tettem szert, Ringgaard, Kuce, Masson, Novak és a nigériai Chukwu stabil csapattagnak mondható, és mind 18-19 éves.
  • Szycsu
    LOL :DDDDDDD
  • zavbal
    "Ezt az időszakot nevezem én a Tornyi Barnabás érának." LasDen ahhoz perelni is kéne
  • LasDen #87605
    szerinted nem tudom?? de csak 2x írtam be, hogy mi van a játékkal....olvass vissza ;)
  • Zenszkij
    crash dumpra van egy óriási megoldás, verify game integrity...és azonnal működni fog újra ;)
  • bakkerman
    nincs valami labda patch a 13-hoz? mert konkrétan nem látom a labdát amikor 3d-ben megy a meccs...eddig észre se vettem,mert 2d classicban néztem a meccseket,de most kedvet kaptam a 3d-hez,és szó szerint nem látom hol a labda...ha fekete lenne az jó lenne
  • bakkerman
    ejjjj
  • LasDen #87601
    Nade...félre a múlttal...itt jön ő, a hős...
  • LasDen #87600
    Nos, mivel teljesen tönkrement a játékom, kezdhetek újat...de előtte egy rövidebb összefoglaló erről a 8 évről...

John Hunyadi

Első csapatom a Fiorentina volt. Nem voltak nagyon kiemelkedő játékosok, egyedül Jovetic volt az. A szezon nem indult túl fényesen. Felemásan jöttek az eredmények. 3-5-2-t játszottunk, de nem vezetett eredményre. Ennek eredménye lett, hogy 2012 novemberében menesztettek a csapat éléről.
    Nem maradtam sokáig munka nélkül. Pár héttel később átvehettem a kiesés ellen harcoló Aston Villat. Gyenge keret, igazán jó gólrugó játékosok nélkül. Nem sikerült a benn maradás és a 3 éves szerződés ellenére a szezon végén innen is menesztettek - joggal hozzáteszem. Nem jól indult az edzői karrierem. Ezt az időszakot nevezem én a Tornyi Barnabás érának.
    Ezután 2013 nyarát és őszét munka nélkül töltöttem. Október-november tájékán megkeresett a Championshipben rostokló Bolton Wanderers. Mikor átvettem a 15. helyen állt a csapat, de a szezon végére odaértünk a rájátszást érő helyek egyikére. Ebben Marvin Sordell 25 gólja nagy segítségre volt. De mindenki odatette magát és a Premier Leagueig repített ez minket. Ekkor kezdődött meg igazán a csapat alapjainak lerakása. Ebben a szezonban érkezett Marco Capuano aki mára - 2020 - világ egyik elit védője lett. A következő években még olyan emberek érkeztek, mint David Sánchez - kiváló csatár, Ademílson . szintén nagyszerű csatár, Sascha Wenzel - zseniális irányító vagy Nathaniel Chalobah védő. Olyan nagyszerű csapatot sikerült itt lefektetni, aminek esélye lett volna megnyerni a bajnokságot. Ám ez végül nem sikerült és csak a 2. helyig jutott a csapat. 5 sikeres esztendő után elhagytam szeretett csapatom...
    2019 nyarán átvettem a Laziot. Nagyon nehéz helyzetben volt a csapat. Kevés pénz, kevés játékos. Egyetlen lehetőségem az volt, hogy főként az ingyen elérhető játékosokra támaszkodom. Sajnos innen nemtudtam igazán minőségi játékosokat szerezni. Egyedül Emmanuel Diallo ghánai védekező középpályás volt az, aki megütötte a szintet. Ez az eredményekben is kijött. Sorozatos vereségek, döntetlenek és elvétve néhány győzelem. Ez novemberben csúcsosodott ki, amikor is kötelezettségeim hátrahagyva átszerződtem az Atletico Madridhoz. A 9. helyről kellett felvezetnem őket minimum a 4. helyig. Ez nem jött össze. A 7. helyen futott be végül a csapat. Nagyban köszönhetően Diego Costanak. Viszont a kupában remekeltünk és a végén az Espanyol ellenében sikerült is elhoznunk. Egy kis gyógyír. A másik csalódást keltő hely az Európa Liga volt. Már az első kiesési körben kiestünk a Szpartak Moszkva ellenében. A nyár nem telt eseménytelenül. Még a télen behúztam 5 játékost - köztük a volt Malagai Juanmit - erősítésnek. Rengeteg 30 vagy ahhoz közeli játékos volt a csapatban és ennek ellensúlyozására hoztam a 26 évnél fiatalabbakat. Nagyon jól indult a szezon. Megnyertük a Spanyol Szuperkupát, ahol a Barcelonán kerekedtünk felül. A mérközéseket szinte sorozatban nyertük. Ennek egyik alapja Koke volt. Fantasztikusan szűrte a középpályát. A másik pedig Sisani, aki nem hagyta veszni a lehetőségeket és kivétel nélkül berúgdosta azokat, mikor kellett. Milyen jól ment minden, aztán.....aztán Crash Dump. Hárrr...
  • bestGP
    13ban kezdett bárki interrel? melyik taktika működött? 8uj database)
  • myke10
    Helo! Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudok beilleszteni címert a csapatokhoz. Megyei szintű csapatot irányítok és pár címert be szeretnék illeszteni.
  • bakkerman

CR jobbszél,Dinho balszél,Eto'o befejező csatár,mögöttük Xavi-Deco tengely osztogat
  • Darthmushroom
    de neten találhatsz legend db meg hasonló finomságokat
    pl. fmbasen
  • Darthmushroom
    generálást sajnos nem lehet megoldani, am meg szerintem senkinek nincs annyi türelme h 10év igazolásait beállítsa h ki mikor hova csatlakozik.
  • kosheen
    nincs vmi olyan adatbázis, amelyik mondjuk 10 évvel korábban kezd és benne vannak előre az átigazolások meg az új srácok felbukkanásai? A 12-vel akarok játszani, emiatt nem tenném fel a 2005-öt mondjuk
  • Darthmushroom
    nem tudja valaki új patch óta mennyiért adja a Spurs Bale-t?? azt tudom h előtte ilyen 30m körül vihető volt a játék elején. csak mert nézem h húztak rajta rendesen
  • Darthmushroom
    én meg soha nem szoktam vándorolni :D akkor inkább kezdek új karriert. Most nyomom pl. a Derbyt. de ott van egy elkezdett Kobenhavn mentésem (bl csoportkör elején járok), egy 5.szezonba lévő Feyenoord, meg 4.évbe lévő Celtic. utóbbi kettőbe néha csak úgy belépek haladok egy kicsit.
  • LasDen #87591
    én mondjuk nemtudok megmaradni 7-10 évig egy csapatnál...4 max 5 év amit megtudok maradni. utána már beleunok a csapatba, bajnokságba :D