104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nálamkicsit gyengécskébb még a srác :D
ezek alapján csak győzzem megtartani...nem kicsit rombolna az nb1-ben ilyen értékekkel -
Kösz, megvan! -
egy-két oldallal visszább én tettem róla egy 13ból -
Ferreyra-ról egy képet löknél? Kösz! -
prestazione^^
elvileg jó a képméret
úgy döntöttünk, hogy mivel tél van, meg ilyenek, ezért egy négyes elég lesz a milánóiaknak. :D majd meglátjuk :P -
Fradi 2011-12
No, végigpörgettem végre este a szezont, a szinte mindig alkalmazott, szokásos 4-2-2-2-ben toltam végig, illetve időnként az egyik csatár hátrébb húzódva AMC-t játszott. A szezon közepéig egész jól meneteltem, november végéig még vereségem se volt (2 ligakupa bukta, de az nem nagyon érdekel). Viszont az EL selejtezőnél az első körben kipottyantam. Mondjuk tök mindegy, úgyis 2-3. körben kaptam volna egy olyat aki hazazavar 8 góllal, de csak megalázó volt kicsit
Kupában egy 3-3-as idegenbeli meccs után, otthon 3-1-re vert pont az újpest. Nagyon büszke voltam ám a srácokra...
5. fordulótól kezdve stabilan a második helyen voltam. 13. fordulóban vette át a vezetést a Debrecen, akik attól kezdve egyszerűen képtelenek voltak nem hogy kikapni, de szinte pontot se vesztettek. Ráadásul a gép nagyon nem is akarta hogy rájuk zárkózzak.
Szezon közepe táján volt a 2. egymás elleni meccsünk. 2-1-re vezetek 90. perc után, támadok, kapufa, kontra és 2-2. Qva nénikéteket...
Miközben a Loki sorra húzta be a meccseit és képtelen volt bukni, én a szezon végefelé mélyrepülésbe kezdtem, veszélybe került a második hely is. Böde Dani után szabadon - majdnem elbuziztam a dolgot. De ilyen meccsek hogy pl. megyek Pécsre, van 20 lövésem, nekik meg 2 kis kapuragurítás és egy öngóllal nyernek. Végül a Loki már április elején bajnok lett, nekem meg volt hátra 6 tét nélküli meccsem, tudtam variálgatni, megnézni hogy kire számithatok következő szezonban. Utolsó fordulókra szerencsére a Loki kiengedett, pedig már azért küzdöttem egy időben, hogy 20 ponton belül tudjak maradni.
Az igazolásokról néhány szó
Frédson ingyen, ő tapasztalt vkp
Matheus Emidio - ő lesz Frédson utóda, már szárnyai alá vette az öreg :D
Ibrahim Gnanou ingyen - a védelem minden posztján megállta a helyét
Danilo Ferreira - pár évre remélem megoldja középhátvéd posztot
Cheick Diarra 100k - balszélső, mindig megveszem, pár év és milliókat ér majd, idén 34 meccs/8gól, 13 gp
meglepi - Kezsman ingyen :D 11 meccs/ 5 gól, 5 gp - jó az öreg a háznál
és akkor a nagybevásárlás tagjai
Facundo Ferreyra 1,3M - 30 meccs/31 gól, 10 gp - azt hiszem megszolgálta az árát
Romárió 1M - fiatal brazil up válogatott jobbhátvéd. Remélem meg tudom tartani még pár szezonban
Matsilele Sono 1,5M - elvileg ő a középpálya közepe, de mondjuk úgy, hogy haloványan muzsikált eddig plusz jött még ingyen brazil befektetés gyerek, nyáron adom is el őket
A támadógépezet fényesen teljesitett (80+ gól), a védelem viszont förtelmes volt. 7. legtöbb kapott góllal nagyon elbújhatok.
Igazából nem nagyon értettem mit rontottam ott el, egyénileg jók a védőim, van a kp-n egy szűrő ember is, ráadásul idejük is volt összeszokni. A kapus posztot jövőre valaki másra kell bizni, se Végh, se Jova, se Ranilovics nem lesz megoldás.
Ráadásul borzasztó szabálytalanok is voltunk. Legtöbb lapot mi kaptuk /69!), rendszeresek voltak a lap miatti hiányzások.
Nyárra nem tervezek nagy átalakitásokat. Már le van szerződtetve pár fiatal, ők csatlakoznak majd, de amúgy a csapat jónak tűnik, a védelmen kell még csiszolni kicsit, plusz kapus kell, aztán annyi. Jövőre cél a bajnokság megnyerése.
Nemzetközi kupában még nem gondolkozok, EL csoportkört távolinak érzem egyelőre.
Kicsit vicces volt, hogy Ferreyra, aki annyi gólt lőtt mint a 2 utána következő csatár együtt, a legtöbbször volt a meccs embere az egész bajnokságban, a legmagasabb átlaggal rendelkezik és még csak 21 éves, szóba se került se a legjobb játékos, se a legjobb fiatal játékos kategóriában. Érdekes, mondjuk úgy. Nem nagyon tudom mi alapján számolgatják ezt a dolgot, de jövőre mindenképp az én emberemnek kell lennie az év játékosának :)
keret
tabella
átigazolások
-
f*ck spanyol eu-s szabály el is felejtkeztem róla én meg szinte csak olyat igazoltam :D 2 játékost nem bírtam nevezni :D szerencsére egyik csak kölcsön van. másikat meg Én zavarom kölcsön. -
bozse, megkattant a gém. nem lehet játékosoknál edzésbeosztást választani, mert inaktív a mező, ellenben ha rákattintok az edzés opcióra, akkor crash dumpssal kidob a játék. van ötletetek arra, hogy miért huncutkodik a dolog? -
annyira imádlak fm <333
lerúgják a játékosom, és akkor jön a taktika változtatós bug, azaz egyből a semmiből gólt lőnek. ó ha tudnám hány meccsem ment el ezzel -
Work ball into box megoldhatja, de én annál mindig azt tapasztaltam, hogy, akkor sem rúgták rá, amikor tiszta helyzetben voltak.. -
FM4ever #88020 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni h lehetne csökkenteni a távoli lövések gyakoriságát? A játékosoknál egyenként levettem "rarely"-re de a támadóim mégis gyakran tüzelnek a 16-os kívülről holott vannak üres emberek...a játékomat tekintve én inkább a közvetlen passzos, támadó futballt preferálom de ez a játék során kevésbé mutatkozik meg...... -
Can't wait! -
FMhungary-n megye 4ig is van :) -
StillAwesome #88017 Legutóbb írtam, hogy a BL nyolcaddöntőben kivert a Porto 1-0-ás összesítéssel. Hát egészen a döntőig meneteltek, ahol a Barcával találkoztak, és a portugálok ledarálták őket 4-1-re:D. Jó érzés, hogy ők csak egy góllal voltak jobbak nálam:D. Befejezem a szezont és akkor jövök egy nagyobb beszámolóval. Valószínüleg holnap. -
Neoncsoves #88016 FM13hoz nb3 aktivátor? valaki? :)
-
Szerintem annyi a lényeg, ha pl. sok gólt kapsz, akkor variáld át a védekezi utasításokat, vagy ha keveset lősz, akkor a támadási elvet. Ha ez sem működik, akkor változtass felállást, passzolási stílust Egy-egy rendszer hatékonysága szerintem megállapítható 15 meccs alatt. -
Zolika60 #88014 Köszönöm Nektek a tippeket :) Megpróbálom kamatoztatni a tanácsaitokat :)
Bele is vágok a Nice-szal a 3. szezonomba! Hátha ismét tudunk javítani és bekerülünk az első 10-be :D -
punkers #88013 elfelejtettem írni, hogy fm12-vel nyomom. -
punkers #88012 Sziasztok!
Egy ideje próbálgaom a barcával a tiki-takát megcsinálni, a labdabirtoklás megvan az eredmények is, viszont valaki tudna e segíteni, hogy miképp lehetne xavi-val 100+ passzot csináltatni? nekem olyan 50-60 körül szokott lenni meccsenként. -
idén sorra dőlnek meg a rekordok, többek között az eddigi legnagyobb győzelem is megdőlt.
-
Mondjuk, ami röhej, az FM szerint két "kisebb trófeát" nyertünk eddig. Nyertem egy FA-Kupát és egy Europa Ligát... Ha ez neked kisebb trófea... :)
Annyira megugrott a reputációm ezzel, hogy én vagyok a legnagyobb esélyese az angol válogatott kispadjára (jelentkeztem is), mert Ancelotti lemondott a siralmas EB/VB szereplés után. Az angolok még a csoportból sem jutottak tovább...
A válogatottban vándormadár vagyok, voltam ausztrál, nigériai edző, jelenleg az íreket trenírozom, és most jelentkeztem az angol kispadra. -
Nekem is véget ért a 2015-2016-os szezon. A bajnokságban 5. helyen végeztünk, de hatalmas meglepetésre megnyertük a Blackburn csapatával az Europa Ligát, mégpedig az Inter 7:2-es legyőzésével! Előtte a Manchester Unitedet, a meglepetés Panathinaikost, az elődöntőben pedig a Real Madridot búcsúztattuk.
-
StillAwesome #88008 Érdekes dolog történt:
Vidivel játszom utolsó előtti fordulóban a Lokival, 2-1 az állás, jön egy beadás és szerzünk egy szabályos gólt, meg is adták de az eredményjelzőre nem került fel. Folytatódott a meccs, majd a 87. percben újabb gólt szerzünk, megint nem történik változás az eredményjelzőn. Lefújják a meccset, és nem tudok továbblépni! Nem hozza be a teamtalkot, ha próbálok továbbmenni space-el akkor csak a meccset próbálja elindítani/megállítani. Tapasztalt valaki ilyet?? FM 12 -
hasítunk...
kiesés ellen küzdünk szóval nem meglepő...amíg meg van esély benn maradni, addig nyugi van...
-
az anyagiakhoz esetleg még annyi, hogy én lehetőleg az összes eladásba beleteszek olyan opciót, hogy a következő eladás x (próbálom mindig az 50%-ot csinálni) százaléka az enyém.
Akkor nem túl érdekes, de 1-2-3 év múlva kellemes meglepetések érhetnek ha csak úgy jön pár száz ezer vagy akár millió juró a számládra -
Hogy mit hogy csinálj francia honban, nem tudom nagyon. Még fm 11-ben nyomtam 3 évet Lille-el, de ott hagytam őket, miután bajnoki és bl cím is megvolt. -
Pedig eladni kell.Építettem csapatot én is franciahonban és ütöttem az asztalt mikor a válogatott kapusom elvitte a Mu de abból a 12 millióból jött 3 játékos és maradt is egy kicsi.Értem én hogy jövő csapata de pénzt csak így vagy a kupákból lehet kapni.A másik én mindig figyeltem a Marseille Psg Lyon tartalékokat ott is lehet jó játékost találni.Ja és eladásoknál megnézni hogy hány százalékot forgatnak vissza.Hiába csinálsz egy zsíros bizniszt ha annak 70%-t látod viszont...
Áh Lasden nem figyeltem na mindegy Vezesd győzelemre sereged! -
anyagiak terén azt tudom javasolni,hogy folyamatosan építgess be szezononként 2 igéretes fiatalt az ifiből,azok ha jól játszanak,akkor 2 év múlva már nagyobb összegeket lehet értük kapni,amit ráfordíthatsz minőségi ingyenesen igazolható játékosokra,vagy akár pénzért is vehetsz,és ha így megy ez a körforgás,akkor előbb-utóbb lesz egy olyan mag a csapaton belül,hogy ütőképes együttesed lesz. A taktikát meg te érzed,te látod a keretben rejlő lehetőségeket. Egy Nice szintű kiscsapatnál nem elvárás a sokgólos győzelem,olyan taktikát próbálj meg használni,amivel otthon elkaphatod a veled egyszinten lévő csapatokat,biztos kézzel húzzák be a 3 pontokat,idegenben meg kontrázz ha kell,vagy menj ki 5 védővel. Ha hosszútávra gondolkodsz,akkor mindenképp használd ki az utánpótlás csapatodat,a franciáknál szinte minden csapat fossa a 4 csillagos ifiket,20-21 éves korukra lehetnek a csapatod vezérei,hogy jöjjenek a jó eredmények,utána meg eladhatod őket jó pénzért,és jöhet a következő "generáció". -
Amint játszom, linkelek képet, hogy hol keresd. Alap Skin-em van, nem tudom befolyásoló tényező-e. -
Zolika60 #88001 Sziasztok,
Szycsu! Köszönöm a választ! Bár nem találtam meg ezt az opciót :D de rajta vagyok...csak lehet kiüti a szemet és ezért nem látom :D A lényeg, hogy megoldható :)
Egyébként olvasom a hsz-eket napi szinten! Próbálok rájönni a trükkjeitekre :) Én a Nice-val kezdem a 3. szezonomat. Az elsőben éppenhogy nem estünk ki (17. hely), a 2-ban már jobban ment egy picivel (sima 4-4-2-es felállással) és a 14. helyre értünk be 3 ponttal lemaradva a 10. mögött. Igyekszem figyelni doldokra, de nem tudok ebből a "kis csapatból" ütőképes közép csapatot csinálni (ha már mást nem is). Igazolni nem engednek, mert már tavaly is ha egy ingyen igazolhatóra lecsaptam, akkor 400€-t engedtek maximum, ami valljuk be nem 15.000€. Adtam el játékost, ez viszont ugyanigy maradt, max felment 1300€-ra. (Pedig az egyik 10.500€-t keresett, a másik 13.000€-t). Így pedig nehéz építkezni.
Fiatalok között van 1-2 jó játékos, ők egyre többet játszanak...
Eladni is nehéz bárkit is...A kapusom és két védőm nagyon kapós, de őket nem adom.
A taktikát is próbálgatom. Most ebben a szezonban maradok a 4-4-2-es felállásnál kezdésnek. Tavaly év végén mikor erre átálltam, akkor bejött. Aztán meglátjuk. Kaptam 2 éves szerződést (mert itt már a 14. helyezéstől is a vezetők elaléltak). De a klub anyagi háttere nulla (átigazolási keretet tekintve). Szóval igazolni nem tudok, a csapat meg...hát így nehéz...
Nem gondolom, hogy analfabéta lennék a focihoz, edzősködöm, voltam labdarúgó! Persze ez játék, itt másképp kell hatni a játékosra és másképp kell reagálni a meccsen a dolgokra...de kicsit elkeserít.
Na bocs a rinyáért :) Csak gondoltam megosztom veletek a gondolataimat!
Ha valakinek van ötlete akár a taktikával, akár az anyagi dolgokkal kapcsolatban, vagy csak egyszerűen van egy jó tipp a tarsolyában, akkor azt szívesen veszem :)
Jó szereplést mindenkinek, sok gólt és sok 3 pontot :)
Sziasztok! -
Féltávnál 3 ponttal viszek a vidi előtt, 1 d és 3 v csúszott be eddig. Meglátjuk, hogy lesz-e belőle bajnoki cím. Ligakupából sikeresen kiestem, azzal már szerencsére nem kell számolni, magyar kupában még vagyunk, de úgyis a "zsdfsad" csapat játszik, addig megyünk, amíg ők tudnak. -
ez nehezebb lesz, mint gondoltam...5milliós fizu keretből nem fogok bajnok csapatot 2 nap alatt építeni. főleg, hogy 99%-a már foglalt :D
Sikerült néhány használható játékost kölcsönbe hozni, de nehéz lesz....
3 éven belül EL-be kéne jutni, hogy lehessen feljebb lépni... -
Borzaskutya #87998 Nem készült hozzá, nem is fog! -
postimage.org-->>képet feltöltöd--->>kép alatt sok link--->>thumbnail fórumra kimásolod -
amúgy ahhoz hogy ilyen picikébe be lehessen tenni képet ahhoz hogy kell csinálni? -
csasaet #87995 fm 13-hoz tud valaki adni egy magyarosítást? -
Ricco87 #87994 sok sikert Genoaban ;) -
Persze, Display & Sounds-nál kinyomod a Full Screen-t és Évoálá! (Hé, micsinálsz? Ez a hülye mondta neki, hogy gyújtsa fel... :D) -
Már vártam, mikor jön az újabb agyament név :D -
semmi péz nincs, szóval fasza lesz :D