A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Fradi 2011-12
No, végigpörgettem végre este a szezont, a szinte mindig alkalmazott, szokásos 4-2-2-2-ben toltam végig, illetve időnként az egyik csatár hátrébb húzódva AMC-t játszott. A szezon közepéig egész jól meneteltem, november végéig még vereségem se volt (2 ligakupa bukta, de az nem nagyon érdekel). Viszont az EL selejtezőnél az első körben kipottyantam. Mondjuk tök mindegy, úgyis 2-3. körben kaptam volna egy olyat aki hazazavar 8 góllal, de csak megalázó volt kicsit
Kupában egy 3-3-as idegenbeli meccs után, otthon 3-1-re vert pont az újpest. Nagyon büszke voltam ám a srácokra...
5. fordulótól kezdve stabilan a második helyen voltam. 13. fordulóban vette át a vezetést a Debrecen, akik attól kezdve egyszerűen képtelenek voltak nem hogy kikapni, de szinte pontot se vesztettek. Ráadásul a gép nagyon nem is akarta hogy rájuk zárkózzak.
Szezon közepe táján volt a 2. egymás elleni meccsünk. 2-1-re vezetek 90. perc után, támadok, kapufa, kontra és 2-2. Qva nénikéteket...
Miközben a Loki sorra húzta be a meccseit és képtelen volt bukni, én a szezon végefelé mélyrepülésbe kezdtem, veszélybe került a második hely is. Böde Dani után szabadon - majdnem elbuziztam a dolgot. De ilyen meccsek hogy pl. megyek Pécsre, van 20 lövésem, nekik meg 2 kis kapuragurítás és egy öngóllal nyernek. Végül a Loki már április elején bajnok lett, nekem meg volt hátra 6 tét nélküli meccsem, tudtam variálgatni, megnézni hogy kire számithatok következő szezonban. Utolsó fordulókra szerencsére a Loki kiengedett, pedig már azért küzdöttem egy időben, hogy 20 ponton belül tudjak maradni.
Az igazolásokról néhány szó
Frédson ingyen, ő tapasztalt vkp
Matheus Emidio - ő lesz Frédson utóda, már szárnyai alá vette az öreg :D
Ibrahim Gnanou ingyen - a védelem minden posztján megállta a helyét
Danilo Ferreira - pár évre remélem megoldja középhátvéd posztot
Cheick Diarra 100k - balszélső, mindig megveszem, pár év és milliókat ér majd, idén 34 meccs/8gól, 13 gp
meglepi - Kezsman ingyen :D 11 meccs/ 5 gól, 5 gp - jó az öreg a háznál
és akkor a nagybevásárlás tagjai
Facundo Ferreyra 1,3M - 30 meccs/31 gól, 10 gp - azt hiszem megszolgálta az árát
Romárió 1M - fiatal brazil up válogatott jobbhátvéd. Remélem meg tudom tartani még pár szezonban
Matsilele Sono 1,5M - elvileg ő a középpálya közepe, de mondjuk úgy, hogy haloványan muzsikált eddig plusz jött még ingyen brazil befektetés gyerek, nyáron adom is el őket
A támadógépezet fényesen teljesitett (80+ gól), a védelem viszont förtelmes volt. 7. legtöbb kapott góllal nagyon elbújhatok.
Igazából nem nagyon értettem mit rontottam ott el, egyénileg jók a védőim, van a kp-n egy szűrő ember is, ráadásul idejük is volt összeszokni. A kapus posztot jövőre valaki másra kell bizni, se Végh, se Jova, se Ranilovics nem lesz megoldás.
Ráadásul borzasztó szabálytalanok is voltunk. Legtöbb lapot mi kaptuk /69!), rendszeresek voltak a lap miatti hiányzások.
Nyárra nem tervezek nagy átalakitásokat. Már le van szerződtetve pár fiatal, ők csatlakoznak majd, de amúgy a csapat jónak tűnik, a védelmen kell még csiszolni kicsit, plusz kapus kell, aztán annyi. Jövőre cél a bajnokság megnyerése.
Nemzetközi kupában még nem gondolkozok, EL csoportkört távolinak érzem egyelőre.
Kicsit vicces volt, hogy Ferreyra, aki annyi gólt lőtt mint a 2 utána következő csatár együtt, a legtöbbször volt a meccs embere az egész bajnokságban, a legmagasabb átlaggal rendelkezik és még csak 21 éves, szóba se került se a legjobb játékos, se a legjobb fiatal játékos kategóriában. Érdekes, mondjuk úgy. Nem nagyon tudom mi alapján számolgatják ezt a dolgot, de jövőre mindenképp az én emberemnek kell lennie az év játékosának :)
keret
tabella
átigazolások