A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zolika60 #88001 Sziasztok,
Szycsu! Köszönöm a választ! Bár nem találtam meg ezt az opciót :D de rajta vagyok...csak lehet kiüti a szemet és ezért nem látom :D A lényeg, hogy megoldható :)
Egyébként olvasom a hsz-eket napi szinten! Próbálok rájönni a trükkjeitekre :) Én a Nice-val kezdem a 3. szezonomat. Az elsőben éppenhogy nem estünk ki (17. hely), a 2-ban már jobban ment egy picivel (sima 4-4-2-es felállással) és a 14. helyre értünk be 3 ponttal lemaradva a 10. mögött. Igyekszem figyelni doldokra, de nem tudok ebből a "kis csapatból" ütőképes közép csapatot csinálni (ha már mást nem is). Igazolni nem engednek, mert már tavaly is ha egy ingyen igazolhatóra lecsaptam, akkor 400€-t engedtek maximum, ami valljuk be nem 15.000€. Adtam el játékost, ez viszont ugyanigy maradt, max felment 1300€-ra. (Pedig az egyik 10.500€-t keresett, a másik 13.000€-t). Így pedig nehéz építkezni.
Fiatalok között van 1-2 jó játékos, ők egyre többet játszanak...
Eladni is nehéz bárkit is...A kapusom és két védőm nagyon kapós, de őket nem adom.
A taktikát is próbálgatom. Most ebben a szezonban maradok a 4-4-2-es felállásnál kezdésnek. Tavaly év végén mikor erre átálltam, akkor bejött. Aztán meglátjuk. Kaptam 2 éves szerződést (mert itt már a 14. helyezéstől is a vezetők elaléltak). De a klub anyagi háttere nulla (átigazolási keretet tekintve). Szóval igazolni nem tudok, a csapat meg...hát így nehéz...
Nem gondolom, hogy analfabéta lennék a focihoz, edzősködöm, voltam labdarúgó! Persze ez játék, itt másképp kell hatni a játékosra és másképp kell reagálni a meccsen a dolgokra...de kicsit elkeserít.
Na bocs a rinyáért :) Csak gondoltam megosztom veletek a gondolataimat!
Ha valakinek van ötlete akár a taktikával, akár az anyagi dolgokkal kapcsolatban, vagy csak egyszerűen van egy jó tipp a tarsolyában, akkor azt szívesen veszem :)
Jó szereplést mindenkinek, sok gólt és sok 3 pontot :)
Sziasztok!