104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én is írtam másfél évről, nem lehet annyira régen, max 3 oldalt kell visszalapozni, amennyiben érdekel és majd szezon végén megírom a másik másfél évet is. Én is 12-vel tolom és örülök, hogy kedvet adtam hozzá :D -
StillAwesome #88190 Szycsu rövid Fradis beszámolója kedvet adott elővenni a fm 12-es Videotonos karrieremet, ahol 2014 közepén járok átigazolási szezon 1. napján. Lerendezem a játékosmozgást, aztán írok egy nagy terjedelmes összefoglalót az eddigi szezonokról. Átállok éjjeli bagoly üzemmódba:D -
még a végén megnyeritek a bajnokságot :D
Én meg fradival 3. szezonban PSG, Malaga, Köln csoportba kerültem EL-ben, miután Bl selejtező PO-ban idegenbeli 1-1 után kikaptam otthon a rosenborgtól 0-1re (60% feletti labdabirtoklás, több kapura lövés amiből 1 ment kapura kb...) dolgozni kell még a kaput eltaláló lövéseken.. -
ott már 3 meccse érett a taktikánk
Amúgy a bajnokság oda néz ki 4 pont az előny a Psg előtt
-
A Lille elleni győzelem csakis bug lehetett... :DDD -
Na akkor a beszámoló
Fm 2013 Toulouse Fc 1. szezon féltáv:
Az első 19 forduló meggyőzőtt arról hogy itt bizony a kieső jelöltek is harapnak még idegenben is és arról hogy nekünk is lehet keresni valónk.Ezzel a kerettelvágtunk neki a szezonnak.Aki esetleg jó kis védőt keres aki tud bal oldalon játszani annak ajánlom Abdennourt (18 meccs 7,66 átlag) de van a potenciál a csapatban elég csak Auriert vagy Amadát említeni.A bajnokságot jól kezdtük aztán hullámvölgyek hegyek.Itt az eredmények melyek a többi csapat függvényében a 11. helyre elég. Vannak meccsek melyekkel elégedett vagyok például a Lille legyőzése de a Bastia elleni vereség idegesít.Itt vannakigazolásaim.
Az igazolt játékosok úgy ahogy beváltak ő meg pláne.A bevételi piacon sikerült egy generáltat is fognomEdvant.Vele hosszú távra tervezek.. Cél az első 10 elérése. A ligakupában egy kört mentünk de a Lyon kiütött tizikkel, a francia kupában szintén egy körnél tartok. Távpacsi ha elolvastad... -
Én csak az IRL teljesítményekből indultam ki. Ott a középmezőny, meg néha az alsóház figyelt be -
brutális játékosokat generált oda a 12-ben is akikről már 15-16 évesen lehetett látni hogy sztárok lesznek.Ehhez képest IRL nagyon gyengék mindössze középmezőny a másodosztályban. -
Zenszkij #88183 A Lens nagyon jó, 10 évet toltam velük a 13ban, hatalmas sztárok lettek az ifiakadémiáról feljött kölkökből, 24 játékosomból 24 francia volt. 5szörös bajnok, kétszeres bl győztesként hagytam abba, úgy hogy a Touluse is nyert 2 bl-t. -
nálam a 12-ben nem tolták jól (ingáztak az első és másodosztály közt) aztán átvettem őket... Az akadémiámra átlagost ír nem baj majd kukázok a Lens Psg Lyon Marseille akadémiáról -
nagy csítcsapat minden fm-ben,3-4 szezon elteltével elkezdi fosni az 5 csillagos fiatalokat az utánpótlás csapatuk -
Zenszkij #88180 Nálam a Toluluse 2024 környékén kétszeres bl győztes. -
Nem lesz könnyű a túlúzzal, de sok sikert! -
ha nem mutatod be akkor nem sőt szerintem amúgy sem.Ezekkel a bemutatásokkal csak az idő megy.
Kicsit félretettem a 12-t és megnéztem mit tud ez a 13.Nos még kicsit kavargok a menüben szokatlan de talán kialakul.Csapatnak a Ligue 1 8. helyére várt Toulouset választottam.9 forduló után ott is állunk 4 győzelemmel 2 döntetlennel és 3 vereséggel.A felkészülés katasztrófa volt még a másodosztályú csapatoktól is kikaptunk viszont a bajnokságot jól kezdtük vezettünk is.Aztán a szamaritánus formánknak köszönetően adtunk 3 pontot a Brestnek és a Valenciennesnek is (19. illetve 20. helyen állnak).4-5-1-t játszunk vagyis inkább 4-1-2-2-1-t de eddig totális antifoci. 9 meccsen ugyanis 8 gólt lőttünk és 7-t kaptunk (eddigi eredményeink vagy 0-0 vagy 1-0 vagy 1-1 vagy 2-1).Igazolni nem kaptam pedig a középpályáról teljesen hiányzott a kreativitás. Ezt az ingyen igazolható Simon Vukceviccel pótoltam.A védelem ásza amúgy eddig a 34 éves Zebina. Kérdés a szezon végére mi lesz jó lenne az első 10-be odaérni a vezetőség is csak tisztes helyezést kért. Féltávnál képek kösz ha elolvastad -
amikor leigazolok valakit akkor számit hogy sajttájon mit mondok róla?
mondjuk én sose mutatok be senkit a sajtónak -
Kis segítséget kérnék: Minden meccsen, otthon is és idegenben is 60% felett van a labdabirtoklás, rendre jönnek a helyzetek és mégis szétlövöldözik a labdát a szomszéd városokba, kaput alig találja el. Ki van nyomva mindenkinél a long shots, az nem lehet a ludas.. Valami tipp, hogy lehetne változtatni rajta? (Befejezés is kellően jó mindenkinél) -
amúgy nálam is. volt hogy direkt a cityvel kezdtem és csak azért is őt játszattam csatárként. olyan mocskos szar volt hogy hihetetlen. pedig nagyon birom a tagot. kétcsatáros rendszerben amúgy picit jobban termel de akkor sem egy 08-as Rafa Sóbis :DD::D -
akárhova vettem meg a 12-be, meg akármennyiért volt h szinte ingyen, nálam mindig atom sz@r volt, utána meg alig bírtam eladni valakinek. meg am is utálom, úgyh 13ba meg se próbálom megszerezni -
Ha a fizuját is tudod állni, akkor egy próbát megér, főleg ha hosszú távra tervezel, mert fejlődik ő még, illetve nem csak csatár poszton tudod bevetni:) -
StillAwesome #88172 Hali!
Balotelli megér 17 milliót? A Cityből menekülne a srác, és nagyon szívesen aláírna hozzám (Aston Villa). Vagy ebből a pénzből inkább kit hoznátok el? Bent elég gyenge szezont fut, kellene neki egy nagyobb rivalizálás csatár posztra. 1. év felénél járok. -
Állandóan ezt csinálja, munkahelyen nem tudom megnézni a képeket...
-
grat de a háttér miatt nem látom az eredményeid
-
Grat és a Skin (vagy csak háttér, nem tudom) sem rossz :DD -
Volt egy bemelegítő évem a Dortmunddal, de ennél komolyabb dologra vágytam, úgyhogy...
Deportivo Alavés - 2012/2013 - Spanyol harmadosztály
Megélt ez a klub már ennél sokkal szebb időket is, épp ezért választottam őket. Pénzügyileg nagyon ramaty a csapat, a keret sem túl jó, de a feljutást várja el a vezetőség meg a média is. Ráadásul van egy olyan szabály is itt, hogy maximum 16 olyan játékos lehet aki 23 évnél idősebb és 22 fős lehet a keret. Utóbbival nem is volt probléma, ugyanis az első kritérium gyakorlatilag kizárta azt, hogy 22 fős keretem legyen. Aki jobb játékos, az rég elmúlt 23, és csak azért, hogy létszámban meglegyünk, nem hoztam botlábú fiatalokat. Hoztam viszont több ismert embert is, bár az nyilvánvaló, hogy nem a jövő játékosai ők. Szóval 19 fős kerettel vágtam neki a bajnokságnak, ebből 2 kapus. Januárban 18-ra fogyatkoztunk, mert egy játékosom addigra túllépte a 23-at, és kihagytam egy másikat a keretből, helyére viszont nem tudtam olyan embert hozni aki fiatal is és tud is valamit. A szezon utolsó negyedében volt egy pár húzós hetem, amikor a sorozatterhelés miatt kidőltek az emberek, plusz jöttek az eltiltások is. Néhány meccsre éppen csak, hogy meglett a 11 ember, padra nem ült senki.
Nem volt könnyű, de hoztuk a bajnokságot, aztán kisebb meglepetésként ért, hogy playoff következik. Ettől függetlenül mi adtuk a gólkirályt. Megnyertük a Salamanca ellen az oda-visszavágós párharcot, és azt hittem, megvan végre a feljutás. Nem volt, mert még egy playoff kör jött, ott az Albacetet gyűrtük le. Remélem már több nem lesz és tényleg feljutottunk. Amúgy a bajnokság október végétől csak másodlagos volt. Jól kezdtünk, azt hittem, hogy nagyon sima lesz a feljutás, közben pedig a Spanyol Kupa is elkezdődött. Az Ávila, Oviedo, Tenerife hármas után jött a Barcelona. Hazai pályán egy rohadt izgalmas 0-0 jött össze a Messivel, ám kissé tartalékosan felálló Barca ellen, majd idegenben a nagyjából D csapatot játszató katalánokat megvertük. Ez volt az a pont, amikor már a bajnokik nem nagyon érdekeltek, csak a következő kupameccset vártam. A Celtát kaptuk, 1-0 hazai pályán, 2-1-es vereség idegenben, de ez is továbbjutást ért.
A negyeddöntőben a Malaga várt ránk, hazai pályán 3-1, idegenben óriási meccs, nagy fordulatok, tizenegyesek.
Elődöntő, Espanyol. Hazain 1-0, idegenben 2-1 oda, Litmanen hozta a továbbjutást, amúgy 2 lövésünk volt, mintha pályán sem lettünk volna.
Na és akkor a záróakkord, a Real Madrid a döntőben. Ők már elég komoly csapattal jöttek, Nachot leszámítva nem volt tartalékjátékos a csapatban. Vezettünk ugyan, de aztán a második félidőben megettek minket.
Ezen a meccsen született a szezon legszebb mozdulatsora is, majd' megkönnyeztem. Na jó, nem, de azért jól esett. A 42 éves Litmanen 2-es acceleration és 3-as pace értékkel bolondot csinált a Realból. Nem lett gól belőle, de akkor is ez volt az idény legszebb momentuma.
Kicsit fájlaltam, hogy ha már idáig eljutottunk, nem tudtuk megnyerni, mert jó lett volna az EL-ben indulni, de végül is még olcsón megúsztuk, gondoltam. Aztán ráébresztettek, hogy ha a kupagyőztes a bajnokság által kvalifikálta magát a BL-be vagy EL-be, akkor az ezüstérmes kap indulási jogot. A Real 3. lett, így megyünk az Európa Ligába jövőre.
Ez a csapat hozta össze mindezt, és bár szinte mindenkit ki tudnék emelni, csak Viguerat és az istent, a tökéletes irányítót, a világklasszist, a zsenit, a csapat agyát, JARIIIIIIIIIIIIII LITMANEEEEEEEENT.
Nem akart hosszabbítani, de mivel pályára lépett 30 meccsen, automatikusan meghosszabbodott a szerződése, úgyhogy jövőre a Segundában fog oktatni. -
koncentrálás és döntések is, viszont a determination nem játszik szerepet benne. -
00mate #88166 De csak a szélső hátvédek csinálják ezt, a középhátvédekkel nincsen ezzel gond. Hát köszi azért, majd még megnézem mégegyszer, hogy mit rontottam el a taktikában.
Lenne még egy kérdésem Huni: mitől függ egy csatárnál hogy x helyzetéből y-t berúgjon? Gondolom a befejezés, higgadtság, technika, determination, ezek nagyon fontosak. De ezeken kívül még mi lehet? -
így nem igazán tudom, mi lehet a gond akkor. azt hittem, hogy emberfogással játszol és amikor lemaradnak a támadóról akkor így próbálnak korrigálni. -
00mate #88164 Zónavédekezéssel operálok, az emberfogás nem igazán jött össze. Lehet h akkor ez a probléma? :D Megoldást nem tudok rá, ilyen szituációkból szokták kijátszani a védőimet, aztán kapura lőni... -
Nézd meg, hogy a hold up ball nincs-e beállítva neki például, vagy a run with ball nincs-e gyakorira állítva.
a második kérdésedhez pedig kérdésem van, emberfogást vagy zónavédekezést játszatsz velük? -
00mate #88162 Miért csinálja azt néhány szélső hátvédem, hogy elkezd saját maga körül forogni, mintha nem tudna kinek passzolni, de ott áll tőle max 5 m-re a csapattárs. A vége az szokott lenni, hogy hátra passzol a kapusnak, vagy elveszíti. A másik meg az( ugyanúgy hátvédeknél), hogy be van állítva hogy ne támadják le annyira az ellenfelet, ennek ellenére letámadja egyből, odarohan a 15 m-re álló ellenfélhez.
Ezeket miért csinálják? A letámadás a védőknél le van véve eléggé, a passzolás meg direktre van állítva. -
ha beállítod a "set transfer status"nál hogy kért ár 200 millió és accept akkor szerintem nem fogja az elnök eladni a játékosaidat. legalábbis eddig így volt. 2013at nem ismerem még annyira de én eddig mindig így védekeztem az elnök agymenései ellen. -
kellett nekem "örömködni" crash dump pont a nyári átigazolási időszakban
pár edző, pár ifi, meg pár játékos leigazolása oda. grrrr -
matekozás Kubatov módra - 1 milláért vettem egy jobbhátvédet, úgy h kövi eladás 10%-a az előző klubjáé. Játszott 2 szezont 7-es átlag felett és 1,3-as ajánlatra Kubi ismét maga alá élvezett és már adta is el mint a sicc. Csak ugye 130 ezer ment a régi klubhoz.
Tehát a 19 éves jobbhátvédemet aki simán jó lett volna mig meg nem unom a mentést eladta 170 ezres haszonért -.-
idióta -
az igen. gólt sem kaptál. -
Lampardfan #88157 http://imagerz.com/QE5EWktvAwMBAl1FFwVQ -
Lampardfan #88156
kicsit bekezdtünk Lewandowski 7 meccs 17 gól -
Amennyiben formázod a merevlemez(eke)t, úgy újra kell telepítened a játékot. Ha a D-hez nem nyúlsz (vagy amelyikre telepítve van), akkor nem kell. A mappákat meg ha kimásolod, majd vissza, akkor természetesen minden működni fog. -
Lancelot1983 #88154 Sziasztok!
Újraakarom tenni a windowst, és így az oprendszer meghajtóján (c meghajtó) lévő document/SI/Fm2013 is törlődni fog. Maga a játék másik meghajtón van. Ilyenkor magát a játékot is újra kell telepítenem majd igaz? Illetve, ha a mentéseket és kiegészítőket átmásolom, majd vissza, akkor minden ugyanúgy fog működni mint eddig?
Előre is kösz a válaszokat. -
Ezek csajmágnesek? Akkor az én fradis mentésemtől rögtön magukévá tesznek a parkett közepén!! -
igazi csajmágnes. nem lehet levakarni őket, ha megtudják...