A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zavbal
    ha nem mutatod be akkor nem sőt szerintem amúgy sem.Ezekkel a bemutatásokkal csak az idő megy.

Kicsit félretettem a 12-t és megnéztem mit tud ez a 13.Nos még kicsit kavargok a menüben szokatlan de talán kialakul.Csapatnak a Ligue 1 8. helyére várt Toulouset választottam.9 forduló után ott is állunk 4 győzelemmel 2 döntetlennel és 3 vereséggel.A felkészülés katasztrófa volt még a másodosztályú csapatoktól is kikaptunk viszont a bajnokságot jól kezdtük vezettünk is.Aztán a szamaritánus formánknak köszönetően adtunk 3 pontot a Brestnek és a Valenciennesnek is (19. illetve 20. helyen állnak).4-5-1-t játszunk vagyis inkább 4-1-2-2-1-t de eddig totális antifoci. 9 meccsen ugyanis 8 gólt lőttünk és 7-t kaptunk (eddigi eredményeink vagy 0-0 vagy 1-0 vagy 1-1 vagy 2-1).Igazolni nem kaptam pedig a középpályáról teljesen hiányzott a kreativitás. Ezt az ingyen igazolható Simon Vukceviccel pótoltam.A védelem ásza amúgy eddig a 34 éves Zebina. Kérdés a szezon végére mi lesz jó lenne az első 10-be odaérni a vezetőség is csak tisztes helyezést kért. Féltávnál képek kösz ha elolvastad