104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Kezdek egy új karriert és majd valamikor visszatérek a mentéshez (amelyik a rossz szériás), ha van hozzá türelmem :DDDDD -
szigi14 #88603 mit szoktatok csinálni mikor hullámvölgybe kerül a csapat? hogy lehet a leggyorsabban kirángatni belőle egy csapatot? személy szerint jelenleg az Arsenallal vagyok és jóval kisebb csapatok szorongatnak, a nagyok ellen meg egyenesen esélyem sincs. -
geo91 #88602 :DDDDDDDDDDDD -
Ez skill!! :D
-
eszem-f.szom megáll
most irt alá a Partizanhoz a játékosom erre hisztizik hogy nem engedtem tárgyalni a Vikinggel...hát mi az anyád van? (a vikingek adtak volna 170 ezret, a partizan meg 1,2 millát - hát ezért hülyegyerek) -
korbin555 #88599 Az fm 14-hez már úgysem kell db,mert játszhatsz falusi csapatokkal az NB 1-ben is.(hehe) -
Gerdzso #88598 Ja és köszi mindenkinek az infókat! :) -
Gerdzso #88597 Előtte majd csinálok egy biztonsági mentést, aztán tesztelem :) -
korbin555 #88596 Szerintem az NB 3-tól jól játszható.Ha nem töltöd be az alacsonyabb osztályokat,akkor lassú sem lesz. -
korbin555 #88595 Tényleg,ez most már eszembe sem jutott,de a megyei 3-as csapatomat a második szezon legelején a Vas
Megyei Kupa első fordulójában összesorsolták a frissen feljutott NB 1-es Vasassal ,és ha továbbjutok,
valószínűleg jött volna a Debrecen.Az a mentésem ott ért véget. -
Gerdzso #88594 Szóval akkor megye 3-4 felejtős? :S -
én a megye 3-ban a legmeglepőbb dolognak azt tartottam hogy az első évemet letoltam annak rendje és módja szerint a Bakony csoportban de a következő szezonban valami varázstrükkel az Alföld csoportban találtam magam és a Szolnokkal csatáztam
-
korbin555 #88592 A megyei 4 db-vel kapcsolatban leírnék némi tapasztalatot,ha megengeded..Három különböző megyei 3-4-es csapattal indítottam különböző karriereket,de egynél sem jutottam tovább egy évnél.A fő oka az,hogy olyan anomáliák akadályoztak,amivel még sehol sem találkoztam.Például egyszerűen nem tudtam szerződést adni tavasszal az ifiknek.A sima ifiszerződést nem engedte a klub,csak amatőr szerződést,azt meg ők nem fogadták el.Tehát ifik nélkül maradtam.De utólag gondolva,ha van is ificsapatom,amíg el nem érem az NB 3-at,évekig nem játszhatnak,mert ifi bajnokság sincsen.De sebaj,a gép gondolt egyet és szezon végén,júniusban
a nyakamba ömlesztett egy rahedli 22-26 évest,akik meg úgy néztek ki,mintha valami hadikórház rehab-járól jöttek volna ki.Szerintem még féllábú is volt közöttük.Mivel B csapat nincs,ezek mind ott sírtak volna nekem,mert az teljesen kizárt,hogy egy percet is kapjanak.És ehhez még hozzá jön a Civ 5 huge map-ot idéző töltési idő.Egy bivaly videokártya és qud core proci van a gépben,de nyugodtan kimehettem teázni mire sokszor továbblépett.Bár ez talán érthető a többezer adatbázis változás és a csapatok százai miatt.Szóval nem annyira röviden,az összes fm karrierem közül ez volt a három legrövidebb. -
Gerdzso #88591 Köszi! :)
Amúgy én mindig a lehető legkönnyebben elérhető célt tűzöm ki, hiába képes a csapat sokkal jobb eredményre, ha bejön több sérülés, vagy valaki úgy dönt megy és az megdönti a csapategyensúlyt akkor nehogy az miatt menjen el a meló, mert volt már hogy 14 pontal vezettem a bajnokságot 6 meccsel a vége előtt, aztán 2 kulcsjátékos lesérült és úgy visszaesett a csapat, hogy az utolsó meccsen múlt hogy bajnok leszek vagy sem...
-
korbin555 #88590 Tessék:http://data.hu/get/6713329/megye4.zip -
Gerdzso #88589 Valami magyar bajnokság módot tudtok adni? Mert ha végeztem a Colchester-es szerződésemmel akkor tervezem hogy átmegyek egy falusi csapathoz xD -
korbin555 #88588 Na ez egy ország,ahol még sohasem játszottam.(Svédországban igen)Kíváncsian várom hogy sikerül. -
Blum #88587 Ertem es koszonom! Megtanultam a lecket. Amugy Norvegiaba mentem,hamarosan jon a beszamolo hogy mire jutottam. -
korbin555 #88586 Feladtad a magas labdát a vezetőségnek,ők meg leütötték.Egyértelműen azt írják,hogy a csapat a
csalódást keltő 10.helyen áll.Ha szezon elején elfogadod a valószínűleg Európa kupás helyezést,
akkor most lenne munkahelyed.És ha valami szép eredmény elértél volna,akkor évekre megalapoztad
volna a helyed.Az első évben,amikor még nincs meg alapból a bizalom,akkor sem ígérek semmit,ha
tudom,hogy bajnok leszek.Legalább szezon végén hős leszek.Nem hiszem,hogy annyival több pénzt
kaptál,amiért érdemes volt kockáztatni.A továbbiak miatt nem aggódnék,hamar lesz új csapatod.
-
október-november minden évben a kiruúgások szezonja. szóval pár héten belül, ha találsz kedvedre való csapatot... -
Blum #88584 Title Challenget igertem,de mindosszesen 9 pont volt a lemaradasunk. Epp megvertem a bombajo formaban levo Torinot 3-1-re. A fo rivalis Bolognat 4-0-ra vertem. Anyagilag jol alltunk,meg volt 4millio-m igazolasokra,nem leptuk tul a fizeteseket se es jottek uj szponzorok is. Es meg csak Oktober volt,ugyhogy egyaltalan nem volt gazos a 9 pont lemaradas.
Meg lett volna vissza 2 meccs a BL-ben a Benfica es az Olympiakos ellen,elgyepaltam volna oket...nem ertem egyszeruen. Ez nekem egy kicsit igazsagtalannak tunik.
Na mindegy...
Kerdes: Mennyi ido talalni ilyenkor munkat? Nem szivesen kezdenek uj karriert :\ -
Ha első helyet ígértél, akkor megesik. -
korbin555 #88582 Hányadik helyre várták a csapatot,és mit ígértél a vezetőségnek? -
Blum #88581 De most miert?!?!
Tovabbjuto helyen alltam a BL csoportban es 10. helyen alltam a bajnoksagban (Az 1.-nek 19 pontja volt)
Rohadjanak meg...
KÉP -
korbin555 #88580 A DrectX-et a Steam szűz telepítéskor automatikusan felrakja.Egyébként milyen dll?Mert van 1000 féle.
-
Blum #88579 DirectX-et frissitetted?
Ha meg nem,akkor: LINK -
peti1100 #88578 Sziasztok!
Az miért van, hogy feltelepítettem a 12-öt és elakarom indítani akkor kiír hibákat? dll fájl hiányzik... -
Kösz a tippeket! -
korbin555 #88576 Lehet,hogy annál a klubnál rosszabbak az edzések mint nálad,vagy csak valamiért nem érezte jól
magát.
Szerintem ez a honvágy dolog inkább a perememberekre jellemző.Egy játékos,aki élvezi a bizalmat,
rendszeresen játszik,netán még dicséreteket is kap,a legritkább esetben panaszkodik még akkor is,
ha valóban beilleszkedési gondjai vannak.Aki háttérben érzi magát és van benne motiváció azoknál
hamarabb előjönnek a vélt és valós sérelmek.Ha hosszabb ideig nem szokik meg,akkor el kell engedni. -
Gerdzso #88575 Az miért van, hogy kölcsönadom az ifijátékost(17 éves) és mikor visszajön azt mondja hogy többet fejlődött volna ha marad az ificsapatban, pedig szinte az összes meccsen kezdő volt :S Ebben a kölcsönadás dologban kezdek elbizonytalanodni... -
az elmúlik előbb utóbb (inkább utóbb).Elküldheted szabira de akkor kb 4 hétig nem látod és a probléma könnyen megmaradhat.Javasoltathatsz vele játékost akivel haverkodhat ha leigazolod de ők általában gyenge spílerek nem érnek semmit. -
Hasonló kérdés, mint ez a lázadozás: Az ellen mi a leghatásosabb, mikor azért panaszkodnak, hogy honvágyuk van, meg nehezen illeszkednek be itt? -
korbin555 #88572 Rúgd ki,és vegyél fel egy másik youth coach-ot.Nem fog belemenni a módosításba. -
kicsit elbasztam most vmit
leigazoltam egy új up edzőt, csak elszúrtam a szerződését és sima coachként van nálam. Viszont az értékei szarok csak az ifi edzése jó, ezért is hoztam. Most nincs youth coachom, van viszont egy szar edzőm. Nem lehet valahogy átzavarni őt az ifikhez? Próbáltam szerződést változtatni vele, adtam volna amax fizut de ragaszkodik az edzői titulushoz.
mi a fenét csináljak vele? -
korbin555 #88570 Még a 11-ben nekem is volt egy nagyon jó középpályásom a Frankfurt-ban,akivel állandóan gondjaim voltak.Egy kicsit ki is emelkedett a csapatból játéktudás terén.Ezt ő nagyon is jól tudta,de kezelhetetlen volt.Kiemelkedő meccs után 5,6-os átlag öt meccsen.Egy kulcsjátékostól nem igazán tűröm el ezt. Figyelmeztettem,fellázadt.Aztán kritizálni kezdett,majd összeveszett a társaival is.A helyzet akkor úgy állt,hogy tekintély alapján magasan a csapat fölött álltam.Akkor már 56 éves voltam,nyertem mindent,amit lehetett az Aston Villa-val és a Fiorentinaval.BL-eket,Bajnoki címeket.Úgyhogy kivágtam a tarcsiba.Ott tovább folytatta a hisztit.Hiányzott az edzésekről,de nem érdekelt,minden alkalommal megkapta a két heti fizetéslevonást.Négy éves szerződése volt még,el akart igazolni,jelentkezők is voltak bőven.De belém bújt a kisördög és nem engedtem el.Egy év is eltelt,mire lehiggadt.A csapatnak jól ment,visszakönyörögte magát,de nem engedtem.Erre látszott,hogy összezuhant.Még egy év a B-ben,majd visszaraktam a csapatba.Még mindig csak 24 éves volt,de már voltak jobbak nála.Soha többet nem volt vele problémám,szezon végén szó nélkül elfogadta a rotációs keret szerződést is.Nem tagadom,elégedett voltam,talán még egy picit élveztem is,hogy sikerült betörnöm.De megfogadtam,hogyha nem kötnek kifejezetten érzelmi okok egy játékoshoz,nem
csinálok ilyet többet.És nem is csináltam.Keménykezű edző vagyok,és ha a reputációm magasabb,mint a csapaté,nem tűröm a kritikát.De legfőképp azt,ha valaki bomlasztja a csapatmorált.Az nálam szent és sérthetetlen.Egy új csapatnál mindig azzal kezdem,hogy leváltom a csapatkapitányt.Akinek a legnagyobb a tekintélye az lesz az új,ha ő volt,akkor a következő.Pontosan tudniuk kell,hogy ki a főnök.A morcosak
két nyert meccs után megnyugszanak,aki nem áll be a sorba,átadólistára kerül.Nálam az is előfordult,hogy győztes meccs után is ordítoztam velük,mégsem lázadozott senki.Egy kupameccsen egy ötödosztályú csapat ellen a 87.percben megnyerni a meccset az nálam elfogadhatatlan teljesítmény.Ez a felfogás nálam évek óta(jól)működik.Egy profi klub nem óvoda,és már nem érzek késztetést arra,hogy újra valami hasonlóba fogjak.(Egy kedvenccel esetleg kivételt tennék)
Valószínűleg sokan sokféle mentalitással kezeljük a dolgokat,csak szerettem volna leírni,hogy
így(is)lehet csinálni,és még az eredmények sem maradnak el. -
cselendzs - nyerj BL-t úgy hogy az egész keretet ugyanúgy hivják
kis könnyités, hogy te döntöd el, hogy a "Kis" team, vagy a "Kovács" fc legyen-e a befutó :D -
Blum #88568 kikaptunk a benficatol 6-2-re hazai palyan
-
Én is, mert ettől életszerű a játék! :)
Annak idején, még 1-2 verzióval korábban a Wolfsburg mestereként küzdöttem Grafite-tal. Eladtam a brazil barátját, onnantól kezdve folyamatos kritizált, minden döntést kommentált, meguntam, átadóra tettem, kitettem a csapatból, majd egy fél szezon múlva vissza.
Abbahagyta a hisztit, és újra rúgta a gólokat.
Baromi jó volt a játék ezzel a kezelhetetlen csatárral. :) -
nekem a 13-ban befutottak úgy emlékszem mikor bajnok lettem
-
Erre csak azt válaszolnám, hogy idén (is) 3x volt eltiltva az orosz csatárom a sárgák és pirosok miatt, kétszer volt sérült (több hét mindkettő) és mégis megrúgta 20 meccsen ugyan azt a gólmennyiséget (20 gól), mint tavaly 28 meccsen. Idén is gólkirály lett és tavaly is. Ennyit megér ez a pár lap :D
Más: Látott már olyat valaki, vagy csak nekem új, hogy bajnok lett a csapat (idegenben), erre piros felsőben (gondolom a cserék) beszaladtak a pályára meg konfettit szórt a játék. LOL :D
Ui: Az utolsó 5 forduló miatt meg is érdemelték a sok konfettit, majd jövök beszámolóval.