A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #88570 Még a 11-ben nekem is volt egy nagyon jó középpályásom a Frankfurt-ban,akivel állandóan gondjaim voltak.Egy kicsit ki is emelkedett a csapatból játéktudás terén.Ezt ő nagyon is jól tudta,de kezelhetetlen volt.Kiemelkedő meccs után 5,6-os átlag öt meccsen.Egy kulcsjátékostól nem igazán tűröm el ezt. Figyelmeztettem,fellázadt.Aztán kritizálni kezdett,majd összeveszett a társaival is.A helyzet akkor úgy állt,hogy tekintély alapján magasan a csapat fölött álltam.Akkor már 56 éves voltam,nyertem mindent,amit lehetett az Aston Villa-val és a Fiorentinaval.BL-eket,Bajnoki címeket.Úgyhogy kivágtam a tarcsiba.Ott tovább folytatta a hisztit.Hiányzott az edzésekről,de nem érdekelt,minden alkalommal megkapta a két heti fizetéslevonást.Négy éves szerződése volt még,el akart igazolni,jelentkezők is voltak bőven.De belém bújt a kisördög és nem engedtem el.Egy év is eltelt,mire lehiggadt.A csapatnak jól ment,visszakönyörögte magát,de nem engedtem.Erre látszott,hogy összezuhant.Még egy év a B-ben,majd visszaraktam a csapatba.Még mindig csak 24 éves volt,de már voltak jobbak nála.Soha többet nem volt vele problémám,szezon végén szó nélkül elfogadta a rotációs keret szerződést is.Nem tagadom,elégedett voltam,talán még egy picit élveztem is,hogy sikerült betörnöm.De megfogadtam,hogyha nem kötnek kifejezetten érzelmi okok egy játékoshoz,nem
csinálok ilyet többet.És nem is csináltam.Keménykezű edző vagyok,és ha a reputációm magasabb,mint a csapaté,nem tűröm a kritikát.De legfőképp azt,ha valaki bomlasztja a csapatmorált.Az nálam szent és sérthetetlen.Egy új csapatnál mindig azzal kezdem,hogy leváltom a csapatkapitányt.Akinek a legnagyobb a tekintélye az lesz az új,ha ő volt,akkor a következő.Pontosan tudniuk kell,hogy ki a főnök.A morcosak
két nyert meccs után megnyugszanak,aki nem áll be a sorba,átadólistára kerül.Nálam az is előfordult,hogy győztes meccs után is ordítoztam velük,mégsem lázadozott senki.Egy kupameccsen egy ötödosztályú csapat ellen a 87.percben megnyerni a meccset az nálam elfogadhatatlan teljesítmény.Ez a felfogás nálam évek óta(jól)működik.Egy profi klub nem óvoda,és már nem érzek késztetést arra,hogy újra valami hasonlóba fogjak.(Egy kedvenccel esetleg kivételt tennék)
Valószínűleg sokan sokféle mentalitással kezeljük a dolgokat,csak szerettem volna leírni,hogy
így(is)lehet csinálni,és még az eredmények sem maradnak el.