A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    A megyei 4 db-vel kapcsolatban leírnék némi tapasztalatot,ha megengeded..Három különböző megyei 3-4-es csapattal indítottam különböző karriereket,de egynél sem jutottam tovább egy évnél.A fő oka az,hogy olyan anomáliák akadályoztak,amivel még sehol sem találkoztam.Például egyszerűen nem tudtam szerződést adni tavasszal az ifiknek.A sima ifiszerződést nem engedte a klub,csak amatőr szerződést,azt meg ők nem fogadták el.Tehát ifik nélkül maradtam.De utólag gondolva,ha van is ificsapatom,amíg el nem érem az NB 3-at,évekig nem játszhatnak,mert ifi bajnokság sincsen.De sebaj,a gép gondolt egyet és szezon végén,júniusban
    a nyakamba ömlesztett egy rahedli 22-26 évest,akik meg úgy néztek ki,mintha valami hadikórház rehab-járól jöttek volna ki.Szerintem még féllábú is volt közöttük.Mivel B csapat nincs,ezek mind ott sírtak volna nekem,mert az teljesen kizárt,hogy egy percet is kapjanak.És ehhez még hozzá jön a Civ 5 huge map-ot idéző töltési idő.Egy bivaly videokártya és qud core proci van a gépben,de nyugodtan kimehettem teázni mire sokszor továbblépett.Bár ez talán érthető a többezer adatbázis változás és a csapatok százai miatt.Szóval nem annyira röviden,az összes fm karrierem közül ez volt a három legrövidebb.