104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    nincsen olyan játék (még) amelyiket 64 bitre írtak,mindegyik 32 bites
  • Mor3llo
    grat!
    jó néha látni 1-2 régi arcot
  • d0gm4
    Na jólvan, mostmár fasza, így magason mindjárt 90%-re is felugrál azért néha
    Kösz az ötletet.
  • d0gm4
    Hát csak magasra engedi, valós idejüre nem. Ez viszont nem hatotta meg igazából.

Mondjuk feltünő, hogy maga a játék 32bites ahogy látom, lehet ez a gond? Nincs 64bites verzsön? Még régi géppel, régi winfossal raktam fel az fm-et, azóta csak verification volt steamen, lehet újra lekellene szednem esetleg? Csak hülyeség? :P
  • Blum
    Nekem egy joval gyengebb-ocskabb procit (E6550) 60%-on terhelt a jatek. Ellenben a 4giga RAM-ot lazan felzabalta. :D

Feladatkezeloben az FM.exe prioritasat rakd at Valos Idejure. Majd attol talan megelenkul :D
  • d0gm4
    Srácok, nektek is csak 25%-ot használ a játék a prociból? Meg 1.6gb memória lefoglalva?

Bevan töltve 300.000 játékos + összes liga, nem lassú, csak furcsa.
    Miért nem falfa fel a gépet inkább, és lesz szuper gyors? Van erre valami? :D

i5-3570, 8gb
  • zyndar
    Leeds United - 3. szezon

Premier League
    Egy igen sikeres éven vagyunk túl, szinte minden fronton erőn felül teljesítettünk. Ezekkel az igazolásokkal erősítettünk a PL-re és a tavalyi 7. helynek köszönhetően az EL-re. A bajnoki ezüst önmagáért beszél, a teljesítményünk is kiegyensúlyozottnak mondható. Statisztika elérhető itt.

Europe League
    Azt hiszem, a bajnoki ezüstöt sikerült túlszárnyalni az EL győzelemmel. 2 selejtezőt is játszottunk, a csoportban nem volt gond. A Liverpool ellen nagyon rezgett a léc, de rajtuk kívül még 2 angol csapaton keresztül vezető úton megszereztük a kupát. A döntő igazi kupafinálé lett, 2 kiállítással, hosszabbításban szerzett góllal. Shelvey rendre jól, megbízhatóan játszik klub- és válogatott szinten is.

Az angol válogatott idei meccsei itt megtekinthetők.
  • bakkerman
    Old Boys- Young Boys...végülis :DDDDDDDDDD
  • LasDen #88876
    tudom rossz vicc, de mindig a svájci Young Boys-zal keverem őket :D
  • bakkerman
    kezdtem egyet a Newell's-el az fm12-ben,az újdonsült Barca edző miatt kipróbálom már ezt a csapatot,6. bajnokink eléggé érdekesre sikeredett :DDDD
    Newell's - Union
  • SeLFisCH
    Sziasztok. Évek óta nem jártam az SG fórumon, de a Football Managert 2006 óta játszom. Az elmúlt években nem sok időm volt és más fórumon játszottam, de valamilyen indíttatásból ma elkezdtem játszani. A régiek közül talán még páran ismernek, az újaknak gratuláció !

A Heerenveen csapatával kezdtem, itt az egyik érdekes meccsem.

• hofimark922
    Én meg elherdáltam 7.5 milliót a hannoveri Schiemedebach-ért, inkább vettem volna meg Radja-t :D Bár a német/kolumbiai jobbhátvédként is jól használható Hát igen a pénz nagy úr, az FM-ben meg pláne :D
  • Mor3llo
    11,25m euró
    Naná, vannak még lyukas foltok, de sajnos nem tudom elengedni a pénztárcát ész nélkül :) megpróbálom megdönteni az örök igazságot, és változtatni rajta: kis pénz, nagy foci :D
  • hofimark922
    Nainggolan-t mennyiért szerváltad? Egyébként jó keret bár még erősítésre szorul itt-ott :) és sok sikert az európai porondon! :)
  • Mor3llo
    UEFA selejtezőben a Malmőt ütöttük ki 8-3-as összesítéssel
    Következik az ír Shamrock Rovers
    Játékosmozgások
    Be:

Ki:

Végleges keret

• Mor3llo
    Parádéval kezdtük az idényt!
  • Szycsu
    Total Uninstall 5-tel töröld le a játékot, az minden létező file-t letöröl.
  • Diego85
    Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni FM12-höz.. Remélem vannak még, akik azzal játszanak... Szóval adódott egy olyan problémám, hogy egyszercsak nem akarja betölteni a mentett játékokat a gép (3 rolling auto save-re van állítva, egyiket sem tölti be) a következő hibaüzenettel:

Először azt hittem, mentés közben történhetett valami crash, és ezért nem tölti be a mentéseket. Ám kipróbáltam egy másik gépen, és ott betölti a játékot hiba és gond nélkül.
    Uninstalláltam már az FM12-t és a Steam-et is, kitörötltem minden fájlt a dokumentumok mappából, hátha ott lehet valami hiba, de valahányszor visszarakom a "nyers" változatot (se mezcsomagok, se arccsomagok, semmi), ugyan ezt a hibát írja ki. Kerestem a Steam vagy az FM registry fájl-jait, hátha azokat nem uninstallálta valamiért, de sehol nem találtam, hol lehetnek ezek. (win8 egyébként, és alapértelmezett installálás program files x86-ba). Azért gondolom, hogy beragadhatott valami, mert az uninstall, majd install után is megtartja az FM az eddig beállított beállításaimat (pl euro a font helyett, ablakban játszok a teljes méret helyett, nem tömörítve mentek, stb stb.). Nem értem, miért nem felejti el ezeket a beállításokat.

Tudna valaki segíteni, hogyan tudnám újra játszhatóvá varázsolni a játékot ezen a gépen? Nagyon hálás lennék érte.. :)

előre is köszönöm a segítségeket/ötleteket!
  • Szycsu
    Mondjuk a padra hoznék 1-2 jobb játékost. Ha, meg BL győzelem a cél, akkor mindenhová :D
  • Mor3llo
    Hát sok sikert!
    Én egyelőre elégedett vagyok azzal, hogy fiatal játékosokat veszek :D
  • Darthmushroom
    Én tegnap kezdtem velük, kicsit nehezítve mivel csak brit játékosokat igazolok.
  • hofimark922
    http://imagerz.com/QFdDWl1RBFA
    http://imagerz.com/QFdDWl1RBFE

Azért a PL cím még messze van, de igyekszem :D Itt van két kép a felállásról meg a keretről. Szerintetek hol kellene még erősítenem? Annyi még, hogy Charlie Austin (csatár)érkezik nyáron 5 millióért a Burnleytől
  • Solt
    Ez így nehéz... mutass képet róluk.
  • 00mate
    Üdv,

Nagy dilemmában vagyok: nem tudok dönteni két kapus között. Bardi Gábor reflexe, one on ones, handling, stb. értékei sokkal jobbak, mint a jelenlei kapusomé, viszont a jelenlegi kapusomnak jobbak a position, composure, contentration, agility értékei. Szerintetek ezek közül melyik lenne a jobb?
  • Mor3llo
    Na lövök én is egy gyors beszámolót. Evertonnal kezdtem, lassan kezdődik a 2. szezon.
    Az első szezon elején távozott Fellaini, kellett a zsé, így tudtam frissíteni a csapaton. Kb a szezon felét masszívan a 9. helyen töltöttem, de szó szerint :D aztán az utolsó fordulókban rákapcsoltunk, miközben a Szarkák és a városi rivális 'Pool egyre hanyatló formát mutatott, így meglett a 7. hely: indulhatok majd az UEFA kupában. Összeségében elégedett vagyok a szezonnal, masszív középcsapat voltunk végig, néha sikerült 1-2 nagy grabancát elkapni. Mivel az év végi pénzesők után is -6 millión volt az egyenleg, így kénytelen voltam túladni Bainesen is, 22 millióért. Így most lesz egy kis kess igazolni, de leginkább lejárt szerződésűekre/kölcsönökre apellálok majd.
  • Szycsu
    Így tovább! Egy-két éven belül legyen meg az a PL cím :D Nem tudom mennyire befolyásolja a tranfer-update, de nálad nincs Arsenal-anomália (minden évben megnyerik PL-t), ahogy elnézem :D
  • hofimark922
    Sziasztok!

Új vagyok még itt a fórumon, de a játékkal már jó pár éve tolom. Nekem nagyon bejön a game, bár néha felhúzza az agyam rendesen :D

Most éppen a Fulham-el vagyok. 1. évben 9.lettem, alap kerettel (a legújabb transzfer update-vel). Most 2.szezonban 7. helyen állok, decemberben. Jó szériában vagyok. Vertem az Arsenalt(14. helyen állnak), idegenbe az Evertont, szóval most megy. Célom az Európa liga majd. Amióta játszok a legnagyobb sikerem még az FM12-vel, két francia bajnoki cím egymás után a Toulouse-al. BL-be meg negyeddöntő, csak azt a mentést akkoriban sikerült sikeresem elcsesznem.

Gondoltam néha-néha leírom, hol járok a játékban. Meg majd teszek fel képeket az aktuális keretről.

Jah meg mindenkinek ajánlom BRADE HANGELANDOT. Legjobb védő!!!! :D

• Solt
    Urak!

13,3-s laptopon, illetve ezeken az intel HD2-3-4000 integrált videókártyákon játszik valaki?
  • Gerdzso
    Hát ez mekkora már... 1 meccsen 3 játékosom lesérült, 4 nap múlva meg BL elődöntő :D
  • Gerdzso
    Küldtem privát üzenetet :)
  • 00mate
    Az lenne a kérdésem, hogy az miért van: 240k a fizetési keret, 180-nál vagyok, de nem tudok 5k-nél nagyobb fizut adni a kulcsjátékosoknak?
  • korbin555
    Én szívesen átküldeném,de ahhoz el kell magyaráznod,mit kell vele csinálnom.Három darab van belőle.
    Név szerint: Scissor kick,Pass,Juke.
  • Gerdzso
    Amúgy akinek van ilyen FM13-as Steam Trading Cards-ja vagy mije és nem kell neki, az átküldené nekem, unokatesóm gyűjti őket és névnapjára gondoltam adok neki párat, csak sajna 12-eshez nem jár.
  • Darthmushroom
    pont ezért jó.. 12-be összedobtál egy taktitkát vettél 2-3 embert és világverő voltál. abba meg semmi kihívás. legalább így nem 2-3 év kell egy bl győzelemhez Feyenoord-al 5. évbe lett meg elsőnek, többi csapattal meg még nem is nyertem (Lazio,Derby,Sociedad)
  • Solt
    Én mindennel rengeteget pöcsölök... Egy meccs nálam alaphangon 1 óra! :) Nem sok időm van játszani, de akkor is csak így tudom élvezni! :)
  • korbin555
    Igazad van.Összetettebb(komplikáltabb,bonyolultabb).Sok embernek ez egyenlő azzal,hogy nehezebb.
    Rengeteg időt kell rászánni egy jó karrierre.Számomra maga a meccs a játékidő kis részét teszi csak ki.
    Néha azt veszem észre,hogy két meccs között elrepült egy óra,mert valamin agyalok.De én megengedhetem
    magamnak ezt a luxust,mert időmilliomos vagyok.Még amikor az ember elért egy olyan szintre,hogy a liga
    30 legjobb játékosából 20 nála játszik,akkor is mindig van valami,amin még lehet javítani.Addig pedig hosszú
    és sokszor rögös az út.
  • Solt
    Nem nehezebb, csupán összetettebb. Ha gyengébb vagy, akkor alkalmazkodni kell, ha erősebb akkor dominálni. Sok aprónak tűnő dolgon múlik a siker... Pont mint az életben, és egy szimulátornál ez így van rendjén.
  • korbin555
    Én nem úgy vettem észre,hogy nagyon kiismernének.Még a 2009-hez csináltam három taktikát,amiből 99%-ban
    csak kettőt használok.És mindenki a természetes helyén játszik.Külföldi fórumokon többször leírták,hogy az
    átképzett játékosok(pl balhátvéd-bal oldali középpályás stb.)nem fognak stabilan jól teljesíteni.Játszhatnak jól,
    de kiemelkedően és főleg folyamatosan már kevésbé.Játszhat az ember valami buta taktikával is,de minden posztra
    úgy kell passzolnia az embereknek,mint kesztyűre a kéz.És ha ezek a taktikák 101%-ban be vannak gyakorolva,
    annak működnie kell.Pontosan tudni kell,mit vársz az adott poszton tőlük,és ifi korban el kell kezdeni finomítani a
    kulcsfontosságú tulajdonságokat.És a minőségi játékosok mellett már legalább olyan fontos az edzői stáb is.
    Ha megfontoltan igazolsz,és nem sajnálod az időt a személyzetre sem,bármelyik liga bármelyik csapatából néhány
    év alatt egyeduralkodót lehet csinálni-még a 13-ban is.(A pénz nem elhanyagolható szempont,de ez más kérdés.)
    Én a magam részéről nem hiszek abban,hogy jót tesz egy csapatnak,ha minden harmadik meccsen más taktikával
    fut ki a pályára.Ha tudom,hogy az enyém a jobb csapat,nincs az az isten,hogy változtassak.Féljen,alkalmazkodjon.
    Garancia persze semmire sincs,mert ez egy JÁTÉK!.És a rizikófaktort bele kellett építeni.Mert ha mindig csak
    a nagyobb reputációjú,vagy a jobb játékosokból álló csapat nyerne,akkor nem létezne ez a fantasztikus játék,
    amit annyian szeretünk és néha bizony tudunk gyűlölni is.
    Abban egyetértek,hogy nehezebb,mint a korábbiak,de valamiben ugyanaz-lehetetlen nem létezik.
  • bakkerman
    vissza is tettem a 12-t
  • Darthmushroom
    első 2 évbe bajnok lettem velük