A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #88847 Én nem úgy vettem észre,hogy nagyon kiismernének.Még a 2009-hez csináltam három taktikát,amiből 99%-ban
csak kettőt használok.És mindenki a természetes helyén játszik.Külföldi fórumokon többször leírták,hogy az
átképzett játékosok(pl balhátvéd-bal oldali középpályás stb.)nem fognak stabilan jól teljesíteni.Játszhatnak jól,
de kiemelkedően és főleg folyamatosan már kevésbé.Játszhat az ember valami buta taktikával is,de minden posztra
úgy kell passzolnia az embereknek,mint kesztyűre a kéz.És ha ezek a taktikák 101%-ban be vannak gyakorolva,
annak működnie kell.Pontosan tudni kell,mit vársz az adott poszton tőlük,és ifi korban el kell kezdeni finomítani a
kulcsfontosságú tulajdonságokat.És a minőségi játékosok mellett már legalább olyan fontos az edzői stáb is.
Ha megfontoltan igazolsz,és nem sajnálod az időt a személyzetre sem,bármelyik liga bármelyik csapatából néhány
év alatt egyeduralkodót lehet csinálni-még a 13-ban is.(A pénz nem elhanyagolható szempont,de ez más kérdés.)
Én a magam részéről nem hiszek abban,hogy jót tesz egy csapatnak,ha minden harmadik meccsen más taktikával
fut ki a pályára.Ha tudom,hogy az enyém a jobb csapat,nincs az az isten,hogy változtassak.Féljen,alkalmazkodjon.
Garancia persze semmire sincs,mert ez egy JÁTÉK!.És a rizikófaktort bele kellett építeni.Mert ha mindig csak
a nagyobb reputációjú,vagy a jobb játékosokból álló csapat nyerne,akkor nem létezne ez a fantasztikus játék,
amit annyian szeretünk és néha bizony tudunk gyűlölni is.
Abban egyetértek,hogy nehezebb,mint a korábbiak,de valamiben ugyanaz-lehetetlen nem létezik.