A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Diego85 #88867 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni FM12-höz.. Remélem vannak még, akik azzal játszanak... Szóval adódott egy olyan problémám, hogy egyszercsak nem akarja betölteni a mentett játékokat a gép (3 rolling auto save-re van állítva, egyiket sem tölti be) a következő hibaüzenettel:
Először azt hittem, mentés közben történhetett valami crash, és ezért nem tölti be a mentéseket. Ám kipróbáltam egy másik gépen, és ott betölti a játékot hiba és gond nélkül.
Uninstalláltam már az FM12-t és a Steam-et is, kitörötltem minden fájlt a dokumentumok mappából, hátha ott lehet valami hiba, de valahányszor visszarakom a "nyers" változatot (se mezcsomagok, se arccsomagok, semmi), ugyan ezt a hibát írja ki. Kerestem a Steam vagy az FM registry fájl-jait, hátha azokat nem uninstallálta valamiért, de sehol nem találtam, hol lehetnek ezek. (win8 egyébként, és alapértelmezett installálás program files x86-ba). Azért gondolom, hogy beragadhatott valami, mert az uninstall, majd install után is megtartja az FM az eddig beállított beállításaimat (pl euro a font helyett, ablakban játszok a teljes méret helyett, nem tömörítve mentek, stb stb.). Nem értem, miért nem felejti el ezeket a beállításokat.
Tudna valaki segíteni, hogyan tudnám újra játszhatóvá varázsolni a játékot ezen a gépen? Nagyon hálás lennék érte.. :)
előre is köszönöm a segítségeket/ötleteket!