104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
LFCMarshall féle transfer update-t próbálta valaki? Mennyire pontos? -
mindenképpen,kurvajó plája -
banyai2000 #89322 Mindegy ő is megvan :D -
banyai2000 #89321 Fellaini megvan . Cabayet is vegyem meg a Monacoba ? -
hofimark922 #89320 Mikor volt az már :D -
erre mindig csak azt tudom mondani h "7:1" :D
jó komolyra fordítva a szót mindenkinek szíve joga kedvencet választani -
banyai2000 #89318 Én is ekdvelem őket :) . -
hofimark922 #89317 Na na na...:D Kedvenc csapatom, már több mint 10 éve :D Nem kéne...:D -
banyai2000 #89316 Inkább csak Monaco azok jobban tetszenek,de majd a Romával is fogok :D . -
fújjj Roma... :D -
banyai2000 #89314 Én most egyszerre játszok a Rómával és a Monacoval . Érdekes lesz . -
hofimark922 #89313 Hasonlóak az érzéseim a PL-el kapcsolatban :D Fulham-el 3 év alatt egy 9.hely és két 6.hely és egyszerűen nem értem oda az EL-re. Világ legjobb bajnokságában a 6.hely nem ér európai kupát :D röhej :D Most a Fulham-et otthagytam és elvállaltam az Algériai válogatottat. A 2017-es Afrika kupára kéne kijutni, utána meg a VB-re. A valenciai Feghouli(asszem így kell írni), meg Ryad Boudebouz a húzónév a csapatban...remélem sikerül! -
Valladolid #89312 hát az én kedvem sincs már az egekbe mivel 3 vereség egymás után liga kupában a brighton vert 1-0-ra utána a fulham 2-1 mostmeg az arsenal 6-1 de most elhatároztam magamat addig nem hagyom ott ezt a klubbot amíg valamilyen rangosabb kupát el nem hóditok velük :D -
Blum #89311 Nekem most totalisan elment a kedvem a PL-tol...egyszeruen annyira nincs erzekem az angol futballhoz,hogy az dobbenet. Azt hiszem inkabb keresek megint egy kisebb csapatot valahol europa masik reszen,az mindig jobban ment. -
Valladolid #89310 Noble egy hentes felrúgja a fulham játékost egyből piros a meccs elején... 2-1 re kikaptunk a fulham-től ezen a meccsen, mostmeg jön az Arsenal meg az Everton hát nemtudom elég rizikós :D -
Valladolid #89309 Taktika: http://imagerz.com/QE5AC0tvAwMCVV1MEAVQ
http://imagerz.com/QE5AC0tvAwMCVV1MEwVQ
http://imagerz.com/QE5AC0tvAwMCVV1MEgVQ
és a 2 meccs -
Blum #89308 imagerz.com-ra toltsd fel a kepet,utana pedig a Direkt linket masold be ide. -
Valladolid #89307 ismét lepörgött egy mecs West Ham-Ipswich Town 6-0 kár hogy nemtudok még képet linkelni szívesen tennék fel képeket csak még nem telt le a 30 nap a regisztráció után :s -
Valladolid #89306 igen ez igaz :) én is abban reménykedek hogy nem vesznek a nagyok komolyan és pár tartalékot is beraknak ellenem a keretbe így talán eltudok néhány pontot csípni tőlük is, de a csapat-tól a bent maradást várom el magamtól meg egy erős középmezőnybeli helyezést -
Blum #89305 Sajat tanulsag alapjan mondom,hogy a baratsagos meccsek alapjan nem lehet messze meno kovetkeztetest levonni. Ha az elso 4-5-6 meccsen is ilyen jol fog menni a jatek es az 1. komolyabb csapat ellen is sikerul ertekelheto eredmenyt elerni,akkor mar lehet bizakodni a tovabbi sikerekben. -
Valladolid #89304 frissen érkezett Carlos Fierro első 15 percben vágott egy duplát így negyed óra elteltével már 0-2 volt nekünk 10 percel később egy szabadrúgás Demel bevágta evvel a 25. percben 0-3 jött a 61. perc amikor Samba-t kiállították innentől esélyük se volt a meccs megnyeréséhez kezdésnek több mint bíztató szerintem de nem akarom elkiabálni -
Valladolid #89303 igen észrevettem hogy elég erős! 1-2 játékost még igazoltam a védelembe meg csatár posztra szóval kezdődhet a "blekbörn" ellen a bajnokság megnézzük élesbe mit tud a csapat :D brátságos meccseken WHU-willem II 5-0, Wigan- WHU 2-2, WHU-Sheffield Utd. 7-0 -
Blum #89302 Persze,szerintem itt mindenki szivesen olvas beszamolokat arrol,hogy ki-mire jutott 1-1 csapattal :)
Jo csapat amugy a WHU,bentmaradas siman meglesz meg az alap kerettel is. Hajra! -
Valladolid #89301 fm 12-ben első szezont leszimuláltam, 2. szezon elején leültem a frissen feljutó west ham padjára elsődleges cél a bentmaradás de én reménykedek egy 8-12-ik helyezésben :) ha valakit érdekel a csapat sorsa időnként írhatok egy kis helyzetjelentést -
amint kiirja h rekord nézőszám várható kidob a játék :) 1x kikerültem szabadságal de ez így elég rossz élmény szempontjából -
Ez volt a taktika:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szerveztem egy barátságos meccset egy jóval gyengébb másodosztályú csapat ellen, hogy szemléltessem a 451 hatékonyságát:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Sajnos ilyen nincs még itt :/ Azért köszi a segítséget. -
FM menü add/remove leagues (legalább is a 13-ban) -
Blum #89295 Kezdem ugy erezni,hogy nagyon elkurtam ezt a mentest. Cirka 30 milliot elkoltottem uj jatekosokra es semmivel sem vagyok elorebb. -
Hülye kérdés ,de hol tudom kirakni vagy nem játszhatóvá tenni az alacsonyabb ligákat:)? -
Korbin írásának köszönhetően, megjött a kedvem nekem is egy új csapatot a futball térképre vinni. Reggel kezdtem, az fm 11el. Nekem ez a legszimpatikusabb az újakban csak arról szól az egész h a játékosok mindig megsértődnek , meg állandóan adjak interjut.. :) Szóval kis kisegitésel elkezdtem egy nb3 nál 1-el alatibb ligában irányítani egy csapatot neve : Tiszavasvári. Belegondolva válaszhattam volna hangzatosabb klubbot de már késő bánat. (nem lehet valahogy megváltoztatni?!)
Totál semmi a klub. Játékosok 0, stadion sehol utánpotlás? Vicc. Szóval szép kihívás. Sose csináltam ilyet gondoltam kipróbálom. A csapatott kipakoltam és mindenkit kirugtam. 25m ft a fizetési keret ezért kellet a hely és beszereztem pár szerintem nb2 megütő játékost is teljesen ingyen. Szükségem volt egy segitőre mert személyzet se volt így a 3 millios fizetést akart de 300e kapott a segítőm. :D Aki megkönnyebbítette a dolgom hogy szűrte azokat akik egyátalán nem akartak hozzám jönni.
13 új játékos, és pár régi megmaradt, hogy legyen tartalék mert sajnos az silány de a kezdő 11 az megvan :) Felkészülési meccsen mindent töröltem mert jobbnak láttam ha én szervezek, így külföldi klubbokhoz utaztam 8 meccsel szereztem 30 millió ftot a csapat kaszájába hogy túléljük a szezont.
Van 1-2 "nagy" igazolásom mint egy volt fradis játékos, és egy délafrikai gólgyáros. Hogy akartak ide jönni?! Nem tudom :) szezon közepén , ha van érdeklődés leírom hogy alakultak a dolgok.
Grat egyébbként mindenkinek. -
banyai2000 #89292 PSG vagy Monaco ? Melyik csapattal kezdjek egy karriert a Tottenhames mellé ? 13.7.27. Átigazolási frissítéssel . -
korbin555 #89291 A kövületről jutott eszembe:http://kepkezelo.com/images/rrzuvj9cewm8txwva5u6.jpg -
Alacsonyabb ligákat kirakni. Nekem a 13 5 csillagosra értékeli a gépem, de 30-35.000 játékos felett már 30 mp-nél tovább tart tölteni/menteni.
Vagy ne rakd ki hanem úgy állítsd be az alacsonyabb ligákat, hogy ne játszható legyen, hanem csak a hírekbe. Attól még tudsz ellenük barátságost játszani meg tudsz tőlük igazolni is. -
korbin555 #89289 Én sem értem,hidd el.Sőt,minél öregebb rókának képzelem magam,annál inkább nem értem.De a győzelem a lényeg,nem a taktika.Nyertek már top-ligákat,sorozatban BL-eket az fm-ben olyan taktikákkal,ami már az aranycsapat idejében is kövület volt.Akkor hol itt az okosság?Az én véleményem az,hogy a taktika tök mindegy.Az nem mindegy ,mennyire passzolnak hozzá az emberek.
-
442 csak úgy hajlandó nekem működni, hogy 2 winger a csatárok meg a középpályások közt van.
451 (3 attacking midfielderrel) gyengébb csapatok ellen hatékony, egyébként 4141-et játszok alapból (ami legtöbbször 41221-nek néz ki).
-
Blum #89287 Nalam meg a 4-5-1 kezdett el bevalni az utobbi par meccsen. 4-4-2-t jatszottam egy ideig az mukodott is,aztan jott a 4-3-3 ami totalis bukta volt.
A 4-5-1 nalam ugy nez ki,hogy van 4 vedo,1 VKP,3 kozeppalyas,1 TKP meg 1 csatar. -
Zenszkij #89286 Én közben kezdtem egy újat a Stalybridge-el. Első 10 meccs, 3 pont! 4-3-3ról visszaálltam alap 4-4-2-re, erre 6 meccs óta nyerek. A fene se érti ezt a játékot, hogy nálad működik a taktika, ami nálam nem. -
Van valami módszer a töltési idő csökentésére? Betöltöttöem fm 11 ben megye 5ig kb a bajnokságokat ( +xml) és mikor már jól berendezkedtem a bajnokság rajtjánál 5 percig töltött ...
részleteséget legkisebbre állitottam, van más mód? vagy alacsonyabb ligákat utolag kirakni?