104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nagyon jó, grat! Én eddig még csak a felkészülési meccseknél tartok, Pumas ellen 1-1, a többit nyertem (Twente, egy Portugál csapat és az Arsenal ellen 3-0, meg még két meccs, de azokra már nem is emlékszem :DDDDDD). Most már tetszik a csapat játéka, sőt, több, mint biztató a szezonra nézve. Még van 2+1 felkészülési meccs (Newcastle, Atletico és a Marseille elleni kupa meccs). Payet nálam is ontja a gólokat, 5 meccs: 4 gól, 2 assist. Hazard 5 meccs, 5 assist, Sow 3 gól stb. stb. Védelem nagyon a toppon van. Jó lesz ez :D
Neked is és a többieknek is nagy grat (mégegyszer)! Bexinho, ilyen beszámolót mindenkitől! -
Köszönöm a dicsérő szavakat! Remélem a szezon végén a vezetőség is elégedett lesz a munkámmal. Pont az előbb futottam bele az alsóházi Betis-be, akik hazai pályájukon 6-2-re megaláztak minket. Meccs végén már nem is mertem saját kezűleg beszélni a csapattal, így a másodedzőre bíztam azt... szerencsére mondandójával feltüzelte őket. Muszáj lesz, hogy a legrosszabb esetben is a 6-7. hely meglegyen. -
Zenszkij #89642 Nagyon jó! Minél több ilyet kérünk! -
egy pár idei igazolásom
1
2
3
4
keret
olasz védőről annyit hogy az inter kirakta én meg rácsaptam. Szerintem jó huzás volt.
spanyol védő az atletikóbóóóó :D
Spanyol csatár pedig igazi reménység, nem kicsi a fizuja de már volt alkalmunk találkozni az ajaxos mentésemben és igazi csillag volt ott, remélem itt is. Tőle remélem hogy hamar elviszik és ezáltal kiválthatunk egy megfelelő minőségi stadiont a pénzből
Még van 2 középályás, egyik genovából és jópár kisebb játékos, főként reménység vagy figyelő ajánlásával. így remélem meglesz a bent maradás. -
Tetszenek az írásaid, sok sikert a karrierhez!
-
Nos, meglepetésemre sikerült azonnal feljutni a német másod osztályba. Nem nagyon igazoltam, a keretet és anyagi hátért elnézve igencsak alul multam a mezőnyt. maximum közép tájt vártam a csapatot, de aztán beindult a gépezet és szezon közepe felé mindenkit elvertünk, ők pedig csak botladoztak egymásban így tettemes előnnyel feljutottam.
Gazdaságilag a klub romokban volt, nem volt értékes játékosom akit elvittek volna. Sikerült egykét fiatalt nagyon olcsó fizetéssel ide csábítanom a dortmund vagy akár a bayernből, de miért akartak hozzám jönni? Azt mondták nagyra tartanak :D Szóval, fizetéseket kiengyenlítettem a bevétellel, így kezdtünk pluszba menni de nem látványosan. 1. év után 200m ft tartozásom volt, erre ráment a stadion felújitása hogy megfeleljen a német 3. liga követelményeinek így lementünk 400 ra. Ami egész 2. szezonom alatt végig kísért. Saját szerződésem is legminimálisabbra vittem és mint említettem kölcsön játékosok voltak a csere pad.
Na de végül feljutottunk, meglepetésemre és innen dollárba beszélnék ( sok volt a nulla) 10m dollár volt a bevétel tv és egyébb jogdijakból és kaptam egy egész jó szponzort. Így az adósság eltünt végre létezni és a klub fizetési keretét is duplájára sikerült emelni. Ami szerintem szükséges is, hiszen ahogy néztem nem kis csapatok vannak a 2. ligában. A csapatom több mint felét kiszortam és meglepetésemre sikerült több igazán nagy igazolást összehoznom ingyen. (képek később)
Hogy indulok a szezonnak? Nem tudom , cél hogy közép mezőnybe kerüljek és megerősítsem a csapat gazdasági helyzetét. Mint kiderült 15.000 stadionom van, amit csak bérlünk, igy az első dolgom hogy megvegyük. Remélem nem lesz túl sok..
Utánpotlás és edzés lehetőség mindig a béka segge alatt.. célom továbbra is nagyon olcsó (max 50-100e dolláros játékos) vagy ingyen igazolások.
Ezenkívül remélem a bevételek most már normalizálódnak. Ha jól számoltam 10.000 fölötti átlag nézőszám elég pozítivan hat majd a csapat kaszájára. -
York City után Real Sociedad... nagy lépés az angol harmadosztály után a spanyol első.
http://bit.ly/167kQ3j -
Valladolid #89637 és íme a tabella a szezon felénél :)
http://imagerz.com/QE5BWEtvAwMCVQgZEwVQ -
Valladolid #89636 a körülményekhez képest nem rossz eredmény
http://imagerz.com/QE5BWEtvAwMCVQgeFQVQ -
korbin555 #89635 1.Ha nem használsz szélsőket(mint most én),akkor a lehető legkeskenyebb pálya a célravezető.Az ellenfél szélsői hely hiányában csak szenvedni fognak.Ez nagyon hatékony tud lenni,tapasztalatból mondom.Robog előre a szélsője,aztán egyszerre találkozik a szélső,meg a középhátvédemmel.Nem sok esélye van.Bármelyik mentésemben ezzel a felállással kaptam a legkevesebb gólt otthon.De ez csak egy dolog,mert többféleképpen is hasznot húzhatsz a pályából.Nem a legfontosabb opció,de azért érdemes átgondolni a lehetőségeket.Viszont valóban előfordul,hogy kicsi a pálya.Ha csak egy-két méter a differencia,ott nem sokat számít.
2.Miért lenne plusz költség?A pálya maximális mérete a stadion építésekor adva van.Meg lehet nézni az Information/Facilities-nél.Ezen belül,hogy hova húzatod a meszet,az nem oszt nem szoroz.Nem fogják ledózerolni az ülőhelyeket,hogy szélesebb legyen a pálya.Azt már stadion átépítésnek hívnák. -
Blum #89634 Mar hogy a viharba ne lenne jelentosege a palya meretenek :) Kerem szepen,ez az FM....itt mindennek van jelentosege! :D
Roviden osszefoglalva: Ha kontrakra jatszol,akkor celszerubb minnel keskenyebb es hosszabb palyat valasztani. Ha inkabb tamado jatekot jatszol es azt akarod elerni,hogy az ellenfel vedelmeben nagyobbak legyenek a "lyukak",akkor a szeles palya a kedvezobb. Persze a palya meretehez igazitva erdemes beallitani a taktikat is,kulonben ellent mondasz onmagadnak es nem lesz teljes a kep. -
Valladolid #89633 nem tudom múltkor azt mondtak hogy az időjárás is számít szóval én már nem tudom mit higgyek én általában a legkissebet választom -
a pálya mérete mennyire befolyásoló? Most kérdezték h mekkora legyen, de alig pár méter különbségek vannak? Ezen az 1-2 méteren annyira sok múlik h ha mondjuk támadó vagyok otthon akkor legyen jó ngy, ha védekeznem kéne otthon is akkor meg kicsi, hogy be tudjak tömörülni?
Illetve ha váltogatom a pálya méretét évről évre az plusz költség? Mert ugye minden év elején rendbe rakják, de azt nem tudom h ha ugyanakkorát választok mint volt az kevesebbe kerül-e mint ha átméretezem -
Valladolid #89631 szinte tökéletes egyenlőre a csapat játéka ebben a pillanatban lett vége a BL csoport kör 5. mérkőzése az első a madrid 11 pontal 2. a Sahtar D. 7 pontal 3. Lille 7 pont 4. Napoli 3. pont
1. mérkőzés Madrid-Lille 4-1
2.Lille-Sahtar D. 1-3
3. Lille-Napoli 4-1
4.Napoli-Lille 0-1
5.Lille-Madrid 3-3 (!)
6.Sahtar D.-Lille ?
a Madridot pontrúgásokból megvertük (2 szöglet,1 szabadrúgás) azt hiszem nem kérdéses hogy Pedretti lett a meccs embere,ha kikapunk a Sahtartól ha nem mindenképpen megyünk tovább az Európai kupák valamelyikében már csak az a kérdés hogy EL vagy BL örülnék mind a kettőnek mert az EL-t talán lenne esélyünk megnyerni a BL-ben meg ha szerencsés a sorsolásunk kitudja meddig el nem kúszhatunk, meg látjuk mit hoz a "jövő"
-
Valladolid #89630 b@ssza meg a Valenciennes-től kikaptam 5-4-re pedig kétszer is 2 gólos hátrányból álltunk fel :s mondjuk nem tagadom nagyon élveztem ezt a mérkőzést :D -
Valladolid #89629 nálam is a West Ham-es karriernél ez volt a gond :s 4 nagyot megkaptuk egymás után a morál a béka segge alá süllyedt és utána már nehéz volt helyre rázni a csapatot -
Blum #89628 12 meccs ment le eddig es 10 pontot szereztunk :(
Utolso 4 meccs: Valencia,Espanyol,Real Madrid,Barcelona -
Valladolid #89627 mondjuk az irritál hogy már volt 7-8 helyzetem a meccsen az ellenfélnek még egy se jön az első helyzete és belövi, de lehet hogy a védelmemmel van a gond nem tudom... :D -
Valladolid #89626 de én pont hogy a bajnokságban vertem a Marseile-t, hol tartasz eddig a bajnokságban? hányadik forduló? :) imádom az ilyen kis csapatokat amilyennel te vagy azt meg mégjobban imádaom ahogy a csúcsra vezényelik őket :) mivel nekem kevés türelmem van ezért én inkább maradok a közép nagy csapatoknál :D mivel 3-4 szezonnál tovább nem birom egy csapatnál legalább is eddig nem bírtam -
Blum #89625 Kupaban nalam is konnyebben megadjak magukat a komolyabb ellenfelek. :)
Elkezdodott amugy a 2. szezon a Huelvaval...hat,harcolnunk kell majd a kozepmezonyben maradasert,kiesni talan nem fogunk. -
Valladolid #89624 nekem nagy nehezen sikerült most elsőre 1-0-ra megvernem de érdekesség ugyebár az első tét mecs a Lille-el a Marseile ellen van ott kikaptam 0-2-re pár meccsel odébb bajnoki mérkőzésen meg 3-1-re elvertem őket szóval ezt nem értem :D -
Nem beszólni akartam, csak lemaradt pár smiley az előző írásomból :D Nekem is okozott egyszer-kétszer a francia bajnokság. Lyont 3 év alatt egyszer tudtam megverni... -
Valladolid #89622 mosolyogva fogom belinkelni azt a pillanatot amikor kikapok az utolsótól
mert ez tényleg szinte mindig így van ahogy írtad, mikor azt hiszed hogy minden klappol akkor kapsz ki a tök utolsótól
-
Na csak hátrébb az agarakkal. Majd mikor a tök utolsótól kikapsz, hazai pályán, arra leszek kíváncsi. Pedig, az csak egy átlagos eredmény a Ligue 1-ban. -
korbin555 #89620 A felkérés megtisztelő,de kösz nem.Alapból nem szeretem őket,max sajnálom.A Southampton közel áll a szívemhez,és nem játszok a riválissal. -
Zenszkij #89619 Korbeen minden tisztteletem a tiéd. FM 14ben indítunk egy Portsmouth karriert közösen? Megnézném ki mire megy. Persze ha nem gond és benne vagy! :) -
4. osztályt vezeti, télen már igazolni is tudott
pompey
én továbbra is állítom h első évbe velük nem akkora kihívás osztálytlépni akár gyári db akár update, na aki 2 évbe is tud, az tud valami valamit vagy cheattel vagy akkora mákja h van h egy normális tulaj odamegy. -
00mate #89617 Aki talál ilyen embert, az kajak linket dobjon, mert ez kb impossible. Respect annak, aki feljut velük, és bírja a kiképzést. :D -
fm-base-n találsz nem 1t bár mondjuk a frissek között csak 4.osztályosak vannak, de keress vissza fele is.
am szerintem is simán fellehet jutni, angol 2-3-4-be annyira hasonló csapatok vannak h első évbe nem kihívás az osztály lépés senkivel akárhova várják, jó mondjuk ha megkapod a pont levonást akkor már más tészta a pompeynál, de az se mindig jön elő.
pl. egy tét meccset nyomtam le most velük simán 2:0ra vertük MK Dons-t ligakupába úgy h egy osztállyal fentebb vannak. -
korbin555 #89615 Egyetértek,egy lehangoló szélmalomharc az első néhány év.De azt azért megnézném,hogy ki jut fel velük a Champioship-be első évben.Ha találtál ilyet,belinkelhetnéd,szívesen
megnézném,hátha tanulok belőle.Alaposan átnéztem a keretet.Van némi friss rálátásom,most játszottam ezekben a ligákban évekig,jól ismerem a csapatokat.Ez egy hihetetlenül gyenge gyenge társaság.Nemhogy a League 1 összes csapata,de a League 2-ben is legalább tizenöt erősebb,mint a Pompey.Mindenkit el kellett adniuk,a legértékesebb játékosuk a Gyepes,de ilyen középhátvédet még egy osztállyal lejjebb is találni,nem is egyet.Véleményem szerint aki "simán" fel tudott jutni velük,az a David Copperfield nevű menedzser.A Bromley-s mentésemben 2015-re már az ötödik ligába zuhantak vissza,ott is csak vergődtek. -
Valladolid #89614 Szicsu nemsokon múlt én majdnem kikaptam a FC Lorient ellen
http://imagerz.com/QE5ADktvAwMCVQkZQAVQ
-
ahogy néztem fórumokon nem az első évvel vannak gondok, akár update akár sima mert mind2n teljesíthető a feljutás a 2.vonalba, update-be a 3.vonalba. hanem utána üt ki h azt az 1-2 jó játékost is aki a keretbe van szinte ingyen eladja a vezetőség és pótolni meg nem lehet, és hosszú évekig kiesés elkerülése és középmezőny lehet a maximális cél és itt unja meg az emberek nagy része 2-3 ilyen szezon után.
Talán ha 1 karriert láttam ahol a gyerek bemákolta valahol 2. szezonba h egész jó anyagi hátterű csávó vette át a klubot és rendbe tette nagyjából a dolgokat. -
mindig van néhány őrült, akik ilyesmire vetemednek :D -
Valladolid #89611 Lille-el elég nehéz csoportba kerültem BL-ben :s Real Madrod, Sahtar Donyeck, Napoli
reménykedek egy 3. helyezésben -
korbin555 #89610 Az új update nélkül is a játék egyik,ha nem "A" legnehezebb feladata kirángatni a Pompey-t a szakadékból.Keserves évek várnak arra ,aki bevállalja.A jelenlegi játékosállomány egy nagy nulla,5-6.osztályú szint.Csípőficamos ifikből,meg néhány kivénhedt,tolószékes öreg csókából áll a csapat.Már a benntmaradás kiharcolása is földönkívüli teljesítmény lenne.Csak kötélidegzetű embereknek való,akik jól viselik a hosszú vereségszériákat.(Közben lehet imádkozni,hogy a vezetőség is jól viselje.)Ettől a csapattól a kiesés elkerülése nem normális elvárás.Az lfc summer update-t még nem láttam,de valószínűleg az még belevert néhány szöget szegények koporsójába. -
Rot #89609 Üdv ismét, 1-2 hete írtam, hogy jön majd új beszámoló az északír mentésről, szóval most itt van spoilerben a (hatalmas) hossz és képek miatt, Sport&Leisure Swifts, északír bajnokság, fm12, további 3 szezon:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(mivel már lassan 1 hónapja íródott, egy kis emlékeztető az első 3 évről [remélem így kell]): #88784
Negyedik év (2014-15)
Hát akkor vágjunk is bele... A 4. szezon az eddigiekhez képest más volt, ez látszott az elejétől, de a legvégére sajnos ez egyértelműen negatív értelemben jött ki. Az átigazolások kezdetben nem indultak rosszul, jól sikerült bővíteni a keretet, de valódi hiányposztra (szélsőhátvéd, csatár) nem érkezett senki, legalábbis nem időben.
Jött ugyanis az EL, és mindjárt az első körünkben az izraeli Bnei Yehudát kaptuk, akik talán nem egy világverő együttes, de az eddigi litván és lett csapatokhoz képest egy egész más szint. Az első meccsen hiába voltunk hazai pályán, és hiába volt több nagy helyzetünk, a kapusuk egyszerűen kivédte a szemünket. Idegenbe mentünk megmenteni a párharcot, de nem sikerült. Egyértelműen az én hibám volt, jobban fel kellett volna készülni, bár egy kicsit jobb helyzetkihasználással nem lett volna komoly gond... De nem búsultunk túl sokat, a csoportkör úgyis lehetetlen cél volt, és ezután szereztük meg a félig francia tunéziai Alioui-t fél millió euróért, akivel végre legalább csatár poszton volt egy erősebb megoldásunk.
A kupákról gyorsan:
Idén már ezt is megnyertük
A ligakupa szintén meglett
A kupa is - döntő
Tehát minden jelentéktelen félcsillagos mikiegér kupát megszereztünk idén végre.
Na de közben volt 1 Premier Division... amit zseniálisan kezdtünk. Az EL kiesésnek köszönhetően teljes erővel koncentrálhattunk a bajnokságra a legelejétől fogva, és 1-2 simítást végezve a taktikán, végül 14 nyertes meccs volt a rajt. Ezt természetesen egy linfield elleni iksz szakította meg, de a veretlenség összesen a 23. fordulóig tartott még. Igazán gyengélkedni nem is kezdtünk, csak akkor mikor nagyon nem kellett volna, a hajrában jobbnál mégjobb meccseknek köszönhetően (mindkettővel bebiztosítottam volna a címet) végül a linfield elleni rangadóra maradt a döntés, az utolsó fordulóban... Rég fájt már ennyire 35 méteres szabadrúgás és 1 kipattanó gól. Az iksz is elég lett volna pedig, mi viszont átemelésből és 5 méteres szögletfejesből csak a kapufát döngettük... Ez a kép pedig mindent elmond.
A meccsek
Tabella a végén:
Volt 1 All-Ireland cup is, ott az elődöntő volt a végállomás
Közel álltam hozzá, hogy abbahagyjam itt.
Ötödik év (2015-16)
Bocs a szófosásért az előző évről (muszáj volt), ezt most kicsit tömörebben, bár sokkal több történt. Az átigazolások jól sikerültek, félévkor jött Kearney is ráadásul, róla majd később.
Hazai kupaszíntéren most inkább gyorsan csak a döntők:
coantrim - kupa - ligakupa
A bajnokságot ugyanakkor elég gyengén kezdtük, ugyanis (hála égnek) az EL erősen lekötötte a csapat figyelmét, belefutottunk 1 igen nagy zakóba is a linfield otthonában, de szépen ahogy véget ért a kupakaland, egyre jöttünk föl, míg az év elején verhetetlen linfield elvesztette a fonalat. A meccsek
Tabella (végére sima lett):
De ez a szezon inkább szólt az EL-ről, legalábbis amíg volt...
Első körben a Levskin hazai pályán kis túlzással átgázoltunk, idegenben emberhátrányban is könnyen kihúztuk.
Jött a ZTE, kb ugyanaz a játékerő, kicsit neccesebben, de végül meglett.
A Play-off-ban a Dinamo Kievet sorsolták nekünk, egy bivalyerős (és gazdag) csapat hozzánk képest, de kaphattunk volna jóval nehezebbet is azért. Azért meglepett, hogy az első meccsen, remekül taktikázva megérdemelten ikszeltünk. A visszavágón idegenbe mentünk megpróbálni a lehetetlent, fél óra múlva már kettővel mentek, de nem domináltak igazán. Az utolsó 20 percre kanyarodva aztán, tudván, hogy semmi értelme őrizni a 2 gólos hátrányt, elővettük a 2. számú taktikánkat, és csodák csodájára sikerült begyötörni az utolsó percekben a két mindent eldöntő gólt. Jöhetett a csoportkör: Spartak Moskva, Genk, Young Boys, Sport&Leisure !
Semmi konkrét célunk nem volt, talán lőni 1-2 gólt... első meccsünk mindjárt a csoportfavorit Spartak otthonában volt, 5 gól alatt megúszni álom... Csakhogy a moszkvaiak betettek 2-3 ifit a védősorba, és a középpályájuk sem volt teljesen kezdő (ott azért voltak nagy nevek), így pályafutásom legelképesztőbb meccsén nem akárhogy nyertünk. N'Suki lőhetett volna 7-8 gólt is egyedül, de azért nem akkora világklasszis ő. Na de haladtunk tovább, a Genket fogadtuk hazai pályán, akik kezdőt küldtek ki, de remekül bírtuk, sajnos a büntető rosszkor jött... Jött a Young boys oda vissza, az első meccs izgalmas volt, a végén egyenlítettünk, míg idegenben jóformán momentuma nem volt a svácjiaknak, sajnos nekünk is kevés ahhoz, hogy nyerjünk. A Spartak következett, akik ezúttal nem szórakoztak ifikkel, betették inkább Marek Suchy-t, hogy tanítson, és nyertek is. Ismét a 90. perc... Ezzel együtt az utolsó fordulóban úgy mentünk a Genkhez, hogy ha nyerünk, mindegy mennyivel, biztos továbbjutunk. Nem sikerült. A Genk kezdője azért még más szint, de hősiesen küzdöttünk, mint az egész csoportkörben, ahonnan végül sajnos utolsóként, de emelt fővel és a legjobb gólkülönbséggel (
) búcsúztunk. Összes EL-meccs.
Legszebb évünk ez volt mostanáig, még szebb lett volna, ha a játék enged nyerni az All-ireland kupa döntőjében is, de sebaj.
Hatodik év (2016-17)
Oké, nem sikerült a tömörítés az előző évről, na majd itt:
Tehát tavaly bajnokságot nyertünk, így ebben az évben végre a BL várt a csapatra, ennek megfelelően szerettünk volna végre komolyan erősíteni. Az EL szereplés és az All-Ireland cup döntő az addig is pozitív pénzügyi helyzetünket tovább segítette, a bajnokság megnyerésével pedig már hírnevünk is top 5-ös volt az országban, ennek ellenére továbbra is egy szenvedés volt a játékoskeresés. Scouting range-ünk továbbra is csak az egyesült királyságra terjed ki (teljesen tehetetlen vagyok ezügyben), így egyesével kellett átnéznem az afrikai csapatokat félig eu-s (főleg francia) nemzetiségű spílerek után kutatva. Persze csak néhány szerződés nélküli ifi jön el többnyire. Átigazolásaink nem váltották meg a világot, a klubikon Scalinak akármit ajánlhattam, inkább elment a Norwich Reserves-be padozni. Alioui-ért kapott másfél milliót is csak félévkor tudtam hasznosítani, bár ennyit senki nem érne jelenleg számunkra, de muszáj volt. Így a BL-re jóformán semmit nem erősödtünk, és ez meglátszott:
Kezdésnek jött a feröeri B36, nem túl meggyőző játékkal búcsúztattuk őket.
Következő körben a Dinamo Zagreb-et kaptuk, első mérkőzésen egy kontrával nyertek, a másodikon pedig felsült a támadó taktikánk, így következett az EL-playoff.
A Toulouse-t sorsolták nekünk, akik közel sem a mi szintünk, az első meccsen viszont remekül taktikázva kihúztuk döntetlenre, csak távolról és pontrúgásokból veszélyeztettek. A visszavágón aztán a mi pályánkon mostak le, ez bizony szinte a teljes toulouse kezdő volt, gyenge pont nélkül, az első félidőben eldöntötték...
Az EL-BL-el párhuzamosan viszont a bajnokság is botrányosan indult, 2 vereséggel kezdtünk (hazai színtéren 2 tétmeccsen egymás után még 1x sem kaptunk ki), a játékunk gyenge volt, de amint elkezdtünk valóban figyelni, kezdtek jönni az eredmények, legfontosabb a linfield elleni 5-2 (kearney mesternégyes) volt, amitől kezdve örök riválisunk még sokáig nem találta formáját. Nem úgy mi, szinte teljesen hibátlanul mentünk végig, volt egy 7 meccses széria mikor gólt sem kaptunk - kapusom istenítése közepette visszanéztem: a hét ellenfelünk összesen 2x lőtt kapura ez idő alatt. 6 fordulóval a vége előtt bebiztosítottuk a címet, a linfield a végére azért feljött magabiztosan a 2. helyre.
Meccsek és Tabella:
Kupák:
coantrim
ligakupa
kupa
2 triplázás egymás után ! (coantrim-et sajna sehol nem számolják)
Szép lett volna ezek után végre az All-ireland cup-ban is sikert aratni, de a játék ezt szerintem a következő 10 évben nem akarja majd odaadni. Döntő - egy 50 méterről beívelt szabad, amire rosszul jön a kapusom (CCC) és egy 25 méteres bomba...
3 játékosom (egyáltalán nem a legjobbak, de nekik voltak jó meccseik)
Doyle - 1 stabil kapus, ritkán hibázik (positioning-je miatt főleg), kellett már
Kearney - hihetetlen egyszerű, de gyors és jobb formájában gyilkos poacher, 500 k-ért jött. csak azért vettem meg, mert északír, és mert a Cliftonville-t 16 éves kora óta vállán vitte (nélküle majdnem kiestek idén), de erre a szintre nem kell (és nincs is) jobb.
N'Suki - ő igazából kearney cseréje csak (idén sokat volt sérült), de első évében valami egész hihetetlent nyújtott.
A végére még azért 1-2 a haladásunkról:
serlegeink - odatettem a saját kis gyűjteményemet is
Reputation lista, vagy akárhogy is hívják ezt, fél csillagos (local) kiscsapat voltunk, már csak a linfield van előttünk, következő év elején végre professzionálisok leszünk (a linfield és azóta a ballymena mellett harmadikként).
Koefficiens lista - ezen még semmi komolyabb fejlődés, úgy-ahogy lehagytuk a legalját, 18 hellyel jöttünk feljebb, de valódi jelentősége egyelőre nincs.
Legeslegvégül pedig félévkor átvettem az északír u21-es válogatottat is, kicsit meglepődtem, hogy elfogadtak, mivel előtte 1 héttel a nagyválogatottnál még kiröhögtek. Reményeim szerint viszont előbb vagy utóbb megkapom azt a posztot is, mivel saját hírnevem regionálisról (sunday league footballer-ként kezdtem) szépen feljött a mostani év végére kontinentálisra. Az sajnos még távol van, hogy saját ifikkel töltsem meg majd a keretet, hiába fejlesztgetem szorgosan minden pontját a klubunknak.
egy nagy bocsánat a hosszért, és köszi, ha elolvastad (megértem, ha nem
) !
Hajrá Sport&Leisure ! -
f*ck 2. nem lett jó :D
4.szezon eu. szuperkupa -
csak két kép ami többet mond minden szónál :D
3. szezon bl döntő
4.szezon eu. szuperkupa -
még Ők se jönnek el annyi fizuért :D fél profi kluboknál lehet ilyen 600-900 Font/hét fizut adni két osztállyal lentebb -
karajjj #89605 mi lenne, ha magyar falábúakat igazolnál? :D