104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Köszönöm szépen, így már teljesen tiszta, én értelmeztem félre. :) Sajnos nem vagyok olyan erős kezű edző, aki 2 hetes fizetésmegvonást ad adott esetben egy játékosnak, mert az esetek 100%-ban mindig megsértődnek. Így karrierjeim során csak is figyelmeztetést adok, aki pedig "Ibra-Balotelli-Tevez" kaliberű futballista, attól meg szoktam válni. Mondjuk szerencsére nagyon ritkán van kezelhetetlen játékosom.
ˆ korbin555 : Neked is köszönöm ezt a bővített ismertetőt. Ebből leszűrve tényleg finom edző vagyok, nem pedig egy erőskezű Hiidink. Ezen akkor megpróbálok változtatni, talán a csapatöltözői hangulat is ezért stagnál 45-50% környékén 1,5 éve jó eredmények ellenére is.
Szép eredményt értél el, sajnos nekem ez a York City-vel nem jött össze. De ha alkalom adódik, azonnal visszamegyek hozzájuk, és felhozom őket a harmadosztályból (egy osztályt sikerült velük ugranom).
Jah és majdnem megfeledkeztem erről:
http://bit.ly/1azVRdf
"Végy egy jó kapust" -
korbin555 #89923 Nem én találtam ki,csak követtem,amit leírtak angol oldalakon.Ez az ötödik évem,és szó szerint az ötödik teljesen más csapatom.A két évvel ezelőttiekre már nem is emlékszem.(A még mindig klubcsúcstartó McBean (192 meccs) most a scoutom.Istenkém,miket parádézott az 5-6.ligában.) Az első három átigazolási szezon rémálom volt,de már messze nem az.Ami vicces,hogy ott vagyok az Európa Ligában.De még nem hiányzott,így is eszement sok a meccs,és 20-as a keretem.Fel is hoztam két ifit.Az FA kupa elődöntőben megvertük a Watford-ot,aztán a Man.City kioktatott bennünket a döntőben(0-4).Fél éve történt,de abból a csapatból is csak négy ember maradt.De már olyan klasszis játékosaim vannak,hogy jövőre ott leszünk a PL-ben.Gyanítom,hogy ott lesz vége a diadalmenetnek,de a célom(titokban)az európai kupaszereplés lesz. Ír,bolgár,nigérai válogatottam is van.,és nem piskóták.Most 13 scoutom van(zömében jók és sokat is keresnek),és csak bámulok,kiket ajánlgatnak.60 ezres adatbázis van betöltve,tele van a játék szuper generáltakkal.Magyar persze véletlenül sincs közöttük.Ebben az évben rámegyek a Liga Kupára,mert tavaly az összes nagy csapat tartalékokkal játszott,és Bolton-Ipswich döntő volt.Bármelyiknél sokkal jobb vagyok,csak egy kis szerencse kell.Biztos,hogy bivalyerős csapatom lesz a PL-re,pedig a fele csapatot megint eladom a szezon végén. Mihelyt matematikailag meglesz a feljutás,azonnal piacra dobok tíz embert. A másik kérdés a stadion lesz.8500-as,de 24 ezren is voltak,mert a legutóbbi építkezés miatt a Stamford Bridge-en is játszottunk.A világ futballfővárosának a kellős közepén vagyunk,valamit lépni kellene.Nagyon jól állunk anyagilag,de ez komoly kölcsön nélkül nem fog menni.Majd kiderül.Amúgy meg kösz,igyekszem. -
Azaz, Maritimo. Most könnyen mondom, hogy eszembe jutott miután leírtad, de valamelyik ilyen közép csapat rémlett nekem is :D -
ő az :)
közben nézem a köv mérkőzéseket...mit nekem sorozatterhelés :D
-
Blum #89920 asafderg :) -
nem nem, azt hiszem pont a Maritimoval volt :)
asdafberg vagy hogy hívták :D -
00mate #89918 Nekem van Boavista-s mentésem, de ez nem én vagyok szerintem. :D -
Nem valami Boavista-s mentés volt? Vagy valami hasonló kisebb csapatos. Emlékszem, hogy vissza-vissza lapozgattam, meg a másikat is néztem ami zárolva van és sok-sok oldalon keresztül voltak ezek a portugál beszámolók -
neked pedig gratula, nekem a 2. idényben valószínűleg megint egy erős 7. hely fog kinézni :D -
egyetértek, élmény olvasni Korbint :D
még jó régen volt itt egy arc, aki egy portugál csapattal nyomta, de évekig. Na ő tudott olyan beszámolokat összehozni, hogy mindenkinek csorgott a nyála :) -
Pár hét szünet után kedvet kaptam folytatni az Everton mentésemet, 2. idény.
Hogy mennyi sanszot adtam magunknak az idegenbeli 2-0 után, ahol 90 perc alatt egyszer lőttünk kapura, és 30%-ban birtokoltuk a labdát? Hát semennyit :D Erre ezek az őrültek lehoznak egy ilyen visszavágót! Félelmetes:) Lyon, PSG pipa...
A sorsolás is megvolt...a Benfica nagy falat, ha esetleg sikerülne túllépni rajtuk, akkor az a Düsseldorf/Maritimo kettős verhetőnek tűnik.
-
Tudom, hogy nem kocka okokból tudsz akár éjjel-nappal is játszani a játékkal (feltéve, hogy van kedved), de le a kalappal. Vannak itt még páran akik igen jól bánnak a játékkal, legyen bármelyik részről is szó és nekik is grat, de nekem mióta ide írsz, nagyon tetszik minden egyes hozzászólásod. Mindjárt vége a s.........nak, nyugi :D Nem tudom én mikor tudnék olyan magasságokba törni, hogy egy "moslék" csapatból pár év alatt már CH csapatot csináljak.
Ezzel a sértődős/formahanyatlásos dologgal kapcsolatban: Sow (Lille) egyértelműen első számú csatár lenne, amennyiben nem igazol a helyére mást az ember. Lőtt egy mesterhármast, aztán jöttek a szar meccsek. Kitettem kezdőből, betettem a 30 éves Jelen-t és ontja a gólokat. Ilyen tekintetben én is "leszarom", hogy ki az ász a csapatban meg ki nem. Ha nem jól játszik, megy a padra, tarcsiba. Egyedül Hazard-hoz vagyok lojális, de nála nem lép fel ez a veszély, hogy ne játsszon jól :D -
Huh, én nem vagyok ennyire szigorú. Sőt, semennyire sem. De lehet, hogy neked van igazad. -
korbin555 #89911 Én nem látok nálad semmi problémát.De ha valaki nálam átadólistára könyörgi magát,az ott is marad,az hétszentség.Ha minden siránkozót pátyolgatnék,vagy minden lázadónak megbocsátanék,az esetleg lehetne a gyengeség jele többek szemében.És nem tárgyalok perememberekkel.Ha bármi baja van,szó nélkül megy a tarcsiba és átadólistára. Örüljön,hogy játszhat.Elégedetlen embernek nincs helye a csapatban,mert rombolja a morált.Egy kulcsembernél hajlandó voltam ugyan belemenni soron kívüli béremelésbe,de csak kényszerből.És én nem felejtek.Ha még egyszer bepróbálkozik,már ajánlom is fel kluboknak.És nem csak ebben vagyok szigorú.Fegyelmezetlenség,vagy elfogadhatatlan teljesítmény nem marad büntetés nélkül .És ez aztán fokozottan igaz a kulcsemberekre.Azért kulcsemberek,hogy a bajban segítsék a társaikat.Nem azért,hogy a csapat vigye a hátán őket.A sztárcsatárom(szerinte)tavaly háromszor kapott kétheti levonást,mert úgy gondolta,hogy tolerálom az 5,7-5,8-as osztályzatait.Hát nem.Elnézem egy tehetségnek,de nem neki.És egyszer sem pofázott vissza,szó nélkül elfogadta.Bár az igaz,hogy már óriási a tekintélyem a csapat előtt.Erősen nyomot hagyott a reputációmban a négy év négy osztály ugrás.Visszautasítottam már az MU,Atletico Madrid,Liverpool,Milan felkérését is.Időközben klublegenda lettem ráadásul,és nem megyek sehova.Szóval lehetek szigorú,de azért próbálok igazságos is lenni.Tudom,hogy mindig volt/lesz elégedetlen ember,de nem nálam,az biztos.És bár (még) a Premiershipben vagyunk,örömmel látom,hogy a megkörnyékezett embereim ragaszkodnak a csapathoz.Eddig csak egy embernek nem tetszett,hogy nem engedtem tárgyalni,de két perc alatt eladtam a Tottenham-nak 6,9 M.€-ért+40%.(Másfél éve jött ingyen)Csak a saját nevelésekhez ragaszkodom.Aki egyet is el akar csábítani,az számíthat rá,hogy nagyon fog fájni neki.
Így néz ki nálam: http://kepkezelo.com/images/h1761klnas9iocjdtmc.png
Emlegetettt szamár:http://kepkezelo.com/images/3imf5z93hs6ujscr99jt.png
A lojalitás volt az a luxus,amit nem engedhettem meg magamnak.Évente tucatnyi embernek kellett mennie,mert nem akartam helyben toporogni.40-50 embert küldtem el,mert mindig voltak jobbak a szabadpiacon.Most már sokkal könnyebb a helyzet, a liga reputációja magasabb,mint a legtöbb közép-európai országé,válogathatok a tehetségek között.De már az ifinevelés is world class szinten van.A csapat fele brit,és ezt mindenképpen növelni szeretném.Vannak ragyogó saját neveléseim is,három angol és egy ír ifiválogatott. Mostanában viszont nincs kedvem játszani.Egy-két hét múlva majd folytatom.Húha ez igen hosszúra sikerült,ráadásul kezdődik a Hali meccs is. -
Én is inkább angolokat igazolok már, az évek során jött Sturridge, Naughton, Smithies, Henderson, Bartley, Andrews, Freeman, Taylor, őket mind én igazoltam. Gamst Pedersen az idény végén visszavonul, Vukcevic kiöregedőfélben van, tehát az arány folyamatosan tolódik az angolok felé.
Igaz, egyelőre a 27-es keretemből csak 9 angol van, de a tendencia felfelé ível. -
Nekem is ez a tervem Lille-el. Először megnyerném BL-t úgy, ahogy tudom (külföldiek, jó játékosok, a szokásos menetrend), aztán, ha az megvan, csak franciák és velük BL, majd, ha az is meg van, akkor csak saját nevelés. Lehet, hogy 30 éves karrier lesz, de nem baj. Olyanom még úgysem volt :D -
full angol keret ami mellé még siker is párosul? Megsüvegelendő 
Valami hasonlón dolgozom a Toulouse csapatával, nálam a keret kb 80 %-a francia, de pölö a Bl nekem nagy mumus, 4-szer mentem tovább 3-szor elsőként és ennyi,egy kört éltem eddig túl.Mindig kifogok egy makker csapatot (Benfica 2x) vagy egy nálam erősebb másodikat (Bayern, Mu).A poén hogy az ilyen erősségű csapatokat ütöm a csoportkörben de a kieséses szakasz katasztrófa -
Solt #89907 Ugyan, dehogy haragszom... :) Nekem is sokszor gyorsabb az agyam mint a kezem! :D
Szóval, az a csúszka nem a csapat fegyelmet, hanem a csapat fegyelmezést mutatja. Magyarul, hogy mennyire vagy szigorú olyan helyzetekben, amikor valamelyik aranylábú kihúzza a gyufát... ( nem jön edzésre, kiállíttatja magát, szarul játszik, stb ) -
Legjobb játékosok:
Baines
Hughes
Welbeck
Wilshere
nyáron az utolsó "mohikán" (nem angol) játékost is elfogom adni, 1. öregszik már Fletcher 2. Spursből már biztos érkezik a legnagyobb angol csatár tehetség 20mért. -
Everton 4. szezon:
Sorozatban a 2.bajnoki cím viszonylag könnyedén meglett, az egyetlen vereségünk az Álmok Színházában volt, a végén utolsó 3 fordulóba 2 döntetlen is becsúszott. BL-be a jó védelemnek hála megint nagyot meneteltünk és címet is védtünk. az angol+eu szuper kupa is meglett idén, a klub vb és az fa kupa is. szóval most már teljes a repertoár.
Tabella
BL
Bl legjobb 11
FA kupa
Keret
ebre menő játékosok
itt sajnos végül Barkley,Redmond kimaradt. közbe megy a új stadionnak a tervezése, de így is picit több mint 9e férőhellyel bővítjük a stadiont ami ősz végére kész lesz. -
Ne haragudj, lehet kissé kusza lett a kérdésem, sokszor 6-8 kérdés jár a fejemben, és próbálok abból egy egészet kreálni. ...de nem mindig sikerül :)
Na szóval, csak egy olyan irányú kérdésem lenne, hogy tud-e valaki arra választ, hogy miért ilyen alacsony a csapatfegyelem, hogy ha a csapat várakozásoknak megfelelően teljesít, jó a morál, nincsen csapaton belüli konfrontáció, DE olykor akadnak olyan mellékszereplőim (tartalékok), akik átadólistára kéretik magukat, majd egy kis idő múlva vissza kuncsorogják magukat...
Egy kép, hogy ez hol is található:
http://bit.ly/12vwTXm -
megnéztem már ezt a Sarabiát én is
nálam 16-17es idényben most vette meg a Sevilla 18 milláért a Getafétől. Poén, hogy utolsó 3 évében csak a szezon felében játszott. 13-14 meccsek. A Fradimban tudnék helyet szoritani neki talán -
azé pl-ben az a 30 milla nem olyan nagy péz. még a legrosszabb csapat is tud 20 millát költeni...:D -
átvettem a magyar u21-es válogatottat is 2016ban a Fradi mellett
1-2 5 csillagos gyerek van, de kb az ifimbe se férnének be :D
valami ötlet, tipp, hogy válogatottal hogy kell bánni? -
Szóval akkor hozzam el. Roger that! :D
Nálam Jádson ilyen. Vagy nagyon jól értek a gyerekhez (ezaz, fényezzem magam kicsit), vagy tényleg ilyen jó, de mikor a MU-nál voltam a 11-ben (már oda volt igazolva, pénzt sem kellett adnom érte) 10+ gól és 20+ gólpassz szezononként, ha jól emlékszem, de lehet, hogy csak 19 volt a gólpassz :DD, nem tudom. Lényeg, hogy nekem Ő az ilyen favorit a mentésekben. Bagóért (15 millió) el lehet hozni. Igaz, hogy nem fiatal már a kezdésnél sem, de 30 felett is ugyan olyan jó. Csatár poszton meg Cavani-ra tennék, de nincs annyi pénz az egész bajnokságban, (tök mindegy, hogy hol játszom) hogy el tudjam hozni... -
Valami indiai a tulaj, de van lóvé bőven. Minden évben 30-40 millióért igazolhatok új játékosokat, igaz, ez elég furcsa, mert ezzel -20 millió lenne az egyenlegem, ami után kölcsönt ad a tulaj. Ezért nem költök el ennyit.
Sarabia szerződését pedig benéztem, mert alapból 220 körül volt a fizetése, de nem vettem észre a kitételt benne, hogy mindig a legmagasabb fizetésű játékoshoz igazodik. Már kétszer korrigálták a fizuját, sajnos. -
00mate #89898 Valaki le tudná írni, hogy mi változott az fm 13-ban a 12-höz képest? Az se baj, ha kisregényt ír. :D
Köszönöm! -
Gerdzso #89897 én davide petrucci-t szoktam mindig megvenni, mivel szinte mindig free transfere kerül így nagyon megéri, mert több poszton is jó és egy egész jó játékos lesz belőle, Colchesternél nálam sokáig kezdő volt, 2 bl döntőn is kezdő volt és lőtt 3 gólt. :) -
korbin555 #89896 Az a hülye Real is fillérekért elengedte,pedig a Di Maria a nyomába sem érne.Egyébként most kapcsoltam csak.350 ezer font fizu?Beduin tevepásztor ,vagy internet milliárdos a tulaj a Blackburn-nél? -
Én sohasem hallottam róla, ezért én is meglepődtem, amikor felfedeztem. Már nem is emlékszem hogyan. Mondjuk 1-2 év elteltével már én is 16 millióért tudtam elhozni, szerintem eleinte még kevesebbért is meg lehet szerezni. -
A Tottenhamtől vettem, mert ott nem játszott... Idióták! Simán megérte a 7 milliós vételárat. A jövő sztárja lehet, remélem sikerül megtartani sokáig. -
korbin555 #89893 Egy kicsit jobban utánanéztem ennek a Sarabia srácnak,hátha valamelyik mentésben még hasznát vehetem.19 és 21 éves kora között csak 45 meccset játszott,ennek a felét csereként.Ha már korábban is folyamatosan játszhatott volna,ennél is sokkal előbbre tarthatna.(Vagy pocsék az edzés a Getafénél.)Ugyanis eszméletlen potenciál van benne.A GS szerint a posztján csak ketten vannak előtte PA tekintetében.(CR9+Hazard.)Ugyanolyan jó lehet,mint Pastore vagy G.Bale,és sokkal jobb mint Reus,Kagawa,vagy Di Maria.Ha valaki egy nevesebb csapattal kezd,gyorsan el kell hozni onnan,mert nem nagyon lehet bukni vele.Akkora világklasszist lehet belőle csinálni,hogy ihaj.Csodálom is,hogy még a nevére sem emlékeztem.(Bár én nem játszom szélsőkkel,és általában hanyagolom a spanyol bajnokságot.) -
Kösz és, ha van olyan lehetőség, hogy az FM file-jai közül kiszedni Andrews-t, átküldhetnéd. Tudom, hogy nem lehet, csak jó volna.... :DDDDDDDDD -
Solt #89891 Bevallom férfiasan nem vágom mire gondolsz! :) -
Az senkit se lepjen meg, hogy Taylor 8-szoros, Andrews pedig 6-szoros válogatott, mert én vagyok az angol válogatott szövetségi kapitánya... :)
Az angolok először kiröhögték a jelentkezésemet korábban, aztán miután megnyertem a FA-Kupát, majd 1 évre rá az Europa Ligát, Ancelotti távozása után simán felvettek. -
Amúgy a fiataljaim:
Tom Andrews:
Charlie Freeman:
Vojtech Novak:
Tom Ringgaard:
Adam Taylor:
-
Ha ez így működik...
[img=http://s23.postimg.org/v87wahphj/Sarabia1.jpg]
[img=http://s23.postimg.org/7ftzl7y2v/Sarabia2.jpg] -
Europa Liga csoportkör, első mérkőzés:
FC Kopehagen - Blackburn 0:5
g: Ringgaard, Taylor (2), Dann, Masson
A továbbjutás elég könnyűnek ígérkezik. :) -
pff...10. helyen vannak :D -
Bár idén már nem hiszem, hogy le tudom igazolni, max a következő évi átigazolási csomagból. Addigra meg lehet, hogy találok jobbat is, de így első ránézésre, nem rossz játékos. Jádson-on gondolkodom még, eddig akármelyik FM-ben irányítottam, akármelyik csapatban, csak jókat tudok mondani róla. Kérdés, hogy eljönne egy Lille-be, de majd jövőre megtudjuk.