A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Én nem látok nálad semmi problémát.De ha valaki nálam átadólistára könyörgi magát,az ott is marad,az hétszentség.Ha minden siránkozót pátyolgatnék,vagy minden lázadónak megbocsátanék,az esetleg lehetne a gyengeség jele többek szemében.És nem tárgyalok perememberekkel.Ha bármi baja van,szó nélkül megy a tarcsiba és átadólistára. Örüljön,hogy játszhat.Elégedetlen embernek nincs helye a csapatban,mert rombolja a morált.Egy kulcsembernél hajlandó voltam ugyan belemenni soron kívüli béremelésbe,de csak kényszerből.És én nem felejtek.Ha még egyszer bepróbálkozik,már ajánlom is fel kluboknak.És nem csak ebben vagyok szigorú.Fegyelmezetlenség,vagy elfogadhatatlan teljesítmény nem marad büntetés nélkül .És ez aztán fokozottan igaz a kulcsemberekre.Azért kulcsemberek,hogy a bajban segítsék a társaikat.Nem azért,hogy a csapat vigye a hátán őket.A sztárcsatárom(szerinte)tavaly háromszor kapott kétheti levonást,mert úgy gondolta,hogy tolerálom az 5,7-5,8-as osztályzatait.Hát nem.Elnézem egy tehetségnek,de nem neki.És egyszer sem pofázott vissza,szó nélkül elfogadta.Bár az igaz,hogy már óriási a tekintélyem a csapat előtt.Erősen nyomot hagyott a reputációmban a négy év négy osztály ugrás.Visszautasítottam már az MU,Atletico Madrid,Liverpool,Milan felkérését is.Időközben klublegenda lettem ráadásul,és nem megyek sehova.Szóval lehetek szigorú,de azért próbálok igazságos is lenni.Tudom,hogy mindig volt/lesz elégedetlen ember,de nem nálam,az biztos.És bár (még) a Premiershipben vagyunk,örömmel látom,hogy a megkörnyékezett embereim ragaszkodnak a csapathoz.Eddig csak egy embernek nem tetszett,hogy nem engedtem tárgyalni,de két perc alatt eladtam a Tottenham-nak 6,9 M.€-ért+40%.(Másfél éve jött ingyen)Csak a saját nevelésekhez ragaszkodom.Aki egyet is el akar csábítani,az számíthat rá,hogy nagyon fog fájni neki.
    Így néz ki nálam: http://kepkezelo.com/images/h1761klnas9iocjdtmc.png
    Emlegetettt szamár:http://kepkezelo.com/images/3imf5z93hs6ujscr99jt.png
    A lojalitás volt az a luxus,amit nem engedhettem meg magamnak.Évente tucatnyi embernek kellett mennie,mert nem akartam helyben toporogni.40-50 embert küldtem el,mert mindig voltak jobbak a szabadpiacon.Most már sokkal könnyebb a helyzet, a liga reputációja magasabb,mint a legtöbb közép-európai országé,válogathatok a tehetségek között.De már az ifinevelés is world class szinten van.A csapat fele brit,és ezt mindenképpen növelni szeretném.Vannak ragyogó saját neveléseim is,három angol és egy ír ifiválogatott. Mostanában viszont nincs kedvem játszani.Egy-két hét múlva majd folytatom.Húha ez igen hosszúra sikerült,ráadásul kezdődik a Hali meccs is.