A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #89923 Nem én találtam ki,csak követtem,amit leírtak angol oldalakon.Ez az ötödik évem,és szó szerint az ötödik teljesen más csapatom.A két évvel ezelőttiekre már nem is emlékszem.(A még mindig klubcsúcstartó McBean (192 meccs) most a scoutom.Istenkém,miket parádézott az 5-6.ligában.) Az első három átigazolási szezon rémálom volt,de már messze nem az.Ami vicces,hogy ott vagyok az Európa Ligában.De még nem hiányzott,így is eszement sok a meccs,és 20-as a keretem.Fel is hoztam két ifit.Az FA kupa elődöntőben megvertük a Watford-ot,aztán a Man.City kioktatott bennünket a döntőben(0-4).Fél éve történt,de abból a csapatból is csak négy ember maradt.De már olyan klasszis játékosaim vannak,hogy jövőre ott leszünk a PL-ben.Gyanítom,hogy ott lesz vége a diadalmenetnek,de a célom(titokban)az európai kupaszereplés lesz. Ír,bolgár,nigérai válogatottam is van.,és nem piskóták.Most 13 scoutom van(zömében jók és sokat is keresnek),és csak bámulok,kiket ajánlgatnak.60 ezres adatbázis van betöltve,tele van a játék szuper generáltakkal.Magyar persze véletlenül sincs közöttük.Ebben az évben rámegyek a Liga Kupára,mert tavaly az összes nagy csapat tartalékokkal játszott,és Bolton-Ipswich döntő volt.Bármelyiknél sokkal jobb vagyok,csak egy kis szerencse kell.Biztos,hogy bivalyerős csapatom lesz a PL-re,pedig a fele csapatot megint eladom a szezon végén. Mihelyt matematikailag meglesz a feljutás,azonnal piacra dobok tíz embert. A másik kérdés a stadion lesz.8500-as,de 24 ezren is voltak,mert a legutóbbi építkezés miatt a Stamford Bridge-en is játszottunk.A világ futballfővárosának a kellős közepén vagyunk,valamit lépni kellene.Nagyon jól állunk anyagilag,de ez komoly kölcsön nélkül nem fog menni.Majd kiderül.Amúgy meg kösz,igyekszem.