104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Szycsu
    Az igen. Nagy grat!
  • korbin555
    Befejeztem a 2016-2017-es szezont a Bromley-val.A feljutás nem volt kérdés,14 pontot vertem a második Southamptonra.Erre nem is érdemes sok szót vesztegetni.Azért néhány érdekesség történt.Ezúttal a Liga Kupa döntőbe jutottam be,de a tavalyi FA döntő után ezt is elvesztettük,ezúttal az MU ellen.Bár ez megint Európa Ligát ért,mint a végén kiderült.Az EL-ben nagyon messze jutottunk,egészen az elődöntőig,ahol a St.Etienne ellen sajnos elbuktunk.(A PSG nyert egyébként a döntőben.)És nem azért,mert jobbak voltak.Egyszerűen elfogytunk.A ligában állandóan 6-7 meccsel voltunk elmaradva,és ezt tavasszal kellett bepótolni.Áprilisban 15!! meccset játszottunk.Tiszta idegroncs voltam,mert a csapat legfrissebb embere is 70%-on állt,hirtelen lett négy sérültem is.Úgyhogy egy három nap három meccses időszakban eltűntem szabira(ebben a mentésben először),mert nem tudtam összeszedni egy épkézláb embert sem.Visszajöttem,de félhalott emberekkel nem volt esélyem a franciák ellen.De nem bánkódok,mert az európai meccsek sokat emeltek a klub reputációján.Az utolsó négy bajnokiból hármat elvesztettünk,ami pont annyi,mint előtte összesen.Nem volt 40-es keretem,és nem is tervezem.Most kezdődik az átigazolási időszak.Tizenegy emberem van felajánlva kluboknak,ebből nyolc már elkelt szép pénzért.A csapatkapitányom aggódott is,hogy gyengül a csapat. Megnyugtattam,hogy ezerrel erősítek.Csak vigyorogtam magamban,hogy még nem tudja,de lehet,hogy a PL-ben a padon kezd majd,olyanok jönnek.Most először éreztem sajnálatot is,hogy valakit el kell adnom.A spanyol csatárom 61 gólt rúgott két év alatt.De a PL szintjét már nem üti meg szegény,annál pedig többet érdemel,hogy három meccse legyen csereként.Két éve ingyen jött,most leigazolta a Celta Vigo 4,9M-ért.Sok sikert kívánok neki,rengeteget segített.Öt új igazolást már elrendeztem szezon közben,mind fiatal világklasszisok.És sok pénzbe csak egy került.A nagyfőnök is döntött,új stadion épül.41900 férőhelyes lesz,a régit pedig eladják.Már ideje volt,két éve mindig telt ház van.Némi kölcsönt ugyan fel kellett venni,de nem vészes.Az új szezonra 38M átigazolási,és 700K fizetési keretet kaptam,ami elképesztő összeg,figyelembe véve honnan indultuk.De hát ez már a Premier League.A csapat értéke is úgy nő,mintha húznák,jelenleg 104M,amivel a 14.helyen állunk angliában.Az elért eredmények mellett elégedett vagyok azzal is,hogy eddig minden évet pozitív pénzügyi mérleggel tudtam zárni.Az elején nagyon nehéz volt,de most már pofonegyszerű.Ráadásul a PL a világ legjobban fizető ligája.Csak a lehető legalacsonyabban kell tartanom a fizetéseket.
  • banyai2000
    Palermo is akarja és őtt jó helye lenne szerintem . Beállítottam hogy visszalehet hívni,ha esetleg nem játszassák(Can be recalled) .
  • korbin555
    Mondtam én,hogy klasszis lesz,ha megkapja az esélyt.
  • zavbal
    de jó ám, nálam asszisztkirály

• korbin555
    Ha biztosra akarsz menni,akkor vedd a kezedbe a kölcsönadásokat,ne bízd senkire.Ne kérj érte pénzt a kölcsön idejére,és állítsd be,hogy visszahívható.Így ha mellőzik,bármikor visszahívhatod.Mert még az ifi is jobb,mintha nyolc meccset játszana valahol.Bár egy Padovában talán lesz helye,de nem érdemes kockáztatni.Tele a játék olyanokkal,akik meg sem közelíti a lehetőségük határait,mert a fejlődésük legfontosabb időszakában csak vegetálnak.Nézd meg,hogy a Padovában azon a poszton milyenek a játékosok,aztán döntsél.
  • Blum
    Jo megoldas,de erosebb csapatban lenne a helye,ahol tud fejlodni is. Ketlem,hogy a Padovanal klasszis edzok lennenek.
  • banyai2000
    Kölcsönbe küldöm az jó megoldás arra hogy játszon ? A Padova akarja őt kölcsönbe .
  • korbin555
    Nagyon ügyes srác.Az én mentésemben most ilyen:http://kepkezelo.com/images/zc3xh4mtf49q42cq148.pngÉs ennél messze többre vinné,de az istennek sem játszatják.Egy Isco,vagy Muniain potenciál van benne,de ahhoz játszania kellene folyamatosan.
  • banyai2000
    Első igazolásom a Napoli kispadján . Jó vétel volt ?
  • LasDen #90034
    először oda akartam írni, hogy hanyadik Miklós, de mondom mindegy az :D mert amúgy a IV. Miklós adta a gondolatot...
  • Szycsu
    Félig szerb vagyok, ismerem valamennyire a szláv nyelvet/nyelveket :DD
  • LasDen #90032
    óóó, rengeteg :DD

amúgy azt hittem senki nem fogja felismeri fel a nevet :DD
  • Szycsu
    Remélem van még pár név a tarsolyodban :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • LasDen #90030
    mivel a Fradival nem éreztem úgy, hogy egy teljes szezonnak neki vágnék, a magyar válogatott pedig 0 volt (5 meccs 4pont), így dobtam a mentést. Új játékot kezdtem. Munkanélküliként kezdtem a játékot, aztán novemberbe jött a nagybetüs KIHÍVÁS :D

Ja, és a lényeg, hogy nem maradok sokáig. A szezon végén távozom, ha sikerül benn tartani, ha nem. :D
  • Szycsu
    én beállítanék 130102102102 milliárd trillió kivásárlási árat aztán had legyen még nálam 30 éves
    el nem adnám :D
  • Darthmushroom
    rakd mellé még h következő eladás 50% és úgy simán jó lesz. nem hiszem h portoba öregedne meg.
  • kombány
    el ne add :D
  • SeLFisCH
    A srác genie szerint 165/187, a Porto 32 millió euroért vinné. Nagyon dilemmázok, mit javasoltok ?

Branislav Petrovic
  • LasDen #90025
    itt a vége a szezonnak. sikerült a 10. helyhez képest javítani, bár nem túlságosan. Én összesen 17 meccsen irányítottam a csapatot, tehát több, mint a felén. 8-2-7-es mérleggel zártunk az én részemről, ami nem túl fényes...
  • bakkerman
    kapusnál 27-35 év a legideálisabb,ahogy a való életben is. Mezőnyjátékosnál én ha igazolok kezdőcsapatba,akkor 22-26 év között,ha padra igazolok,akkor lehet 18 éves is,és 32 is. Kisebb csapatnál,vagy olyan együttesnél ahol alapból sok a fiatal,25 éven aluli,akkor jó ha igazolok egy-két 30 éven felülit,mert sokat dob a csapaton,még ha nem is játszanak,de a jelenlétük,tapasztalatuk is sokat dob az együttesen :)
  • Blum
    Font :)
  • Szycsu
    Alapból kerettag, nem igazoltam. Annyi időset én sem igazolok. Kezdőben is először Sow volt, de nem egy meccs kivételével nem muzsikált. Egyszer becseréltem a helyére Jelent, rúgott egy félidő alatt egy mesterhármast. Köv meccsen ő volt a kezdő, mert Sow el volt tiltva, megint egy mesterhármas. Azóta is hozza talicskaszám a gólokat. Sow egyenlített ki ugyan a Bordeaux ellen, de Jelen rúgta az elsőt. Nincs okom kitenni a csapatból jelenleg :D
  • LasDen #90021
    ha már kor...nekem a 27 éves v fiatalabbak a fétiseim :D annál idősebbet nem igazolok. És ha sikerül egy csapatnál hosszabb időre megmradni, akkor szép lassan leépítem a 30 v idősebbeket...:D volt mikor nagyon elszaladt a ló velem, a kapusomat 32 évesen lecseréltem, mert öreg, és 28 éves volt a legidősebb a keretben, és ha nem is kezdő, de rendszeresen játszott egy 16 éves szélső :D
  • fergusonpapa
    Font, dollár , euro? nem mindegy : )
  • Sippie
    mondjuk tény hogy az még az fm11-ben volt :)
  • banyai2000
    Lehet hogy nagyobb lett a világválság :D .
  • Sippie
    azt a csaló mindenedet... én csak 300k-t kaptam amikor a fradival legyőztem a barcát :D :D
  • Blum
    ??

870K-t kaptam,amiert legyoztem a Baselt :D
  • Szycsu
    Nem a kor és a skillek a minden!! Jelen minden meccsén gólt rúgott eddig, amin játszott. Ráadásul, két meccsen egymás után mesterhármas és volt egy duplázása is. Legyen szó BL-ről vagy bajnokságról, megbízható. Most 30 éves, de, mintha 20x éves csodagyerek lenne. Nagyon jól nyomja eddig a csapat. MU ellen vezettünk 0-2-re, félidőben 2-2, aztán egy szabadrúgásból Giggs eldöntötte a meccset, de nem csüggedek. Idegenben egy MU ellen 3-2 nagyon jó, Csak azt nem értem, hogy adtuk el a két gólos előnyt... Bordeaux ellen vezettem idegenben, majd kaptak egy 11-est, 1-1. Nem sokkal azután kapnak egy szabadrúgást, amit valahonnan a porta környékéről, lehetetlen szögből végeztek el. Persze, hogy bement. 93. percben sikerült egyenlíteni. Kicsit pihentetem, majd este folytatom, féltávig el kéne jutni.
  • Sippie
    hát még egy fradinak milyen jól jött az a pénz :D És év végén még bejön 1-2 millió a közvetítésekből is azt hiszem. Döntetlen 100ezer, győzelem 300ezer, szóval hajrá :D
  • korbin555
    A következő szerzemény: http://kepkezelo.com/images/0u1u1o0edtrkqc3w6bma.png
    Szezon végén lejárt volna a szerződése,megpróbáltam lecsapni rá.Az Olympiakos is harcba szállt érte,de 40k fizetést ajánlottam(ez a max.jelenleg),és elfogadta.Van még 6-7 hasonló kaliberű kiszemeltem.De hogy az Innsbruck honnan szedi ezeket,nem tudom,mert van egy Uru meg egy Brazil játékosa is,ők legalább ilyen jók.De az biztos,hogy klasszis játékosokkal megyek a Premier League-be.
  • geo91
  • korbin555
    Azért ne add fel.Harcban leszel a Basel-lel az Európa Ligáért.Nem kötelező az első évben BL-t nyerni.
  • Blum
    Pffff.....

• Blum
    Letezik csoda! :OOOO

7.47M font jar a BL csoportkorbe jutasert?! Ez dobbenet....nagyonnagyonnagyon kellett ez a penz.

• korbin555
    Nálam van néha olyan,hogy egy-egy ember minden előjel,vagy látható ok nélkül a többiek alatt marad morálban.Néha hosszú hónapokig is.Nem panaszkodik,jól is játszik,csak szegény valamiért mindig az"okay"körül ingadozik,míg a többinek mind fülig ér a szája.Aztán egyszer csak "megjavul".Nem tudom az okát.
  • Blum
    korbin Ur tanacsa bevalt nalam is! :D

Legjobb jatekosom (jobb hatved) kivasarlasi arat beallitottam 20M-ra,mire elegedetlenkedett. Levittem a kivasarlasi arat 5M-ra,erre kerte hogy engedjem el. Elzavartam a francba,bevagtam a B csapatba es 2 het mulva kerte,hogy vegyem vissza. Panathinaikos elleni BL selejtezoben 8.80-as ertekelest kapott :) Tovabb is jutottunk 2-1-es osszesitessel,most meg kifogtam a Spartak Moszkvat :O

Bar az tovabbra sem hagy nyugodni,hogy mindenki Very Happy es Superb hangulatu a csapatban,o pedig Fairly Poor.
  • Valladolid
    hát sajnos ez az 1 hónapos dolog nem vált be abban a pillanatban ahogy megérkezett a szabadságáról egyből az volt az üzenete hozzám hogy elégedetlen több játéklehetőséget szeretne ilyen játékossal még nem volt dolgom sőt nem is lesz mert egyből lebasztam a tartalékok közé :D
  • kosheen
    A Balatonlellét boldogitottam kicsit. 575 ezer egy fiatal balhátvédért...végre egy tehetséges magyar srác. (kár hogy már leigazoltam egy klasszis fekát, de mindegy, eladom mindkét mostani balhátvédem a téli szünetben :D)
    A PSV elleni BL győzelem után az volt a vezetőség legnagyobb bánata hogy leigazoltam egy srácot akit szerintük nem kellett volna -.-

Lentebb szó volt arról hogy mit kell tenni ha hisztizik valaki, meg honvágya van. Ilyenkor a tőlem okosabbak azt tanácsolták hogy kölcsön kell adni 1 évre a fiókcsapathoz. Hisztizzen az ottani edzőnek amennyit akar, illetve addig megtanulja a nyelvet. Nyilván egy komolyabb igazolásnál ez nem működik, ott meg vagy kutya keményen meg kell nevelni, vagy néha-néha beválik ha elengeded 1 hónapra. Ha az se, akkor el kell hajtani az anyjába