A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90043 Befejeztem a 2016-2017-es szezont a Bromley-val.A feljutás nem volt kérdés,14 pontot vertem a második Southamptonra.Erre nem is érdemes sok szót vesztegetni.Azért néhány érdekesség történt.Ezúttal a Liga Kupa döntőbe jutottam be,de a tavalyi FA döntő után ezt is elvesztettük,ezúttal az MU ellen.Bár ez megint Európa Ligát ért,mint a végén kiderült.Az EL-ben nagyon messze jutottunk,egészen az elődöntőig,ahol a St.Etienne ellen sajnos elbuktunk.(A PSG nyert egyébként a döntőben.)És nem azért,mert jobbak voltak.Egyszerűen elfogytunk.A ligában állandóan 6-7 meccsel voltunk elmaradva,és ezt tavasszal kellett bepótolni.Áprilisban 15!! meccset játszottunk.Tiszta idegroncs voltam,mert a csapat legfrissebb embere is 70%-on állt,hirtelen lett négy sérültem is.Úgyhogy egy három nap három meccses időszakban eltűntem szabira(ebben a mentésben először),mert nem tudtam összeszedni egy épkézláb embert sem.Visszajöttem,de félhalott emberekkel nem volt esélyem a franciák ellen.De nem bánkódok,mert az európai meccsek sokat emeltek a klub reputációján.Az utolsó négy bajnokiból hármat elvesztettünk,ami pont annyi,mint előtte összesen.Nem volt 40-es keretem,és nem is tervezem.Most kezdődik az átigazolási időszak.Tizenegy emberem van felajánlva kluboknak,ebből nyolc már elkelt szép pénzért.A csapatkapitányom aggódott is,hogy gyengül a csapat. Megnyugtattam,hogy ezerrel erősítek.Csak vigyorogtam magamban,hogy még nem tudja,de lehet,hogy a PL-ben a padon kezd majd,olyanok jönnek.Most először éreztem sajnálatot is,hogy valakit el kell adnom.A spanyol csatárom 61 gólt rúgott két év alatt.De a PL szintjét már nem üti meg szegény,annál pedig többet érdemel,hogy három meccse legyen csereként.Két éve ingyen jött,most leigazolta a Celta Vigo 4,9M-ért.Sok sikert kívánok neki,rengeteget segített.Öt új igazolást már elrendeztem szezon közben,mind fiatal világklasszisok.És sok pénzbe csak egy került.A nagyfőnök is döntött,új stadion épül.41900 férőhelyes lesz,a régit pedig eladják.Már ideje volt,két éve mindig telt ház van.Némi kölcsönt ugyan fel kellett venni,de nem vészes.Az új szezonra 38M átigazolási,és 700K fizetési keretet kaptam,ami elképesztő összeg,figyelembe véve honnan indultuk.De hát ez már a Premier League.A csapat értéke is úgy nő,mintha húznák,jelenleg 104M,amivel a 14.helyen állunk angliában.Az elért eredmények mellett elégedett vagyok azzal is,hogy eddig minden évet pozitív pénzügyi mérleggel tudtam zárni.Az elején nagyon nehéz volt,de most már pofonegyszerű.Ráadásul a PL a világ legjobban fizető ligája.Csak a lehető legalacsonyabban kell tartanom a fizetéseket.