104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• banyai2000
    Több van aki csinálja . És ha LFC Marshallra gondolsz akkor neki kész van csak pénzért adja ki most a db-t .
  • Darthmushroom
    én úgy hallottam még pár napba bele telik mire kész lesz
  • banyai2000
    Nagyon várom,hogy jöjjön este az új Transferes db . Arsenallal fogok kezdeni,mert nagyon tetszik ez a mostani csapat .
  • bakkerman
    nem feltétlenül kell már most rohannod a legközelebbi boltba ramért :D attól függ szeretnél-e nagy adatbázissal játszani,ha beéred pár tízezer játékossal meg 2-3 országgal akkor elég a 2 GB ram
  • ozbom
    Értem, köszi. Nekem egy 3 Ghz két magos procim van, az akkor gondolom elég neki. Meg két giga ram, de akkor szerzek be még kettőt.
  • Blum
    4GB eleg a jateknak. Inkabb gyors hattertar kell neki (ertsd: SSD) meg eros proci.
  • Darthmushroom
    Offline bajnokság for Fun!!! oddsok alapján esélyesebbek is voltunk :D
    Francia Kupa
  • ozbom
    Egy kérdésem lenne, ha több ram van a gépben, akkor gyorsabb lesz a játék?
  • Blum
    Vegyel 2-3 Izraeli jatekost a jatekban es akkor ez az opcio kilesz zarva :D
  • bakkerman
    a kormány lenyomoz,és felkér/felparancsol a felcsút edzőjének :DD
  • Blum
    Felcsuttal csak ovatosan,meg a vegen IRL edzo leszel ott ha BL-t nyersz a jatekban :D
  • bakkerman
    Arsenal,Monaco,Felcsút tervbe van nálam :D
  • Darthmushroom
    Schalke power :P meg Dinamo Kijev van még tervbe nálam
  • LasDen #90391
    amúgy pár nap és lehet kezdeni az új játékokat a transzfer pöccsel :D
  • LasDen #90390
    az hogy hatással van rá, inkább csak egy romantikus gondolat. de attól még olyan, mint a FIFA/PES. Játszanak vele a játékosok, edzők is....
  • korbin555
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem igazán értem,hogy akár Kadlec,vagy bárki más átigazolásának mi köze lenne az fm-hez.Mit jelent az,hogy "használják".Ott hagyta volna a csapatát az fm nélkül is.Ha meg véletlenül marad még egy évet,akkor most mit mondanál?Vagy mit mondasz arra a többi százezerre,akiknek a sorsa nem is hasonlít a valóságra.Szóval lehet erőltetett hasonlatokat találni,de ellenpéldák ezreit is.Aki a játékban jó játékos,az a valóságban is az,ez csak annyit jelent ,hogy jól van megcsinálva a játék.És még így is sokszor melléfognak.Elég visszamenni négy-öt évet az fm-ben,és megnézni,hány beharangozott csodagyerek tűnt el azóta a süllyesztőben.Ez egy tipikus rétegjáték, csekély 940.000 eladott példánnyal.Én szeretem az fm-et,de arra gondolni sem mernék,hogy bármilyen szinten hatással van a világ futballjára.Az,hogy a sajtó mindig feldob egy-két edzőt,menedzsert,aki kipróbálta,hát istenem.Kipróbált ezer más dolgot is.
  • bakkerman
    igen,biztos hogy használják,évről évre egyre több az olyan igazolás,ami az adott évi,vagy egy korábbi FM részből "visszaköszön",idén például Vaclav Kadlec frankfurtba igazolása,évek óta jó játékos az FM részekben,ez is mutatja a realitását a játéknak,hogy idén már a Bundesligában játszik
  • korbin555
    Jó kérdés.Szerintem csak szenvednének.A japánokról volt néhány cikk a 12-vel kapcsolatban.Egy edzőképzőben többen is megpróbáltak végigvinni néhány szezont,de csúfos kudarcot vallottak.Ellenben az aktív játékosok között többen is voltak,akik nagyon jó eredményeket értek el.Viszont nekik kivétel nélkül volt valamilyen más számítógépes játékkal tapasztalatuk.Stratégiai,szimulációs játékokkal sokat játszottak korábban,és villámgyorsan beletanultak.Körülbelül ebből is látszik,hogy ez egy játék,és mennyi köze van a valósághoz.
  • Solt
    FM 2014 infók
  • Darthmushroom
    Nem egy futball edző használja am, múltkor volt valahol h egy cikk h kik, Villas-Bollas az biztos meg még volt felsorolva pár.
  • Solt
    Én is kíváncsi lennék rá... :) Ez olyan mint amikor autószimulátorokban azt lessük, hogy igazi versenyzők mit művelnek vele... :)
  • bakkerman
    Annyira kiváncsi lennék rá,hogy profi futballedzők mit alkotnának az FM-ben...ugye a játékkal többnyire azért civil emberek játszanak,fiatalok,tanulók,esetleg középkorú felnőttek,akik csak szeretik simán a focit,és elboldogulnak a játékban,sikeresek,de én megnézném hogy pl.: egy Klopp,vagy Mourinho mit érne el a játékban,felhasználva a való életből merített taktikai dolgokat,tapasztalatait. Persze ez egy játék,programozott dolgokkal,de mégis mit érne a játékban ha egy Klopp leülne elé,és ugyanazt próbálná átültetni,megvalósítani amit a való életben is elképzel. Ti nem szoktatok ilyeneken gondolkodni? Vagy csak nekem túl sok a szabadidőm?
  • bakkerman
    mert nincsen holland nemzetiségű,vagy olyan scoutod aki ismeri a holland terepet
  • StephenKing
    Olyan gondom lenne hogy az FM2012-vel játszok. Ha játékost akarok keresni hiába kapcsolok ki minden szűrőt és az asszisztens sem szűr semmit a fellelhető játékosoknak csak a töredékét mutatja. Például aktiv a holland liga beállítom hogy keressen holland középső középpályást felhoz kb 15 db-ot ha meg bemegyek a holland csapatokhoz akkor ott meg rengeteget lehet találni. Igy ha csak a keresőt használom lemaradok elég sok jó játékosról. Minden igazolásnál meg nincs kedvem végigböngészni az összes csapatot külön külön. Valakinek valami ötlet?
  • Valladolid
    és így estünk ki a BL-ből... :) http://imagerz.com/QE5OXEtvAwMCUwpPRAVQ
  • Volcanor
    Real Sociedad, 2015/2016

Próbáltam minél több spanyolt igazolni, nyár végén 25-ből 20 játékosom volt spanyol:
    Igazolások.

Bajnokság.

Sociedad-Real Madrid.
    A bajnok Barcelonát oda-vissza vertük...

Megvan az első trófea.

Statok.

BL-ben csoportmásodikként jutottunk tovább, de a City rögtön az első körben kiejtett minket.
  • Sysfox
    15. forduló:

Blackburn (3.) - Arsenal (1.) 2:1
    g: Sturridge, Gamst Pedersen

Jó ez az egycsatáros taktikám, legalábbis az erősebb csapatok ellen! A győztes gólt a veterán klublegenda, a 36 éves Gamst Pedersen szerezte, aki csodálatosan használta ki a védelem megingását.

Kénytelen vagyok az öregeket játszatni, mert annyi meccs van, hogy a kulcsemberek már most kezdenek kipurcanni (Ringgaard, Andrews, Chukwu). Ezzel a City mögött a 2. helyre ugrottam, megelőzve az ágyúsokat.
  • Darthmushroom
    nálam már első végén is gondolkodik volt, utána nem sokkal már hivatalosan vártak az ajánlatokat, de így hiába jöttek folyamat ajánlattok senkivel nem egyezett meg 2 évig
  • Mor3llo
    áhh semmi, még csak eladni sem akarják :D
  • korbin555
    Először is tölts be olyan nagy adatbázist,amivel még megbirkózik a géped.Azokat az országot célszerű hozzáadni,ahol jók az ifik.Pl.francia,holland,horvát,német,stb.Ha úgy gondolod,hogy beszállsz a work permit "veszekedésbe",akkor a brazil/argentin duót is érdemes hozzácsapni.Igazolj azokból az országból származó jó scoutokat,és küldd ki őket a saját országukba.Garantáltan ajánlgatni fogják a jobbnál jobb játékosokat. Legyen nemzetközi a személyzet is,mert nagyobb rálátás lesz az adott országokra,ez is kiterjeszti a scouting range-et.Egy PL.csapathoz nem nehéz odacsábítani a tehetséges fiatalokat.Nálam egy tucat jó scout évente átlagosan három-négy nagy tehetséget szokott találni.És sok olyat,aki esetleg nem lesz jó nekem,de szép pénzt lehet belőlük később csinálni.De igazán jó scoutok kellenek hozzá.Alaposan körül kell nézni,aztán pofátlanul "ellopni"a legjobbakat a klubjaiktól,és úri módon megfizetni őket.
  • Darthmushroom
    tényleg átvették Nálad már a klubot? nekem 2 évig volt eladó és 4. évbe vette át egy londoni üzletember.
  • LasDen #90373
    Kurva anyját már...tavaly is lemaradtam egy nagy igazolásról, idén is....fuck you, fuck them...tavaly a WBA, idén az Anzsi baszott ki velem :((
  • Mor3llo
    shit, nálam is kopogtathatna a Goodison Parkban...
  • Darthmushroom
    asd hozzám is jöhetett volna egy ilyen az Everton-ba, 100 éve visszahoztam volna Rooney-t :D de csak egy helyi jött :/
  • LasDen #90370
    szakadj meg rohadék...mé nem ide jössz? :D
  • kombány
    ha van két egyforma képességű figyelő és mind a kettőnek jelen esetben anglia a területe érdemes mind a kettőt leigazolni? nagyobb az esély hogy találnak tehetséget vagy csak ugyan azt fogják mind a ketten ajánlani?
    az mennyire reális hogy mind a 3 karácsonyi meccsemet idegenben játszom?
    kezdtem egy új mentés megint a swanseaval csak most megpróbálkozom én is az ifineveléssel cél a lehető legtöbb UK játékos beépitése idegen max 5 legyen lehet hogy 10 év kell majd hozzá bár elkezdték fejleszteni a nagy és ifi edzőközpontokat vagy miket meg megszereztem az elérhető legjobb hoyd is remélem toboroz majd
  • korbin555
    Sajnos még mindig előfordulhatnak ilyen dolgok.Én is játszottam már három nap alatt három meccset.A Bromley-val volt 15 meccsem április hónapban a Championship-ben.Ott úgyis eszetlen sok a meccs a 24 csapat miatt.Ha valaki minden kupában talpon van,és csak halasztgatják a meccseket,nagy szívás lehet belőle év végén.Magyarországon is hasonló a helyzet.Ha valaki messzire jut egy nemzetközi kupában,és ott van az MK-ban és a Liga Kupában is,vakarhatja a fejét áprilisban-májusban.Előfordult,hogy úgy kitolták az MK döntő időpontját nyárra,hogy a válogatott meccsek miatt négy emberem maradt.Visszahívni meg nem tudtam őket.Magyarországon a liga és a kupák sorsolásánál el sem tudják képzelni,hogy magyar csapat akár döntőig juthat egy nemzetközi kupában. Én az fm12 óta,abban az egy,max. kettő karrierben,amit itthon kezdek,az editorral átállítom a Liga Kupa struktúrát.Csoportmeccsek helyett egyenes kiesési rendszert csinálok.Így mindjárt kezelhető a helyzet.(vagy egyszerűen törlöm a Liga Kupát)Ezekkel a sérülésekkel is lassan átesnek a ló túloldalára.Azért csak furcsa a július-augusztusban megfázott emberek esetei.Bár az SI fórumon váltig állítják a készítők,hogy nagyon törekednek a realitásra.Meg is mondták nekik,hogy a 14-be betehetnének még egy-két dolgot.Csak a realitás kedvéért.Például a nyári szünetben a nyaraló játékos a tengerbe fullad.Vagy a szezon közben autóbalesetben meghal valamelyik.Ettől függetlenül ez még mindig egy kiemelkedően jó játék.A sérülések számát pedig a minimálisra lehet redukálni.A négy legfontosabb dolog.1,Ne legyen sérülékeny ember a keretben.2,Kiemelkedő orvosi,erőnléti edzői stáb.3,Állandó rotáció.4,Az egyéni edzések kerülése.Ha mégis fontosnak érezzük,akkor csak alacsony intenzitás beállítása.Ezek együtt nagy mértékben lecsökkentik a sérülések kockázatát.Akkor ugye maradnak azok,amik ellen tehetetlenek vagyunk.Lábtörés,vagy a hülye magára ejti a súlyzót,etc,etc.
  • fergusonpapa
    nevetséges ez a játék.. azon kivül hogy hulla fáradtak a játékosaink ami érthető hiszen következő meccseim voltak nem olyan rég bayerm 11.én 13.milan EL, és werder 16. kupában. Hogy lehetett ezt így összerakni?

bayern vertük, milannal 4:3 meccsen kikaptunk werder megvan.. de már szezon elején hoztam 2 csatárt és 1 középályást akik igencsak huznák a csapatot ha nem lennének sérültek.. egyik 2 hónap másik 1 hónap, és az egyik most épült fel, 2 meccsig csak kicsit játszattam 3. meccsén ?? 8 hónap. Ekkor mondom kikel irnom a dühőmet..

Hja és még csak oktoberben vagyunk..

Szar csapattal is megy valahogy de ez így szenvedés hogy szivat a gép, azon kivül hogy minden 2. meccsen büntetőt vagy pirosat kapunk, de valaki mindig lesérül az biztos.. NEVETSÉGES!
  • kosheen
    ha valaki nem akar aláirni hozzám akkro meg lehet dumálni valahogy ezekkel a sajtós üzengetésekkel, vagy legegyszerűbb keresni mást, és nem érdemes pazarolni az időt rá?
  • ozbom
    Elég kemény sorsolásunk van a bajnokságban plusz hozzá jött az Európa Liga meccs a Spurs ellen.Meccsek Ráadásul nem is megy valami jól a csapatnak. Három zakó egymás után és fogadjuk a Barcelona-t. Taktika módosítás, igaz már a Tottenham ellen is más taktikával játszottunk, de ott még nem igazán működött. Egy kis módosítgatás után, egy hihetetlen meccsen, ami fordulatokban sem volt szegény, hát még gólokban. A meccs A végére megtörtek egy kicsit. :D Gondolom hozzájárult a kiállítás is. Tavalyi szezonban is jók voltunk otthon ellenük egy döntetlenre.