A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Sajnos még mindig előfordulhatnak ilyen dolgok.Én is játszottam már három nap alatt három meccset.A Bromley-val volt 15 meccsem április hónapban a Championship-ben.Ott úgyis eszetlen sok a meccs a 24 csapat miatt.Ha valaki minden kupában talpon van,és csak halasztgatják a meccseket,nagy szívás lehet belőle év végén.Magyarországon is hasonló a helyzet.Ha valaki messzire jut egy nemzetközi kupában,és ott van az MK-ban és a Liga Kupában is,vakarhatja a fejét áprilisban-májusban.Előfordult,hogy úgy kitolták az MK döntő időpontját nyárra,hogy a válogatott meccsek miatt négy emberem maradt.Visszahívni meg nem tudtam őket.Magyarországon a liga és a kupák sorsolásánál el sem tudják képzelni,hogy magyar csapat akár döntőig juthat egy nemzetközi kupában. Én az fm12 óta,abban az egy,max. kettő karrierben,amit itthon kezdek,az editorral átállítom a Liga Kupa struktúrát.Csoportmeccsek helyett egyenes kiesési rendszert csinálok.Így mindjárt kezelhető a helyzet.(vagy egyszerűen törlöm a Liga Kupát)Ezekkel a sérülésekkel is lassan átesnek a ló túloldalára.Azért csak furcsa a július-augusztusban megfázott emberek esetei.Bár az SI fórumon váltig állítják a készítők,hogy nagyon törekednek a realitásra.Meg is mondták nekik,hogy a 14-be betehetnének még egy-két dolgot.Csak a realitás kedvéért.Például a nyári szünetben a nyaraló játékos a tengerbe fullad.Vagy a szezon közben autóbalesetben meghal valamelyik.Ettől függetlenül ez még mindig egy kiemelkedően jó játék.A sérülések számát pedig a minimálisra lehet redukálni.A négy legfontosabb dolog.1,Ne legyen sérülékeny ember a keretben.2,Kiemelkedő orvosi,erőnléti edzői stáb.3,Állandó rotáció.4,Az egyéni edzések kerülése.Ha mégis fontosnak érezzük,akkor csak alacsony intenzitás beállítása.Ezek együtt nagy mértékben lecsökkentik a sérülések kockázatát.Akkor ugye maradnak azok,amik ellen tehetetlenek vagyunk.Lábtörés,vagy a hülye magára ejti a súlyzót,etc,etc.