104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Solt
    Ha lesz olasz nyelvi fájl, akkor én is ( pontosabban a párom ) be tudok segíteni. :))
  • LasDen #90683
    Részemről befér az eddigi és leendő projektjeim mellé, szóval szívesen benne lennék :)
  • Solt
    Későn derült ki egy módszer, amivel le lehet fordítani, Huni azt említette, hogy a 2014 esetében ezzel a módszerrel valószínűleg meg lehet majd oldani a fordítást. A kérdés az, hogy ha működik a dolog, akkor lesz-e annyi fordító, hogy pár hónapon belül legyen is belőle 100%-s fordítás.

December előtt úgysem lesz rendesen használható a játék, szóval... :))
  • bakkerman
    PuhlSanyi te vagy az?
  • LasDen #90680
    úgy tűnhet, de tuti nem az
  • zyndar
    Ez ütés :)

• banyai2000
    Nekem is nagyon tetszett .
  • LasDen #90677
    szerintem csak neked :D
  • zyndar
    Csak nekem tűnik úgy, hogy a bannerben található pillanatképen a fehér mezes csávó mindjárt tarkónbassza a védőjét? :)

Am nagyon jó kis poszt lett a West Ham-es
  • LasDen #90675
    persze.
  • kombány
    mondtátok hogy ha előrendelitek akkor 2 héttel előbb lehet tolni a bétát, a béta mentését át lehet rakni majd a teljes játékba?
  • LasDen #90673
    google fordító szintre?? akkor inkább le se fordítsák...
  • kombány
    a nyelvet az eu-ban kéne kiharcolni hogy az eu-ban árúsított dolgokat az adott ország nyelvére legyen kötelező lefordítani szerintem a gyártóknak sem okozna túl sok többlet költséget ha egy google fordító szintre lefordítanák a játékot
  • pinnacle
    a régi szövegeket is meg kell keresni, be kell helyezni a meglévőbe, plusz mivel elég sok új szöveg van, ezért azokat le kell fordítani, értelmesen, helyesen. Én részt vettem még valamelyik fordításban, de már akkor se volt egyszerű és már akkor is elég sok időt vett el. Mert azért tudni kell mi mit jelent a játékban stb.

Szóval nem könnyű és nem két napos meló.
  • bakkerman
    akkor viszont tényleg nem értem mivan...emlékszem tavaly ilyenkor írta be Huni a topikba,hogy ne reménykedjünk magyar fm-ben,mert az SI idén(azaz tavaly) már nem járul hozzá a házi fordításokhoz,lekódolják a fájlokat
  • LasDen #90669
    de más nyelvekre mégis készült sufni fordítás....
  • fergusonpapa
    Szerintem könnyen összedobhatnánk egy kis összeget, ha csak 100 ember add bele 500ft-ot az hűen tükrözne egy fordítást, de ehhez kel valaki aki érti is dolgát. (programozás).

2 hét alatt meglenne.
  • bakkerman
    jól hitted,az fm13-nak ezért nem lehetett nekiállni fordítani,és valószínűleg a 14-el is ez lesz
  • kosheen
    kéne hozzá 1 valaki aki a programozási részét vágja, meg 1 valaki aki azt a néhány szöveget lefordítja. Ha meglenne a programozója a dolognak, akkor akár ide is ki lehetne tenni és le lehetne fordítani a szövegeket, az már nem kunszt, hogy a törzstagok 10-20 mondatot megcsináljanak egy hét alatt.
    (vagy a fene tudja mennyi szöveg van, de gondolom a régiekből is ki lehet szedni)
    mondjuk én azt hittem hogy technikai okok miatt nem lehet leforditani, mert le van kódolva
  • pinnacle
    A lelkes magyar Fm játékos aki eddig is fordította az kb. 2-3 ember jobb esetben. FM 11-12-t mire lefordították az is sokkal több idő volt, mint régebben a CM/FM esetében.

Tudod, régebben sokkal erősebb közösségek voltak és nekiültek és lefordították. Mostmár... az a korosztály aki régebben ezt csinálta, az ma szarik rá, mert szivességből és ingyen lófaszt se csinálnak.
  • Neoncsoves
    Tudod szerintem lenne pár lelkes MAGYAR FM játékos akik kitűnő angol tudással rendelkeznek és szívesen lefordítanák a játékot ingyen és bérmentve. De furcsa módon még EZ SEM érdekli az SI-t... Úgyhogy majd az FM14-et megveszem valahol 10 dolláros akcióban, többet nem ér.
  • real22
    valaki mondja meg hogy lehet fejleszteni az utánpótlás toborzást léci léci :)
  • korbin555
    "Hátha egyszer lesz magyar nyelv is benne."
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én az elmúlt három évben,amerikai oldalon vásároltam az fm-et,és ott egyértelműen kiírta,hogy a játékszoftvert Magyarországra adták el.Az eladások száma pedig nálunk sehol sincs,és nem is lesz.Nem az a baj,hogy nem itthon vesszük,hanem az,hogy egyáltalán nem vesszük.Azt meg nehezen fogadom el,hogy hacsak nem munkanélküli valaki,nem akarja megvenni azt a játékot,amit szeret.Nálam nem sokan lehetnek rosszabb helyzetben,I.Viktor nagylelkű,40 ezer Ft. baleseti járadékából élek.És mégis szó szerint összekuporgatom az árát.Az meg kitűnő keresztmetszet,hogy az itt játszók fele is virágboltival játszik.A Görög eladás meg egy vicc.Csak ködösítenek.SI fórumon görög hozzászóló mondta,hogy a háború óta nem volt ekkora a szegénység az országban.Nincs munka,segélyből él több millió ember.Gazdasági válság, kilátástalanság,tüntetések és nyomor az viszont van.De enélkül is kétkedve fogadtam az SI propaganda szövegét.A törököt is azért rakták bele,hogy valamennyivel csökkentsék a kalózok számát.Mi még ehhez is kicsik vagyunk.Mit érdekli őket,hogy mit csinál az a pár száz ember. Érdektelenek,és értéktelenek vagyunk a számukra.Előbb lesz ukrán,finn,héber,román,mint magyar nyelv.Az is jellemző ránk,hogy még egy saját fordítást is képtelenek vagyunk összehozni. Kevesen vagyunk,és nincsenek olyan emberek,akiknek képessége és hajlandósága is lenne rá megcsinálni.Az,hogy nem lehet megcsinálni,pedig nem igaz,mert már karácsonykor kész volt a német és a héber fordítás is a 13-hoz.Nekik ez nem okozott problémát.Elég siralmas képet festettem,de nem kell velem egyetérteni. Egyszerűen ez a véleményem.
  • Darthmushroom
    Am én egyet remélek h nem csinálják azt mint tavaly h kiadják tele lesz hibával és hetente adnak ki hozzá kisebb/nagyobb javításokat amik miatt mindig újra kellet kezdeni a taktika/ák építését mert az előző beszart tőle. mert ez durva volt idén h nem 3 nagy patch jött mint eddig hanem azon belül is kis millió.
  • Firebala
    Most olvasom hogy az FM 2014-ben benne lesz a görög nyelv a jó eladások miatt. Ideje lenne nekünk is villantani valamit. Én nem fogom sajnálni rá a pénzt, megveszem itthon. Hátha egyszer lesz magyar nyelv is benne.
  • pinnacle
    És független bármitől, akinek van már 6-7-8 ezer Ft-ja játékra, az hozzádobhatna még pár ezret és emelhetné az itthoni eladásokat. Hátha egyszer bekerülne a magyar nyelv is többek örömére ( speciel engem nem érdekel, de vannak jópáran )
  • Darthmushroom
    Én nem parázok, de nekem megéri azt a +egy két ezret h meglegyen DVD-n. tavaly is inkább úgy vettem meg. jól mutat a szekrényen :D
  • kombány
    nemtom de én parázok a netes vásárlástól bár még nem vettem semmit de ha egyszer vennék tuti lenne vmi gubanc
  • o0Sagem0o
    Basszus, igazad van, most már ellenőrzik a kosarat, eddig nem tették!:( (más cuccot simán enged vásárolni, de az FM-re rákerült a régió ellenőrzés..) Hát, ebben az esetben..akit nem zavar a "trükközés" az egy Brazil proxyival és Paypallal meg tudja venni.. Akinek ez már nem fér bele, annak még mindig ott van a Steames brazil traderektől való vásárlás, bár a GIFT verzió már 7,5 ezer környékére jön ki szerintem sajnos, de mivel brazilok elképzelhető, hogy nuuvemes kulcsot is árulnak kis haszonnal..
  • korbin555
    Már rendeltem szoftvert Brazíliából,és akkor nem volt gondom.Ezt most speciel nem engedi előrendelni Magyarországról.A weboldal azt is írja,hogy a cég digitális forgalmazási jogai csak Dél-Amerikára terjednek ki.Úgyhogy szerintem az USA e-mail címemmel is hiába próbálnám.
  • Darthmushroom
    kijött a még frissebb Marshall update, itt már elméletileg Buzsáky fradista, Nego újpestes stb.. sok ingyen igazolható is aki talált már klubot az is meg van csinálva.
    link
  • Darthmushroom
    a név kötelez ;)
  • o0Sagem0o
    Azt elfelejtettem beleírni, hogy nekem is ilyen Brazil olcsó példányom van, Steam szépen megette, aktiválta, várom a megjelenést:)
  • o0Sagem0o
    6ezer és párszáz forintért tudtok szerezni hozzá teljesen legális boltból Steames kulcsot!:) Ha genyó lennék azt mondanám, hogy én szerzek és rátenném a hasznomat..:D De nem vagyok, így megosztom ;)

- Amit tudni kell róla. Ez Brazília legnagyobb digitális boltja, nem kamionról leesett játékokat árulnak, teljesen legális bolt. Természetesen a játék Brazil változatához kap az ember kódot, azonban az régiófüggetlen (így gond nélkül regisztrálható Magyarországról is) valamint tartalmazza az összes nyelvet, szóval ugyanúgy lehet vele angolul is játszani! Fizetni Paypallal lehet, egy röpke regisztrálás kell hozzá vagy Facebookos belépés.

Aki esetleg nem bízik a CD kulcsokban az vehet Steam GIFT-et is Brazíl traderektől, az kb. olyan 7500 FT-ra jön ki, fizetni nekik TF2-es kulcsokban kell. Ő adja a giftet, ti a kulcsokat, egyszerre történik, nincs átverés. Arra kell figyelni, hogy NE Orosz verziót, hanem Brazilt vegyetek, mert az lesz garantáltan régió és egyéb független.
  • korbin555
    A 14-ben ott van a Beckham legidősebb fia a QPR ifiben.Nem mellékesen csodagyerekként van jelölve.
  • kosheen
    szerencsére egész szezonban elkerültek a sérülések, most a 25. fordulóban 4 alapember van kidőlve 1-2-3 hétre, de 10 pontos előnyt csak nem adok már le :)
  • bakkerman
    de ha jól tudom nem lehet patchelni,szóval egy bughalmaz a warez verzió a 13-ból :D
    offvége
  • LasDen #90647
    már van egy ideje. sokáig tartott, de elkészült
  • Mor3llo
    sokan meg sem vették, és mivel nem volt törés hozzá (mostmár állítólag van), ezért inkább a 12-t tolták
    meg ja, sokkal összetettebb a 13
  • banyai2000
    Nem is akarok ilyen megállapodással senkit se elengedni .