A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90662 "Hátha egyszer lesz magyar nyelv is benne." SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én az elmúlt három évben,amerikai oldalon vásároltam az fm-et,és ott egyértelműen kiírta,hogy a játékszoftvert Magyarországra adták el.Az eladások száma pedig nálunk sehol sincs,és nem is lesz.Nem az a baj,hogy nem itthon vesszük,hanem az,hogy egyáltalán nem vesszük.Azt meg nehezen fogadom el,hogy hacsak nem munkanélküli valaki,nem akarja megvenni azt a játékot,amit szeret.Nálam nem sokan lehetnek rosszabb helyzetben,I.Viktor nagylelkű,40 ezer Ft. baleseti járadékából élek.És mégis szó szerint összekuporgatom az árát.Az meg kitűnő keresztmetszet,hogy az itt játszók fele is virágboltival játszik.A Görög eladás meg egy vicc.Csak ködösítenek.SI fórumon görög hozzászóló mondta,hogy a háború óta nem volt ekkora a szegénység az országban.Nincs munka,segélyből él több millió ember.Gazdasági válság, kilátástalanság,tüntetések és nyomor az viszont van.De enélkül is kétkedve fogadtam az SI propaganda szövegét.A törököt is azért rakták bele,hogy valamennyivel csökkentsék a kalózok számát.Mi még ehhez is kicsik vagyunk.Mit érdekli őket,hogy mit csinál az a pár száz ember. Érdektelenek,és értéktelenek vagyunk a számukra.Előbb lesz ukrán,finn,héber,román,mint magyar nyelv.Az is jellemző ránk,hogy még egy saját fordítást is képtelenek vagyunk összehozni. Kevesen vagyunk,és nincsenek olyan emberek,akiknek képessége és hajlandósága is lenne rá megcsinálni.Az,hogy nem lehet megcsinálni,pedig nem igaz,mert már karácsonykor kész volt a német és a héber fordítás is a 13-hoz.Nekik ez nem okozott problémát.Elég siralmas képet festettem,de nem kell velem egyetérteni. Egyszerűen ez a véleményem.