104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
na a violák kerete tényleg szimpi,kezdek is egyet velük -
Fiorentina,Dinamo Kijev (szimpatikus keretük lett a nyáron mind2nek) min. 1 bl győzelemig meg 3 bajnoki címig zsinórba :D és mellette nem igazolhatsz csak 23 éven aluli honi játékost h még nehezebb legyen :D -
ejj kéne kezdenem nekem is valakivel....még több mint két hét mire tolhatom az újat (béta) :( :( tipp? legújabb détbéz ápdét fenntvan -
Baglyok 2. év:
messze túl szárnyaltul az elvárást, bár már télen már az eu.i szereplés volt a cél. holtversenybe a 2. legkevesebb gólt kaptuk és holtversenybe a 3. legtöbbet rúgtuk. Év managere díjnál 3.lettem. év csapatába bekerült Drage és Strandberg és ők 2. illetve 3. lettek az év fiatalja díjnál is. nyáron Corchia már biztos h ingyen érkezik, sajnos Candreva és Garmash nem minket választott. Keretbe télen csatlakozott a két olasz támadó (18m kaptam télen is igazolni a jó anyagi helyzet miatt és a skót griffiths meg távozott akkor mikor érkeztek) am Fa kupába pár fordulót éltünk meg, ligakupába meg elődöntősök voltunk. Ja és miközben ezt írom a MU megnyerte a bl-t tehát jövőre is EL-be fogunk indulni hiába a 4.hely.
-
reput és nagyon értem, mert olyan összevisszaság. kis bajnokságba magyarba pl. végképp nem akar nőni, de még egy holland feyenoord-al is úgy h nyertem 3 bl-t meg volt 2 vesztett döntőm is szinte alig áll velem szóba egy csomó játékos és gyakorlatilag a generált fiatalokra kell építeni. DE egy angol 2. osztályúval ha feljutsz nevetséges milyen játékosok is szóba állnak újoncként is, vagy a Lazio mentésembe 2 bajnoki cím után (eu.ba semmit nem értem el) ha lett volna elég pénzem még egy C.Ronaldo is eljött volna.
-
Az bezony! :)
Ezt a klub-reputáció témát annyira nem értem. 2 év alatt gyakorlatilag nem emelkedett a klub népszerűsége, konkrétan 5 másodosztályú klub is előttem van és utánam egyből egy harmadosztályú jön. Egy első ligás 5. és 4. hely, meg 2 EL szereplés csak emelhetne VALAMENNYIT, de úgy látszik, nem. No, így igazolni sem tudtam értelmeset. Így az 5. évre összeraktam egy 4-1-3-2t, nagyon remélem, hogy meglesz az áttörés vele. -
nyugi nekem volt rosszabb is. Honvéd mentés 2.év bl csoportkör Real,Juve meg még valami nagyobb csapat. volt olyan meccsünk h Real 10:2 Honvéd :D de végül 1 pontot szereztünk Torinoba 2 kapurálövéssel is kihúztuk 0:0ra. 3. évbe is asszem 1 pont jött össze csak. tovább nem folytattam mert megbolondultam a sok megyei kupától.. jun. végéig tartott minden szezonom miatta. annyira éreztem h kár a megyei kieget betölteni.
am a Fradi kiesett nálam 3. évbe. -
csuda jó ez az idei BL kör
nem elég, hgoy kaptam egy Roma, Chelsea, Madrid triót, hogy még csak eszembe se jusson a pontszerzés, de ráadásul 1. meccsen a Roma ellen 3 hónapra lesérült az alap khv-em, plusz kiállitották a vkp-mat. (4-2 nekik). Most mentem Madridba, lesérült az irányitó középpályásom és kiállitották a jobbhátvédem, meg egy csatáromat (őt még mondjuk lehet pótolni, egy 20 éves magyar srác, csak bedobtam hogy fél óráig had érezze milyen 70 ezer ember előtt játszani - hát lett belőle 10 perc)
előre fosok mi lesz a többi meccsen. Sorsolás előtt még továbbjutásról álmodoztam, de mocskosul megszivatott a gép -
2 treqartista/amc hogy fér meg vajon egymás mellett?
Akarok egy szélsők nélküli taktikát is csinálni, jelenleg egy picit asszimetrikus 4-2-3-1-et használok és e mellé kellene egy 4321
1-2 tanácsot elfogadnék ezzel kapcsolatban.
Ellenféltől függően 1-2 labdaszerző lenne. Erősebbnél nyilván 2, gyengébbnél elég lenne 1 is szerintem, és a három kp közül akkor középen lenne.
Úgy tervezném hogy nem ML/MR hanem 3 középső középpályás lenne. Ez mennyire célszerű így? Előfordulhat hogy a szélen nagyon megvernek? A 4231 maradna az alap taktika, ez csak úgy "szórakozásból" menne mellé.
Gyengébb csapatok ellen ez egy hatásos taktika lehet talán hogy a betömörülő ellenfélen középen átrohanni. Vagy rosszul sejtem?
Vélemény, tipp? -
vihar előtti -
várjuk az október 31.-ét :) -
korbin555 #90833 Nagyon,nagyon nagy a csend. -
Komoly a 134 gól, bajnoki aranyat érdemelt volna. -
Real Sociedad 2020/2021
Év elején behúztuk a Spanyol Szuperkupát a Barca ellen(össz.:3-0).
Európai Szuperkupa.
Klub-VB döntő.
Ezzel klubszinten mindent megnyertünk.(kivéve persze az EL-t...)
BL-csoportkör.
BL-fa.
Újra a Barcát vertük, meg 1-0-ra.
Spanyol Kupa.
Bajnokság.
Ősszel volt pár meccs, ahol a bíró elég szépen belenyúlt a meccsekbe, máskor meg a helyzetkihasználásunk volt botrányos. A rúgott góljaink száma meg persze pontrekord.
Statok.
Szépen álltunk a sérültekkel is.
A 3 legjobb az idei szezonban:
Hansen.
Édgar.
Henrique. -
Elértem féltávhoz a baglyokkal, eddig minden képzeletet túl szárnyalunk újoncként. EL-be is meglehetősen simán jutottunk tovább 1. helyen majd a Dinamo Kijev következik a tavasszal. Liga kupába is szépen menetelünk a Spurs legyőzése itt is nagy szó, mondjuk a bajnokságba is nyertünk ellenük. Edzés és utánpótlást fejleszti a vezetőség, remélem egy kis pénz is jön még igazolásokra h tovább erősödjünk.
-
Zenszkij #90829 tactical knowledge -
Másik meccsen elvertem őket 3:1 re :D
Azt hittem ha megnyerem BL-ben leszünk, így jövőre megint EL :/ -
Melyik értéknek kell magasnak lenni az asszisztensnek hogy ezeket az utasitásokat jól adja ki? -
Zenszkij #90826 nem jó az assistant -
Eddig rá volt bízva de elvitte az Az Alkmar, aki jött helyette csak 1 max 2 emberre ad utasítást. -
Zenszkij #90824 végy egy jó assistenst és bízd rá -
Ti használjátok a ellenfél egyéni utasításokat pl láb figyelése,szoros emberfogás, lezárás. Ezt ráhagytam az egyik edzőre az ő javaslatát alkalmaztam de most elvitte egy másik csapat tőlem. A többi edző viszont csak 1-2 embernek adna ilyen utasítást. Van valami általános jó tanács hogy miként állítsam be ezeket a dolgokat. -
Ez tényleg gáz
-
Red Star FC 93
Ez volt a 4. szezon. Összeségében 1 helyet javítottunk a bajnokságban, viszont 8 ponttal szereztünk többet. Érdekesség, hogy csak eggyel több a rúgott góljaink száma tavalyhoz képest, viszont a tavalyi 61-hez képest csak 36 gólt kaptunk. Ami bosszantó volt, az a rengeteg iksz. No mindegy, jövőre kitalálok valamit. Az Európa Ligában is hoztunk a döntetleneket, elsőre nem volt ez rossz, főleg, hogy saját nevelések hiányában (konkrétan 0) igen foghíjas csapat volt nevezve.
Ebben a ligában is sikerült elnyerni az Év Menedzsere díjat, erre iszok megint. Végezetül pedig a statok. Érdekesség, hogy a Monaco kiesett, EL-döntőben Juve-MU, a BL-ben meg Porto-Benfica. -
Teljesen életszerű egy europa liga döntőben 4:0 ás vezetésnél 70 percben 4 büntetőt adni.
71-72-76-76 percben utolsó kettő pedig abszurd.. bár úgy az egész is. Persze hosszabításban volt még 2 büntető amit már nem bírtunk :)
Szerencsére nem laptopon játszok mert rég repült volna az ablakon. Természetesen azonnal alt f4 eztem.. ha lenyugszom megpróbálom mégegyszer mert ezt bizony nem nyelem le. -
Tizenegyespárbaj, a többi részlet nem is érdekes... 
-
StillAwesome #90818 Kezdtem egyet a korbin csinálta feljavított adatbázissal. Aki szereti a magyar bajnokságot, annak nagyon ajánlom, mert nagyon kiegyenlített és sok-sok fiatal tehetség van, akik a megemelt youth rating miatt is folyamatosan termelődnek végre. A pénzügyi helyzet és minden más remek, valamint a csapatok kereteit elnézve végre van esély, hogy nem csak te leszel esélyes bravúrra az EL/BL-ben:) Beszámoló majd érkezik természetesen. -
asd kupa döntőt nem sikerült :D
-
Baglyok első szezon: bár nagyon sokáig fej-fej mellett mentünk a Derby-vel, a végére ők teljesen kipukkadtak majdnem el bukták a 2. helyet is, így viszonylag simán meglett a feljutás. Fa kupába hatalmasat meneteltünk a shity után volt egy kis szerencsénk mivel a west brom és a szentek is a kiesés ellen küzdöttek így rosszabb kezdővel álltak fel (szentek ki is estek). Végül a döntőbe is partyba voltunk a MU-val de végül egy szöglet gól végül eldöntötte h ők nyerik meg a kupát.
-
Real Sociedad 2019/2020
Pár hete az első 3 szezonról írtam, ahol ezalatt 1 Spanyol Kupát sikerült nyernünk. negyedik szezonban hatodikak lettünk, a következő 2 évben másodikak, illetve a 18/19-es szezon végén sikerült újra megnyerni a hazai Kupát. A BL-ben a csoportból mindig továbbmentünk, de a negyeddöntő volt a legjobb eredményünk.
A szezont megelőző nyáron elkezdtem eladni az idősebbeket, és elképesztő bevételekre tett szert a klub, aminek nagy részét fiatalokra költöttem el, de még így is bőven pozitív maradt a mérleg. Szeptember elején a legidősebb mezőnyjátékosom két 24 éves volt. Spanyol Szuperkupában a tavaly megállíthatatlan Real-t sikerült megverni meglepetésre összesítve 5-4-re, így rögtön kupával kezdtük az évet.
BL-csoportkör.
BL-fa.
Bajnokságban tavasszal szinte végig a cserecsapat játszott, így folyamatosan 100%-os állapotban voltak a kulcsjátékosaim. Emiatt nem lettünk veretlenek a bajnokságban, de azt hiszem, megérte.
Spanyol Kupa.
Kupa döntő.
Guardiola úgy gondolta, hogy a legjobb alkalom pihentetni a játékosait egy döntő, így képes volt berakni a kezdőbe jobbhátvédként a pályafutása első profi meccsét játszó 17 évest, illetve a szezonban 1 tétmeccsen pályára lépő másik fiatal generáltat. Elöl pedig olyan klasszisok rohamoztak, mint a szezonban egy gólt sem rúgó Pedro...
Bajnokság.
Tavasz elején volt 11 pontos előnyünk is, de decembertől végig mi voltunk elöl.
Statok1.
Statok2.
Prieto Arena. -
Én nagyon szeretem, nekem is ingyen jött. De sokszor csak másodszerepet kapott, sokszor 100% os helyzeteket hagyott ki. Most sokkal érettebb a játéka. Szerintem még 1-2 évet biztos maradni fog. Bayern már bejelentkezett érte, nem adtam oda.
Musa celik-et ajánlom sok mindenkinek. Első évben jött 30 gólt vágott, másodikban 14.et Aztán idén eladtam amit nagyon bánok mert nagyon nálam akart lenni.
Apropó Bayern, játszott már valaki Budesligában? Nagyon undoritóak. Mindenkire bekinálnak és nagyon sok embert vesznek meg. Nagy tehetségeket simán elszedik de kicsit érdekesebb középszerű játékosokat is. Nagyon idegesítő.
-
Elbuktam a Carling Cup döntőt... és halál fáradt a csapatom a négy frontos szezonban,
Blackburn - Chelsea 3:4, egy fordulatos meccsen, kétszer vezettünk. :(
Sebaj, majd jövőre! -
ismét egy nagy fordítás a kiesés ellen küzdő West Brom ellen, ami azt jelenti h 20 év után újra FA kupa döntős a Bagoly team :D bajnokságba még 4 forduló és 10 pont előny szóval remélem innen már nem bukjuk be a bajnoki címet.
-
szerintem nem lehet, mert az kb. olyan mint a demo szokott h gyorsított egyszerű játék -
fla #90810 Sziasztok!
Bénázok, vagy tényleg nem lehet 2013 classic mód esetén adatbázis frissíteni?
Segítenétek?
Köszönöm -
igen ott is ott vagyok. offline-ba is részt vettem 3. lettem nagy büszkeségemre :D -
banyai2000 #90808 Látom FM kockákba te is csatlakozva vagy . -
ahogy tanítják egy szép fordítás ;)
-
korbin555 #90806 Erről a Galán srácról szép emlékeim vannak.Én később hoztam el a Bromley-hoz.Ingyen jött még a League Two-ba,free player volt.Egyből gólkirály is lett.Három év alatt 60+ bajnoki gólt rúgott,és rengeteg gólpasszt is adott.Közben még sokat is fejlődött,17-es pace és finishing,16 off the ball,15 composure és first touch értékei lettek.Még a Championshipben is jól megállta a helyét,de a PL-be már nem vittem magammal. Eladtam a Valladolidnak 5,75M€-ért,mert már voltak jobbak nála. -
Nem hittem volna, ezzel lettünk csoport elsők :D
http://kepkezelo.com/images/jmtxqu8bg36w61knyh82.jpg