A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Real Sociedad 2019/2020
Pár hete az első 3 szezonról írtam, ahol ezalatt 1 Spanyol Kupát sikerült nyernünk. negyedik szezonban hatodikak lettünk, a következő 2 évben másodikak, illetve a 18/19-es szezon végén sikerült újra megnyerni a hazai Kupát. A BL-ben a csoportból mindig továbbmentünk, de a negyeddöntő volt a legjobb eredményünk.
A szezont megelőző nyáron elkezdtem eladni az idősebbeket, és elképesztő bevételekre tett szert a klub, aminek nagy részét fiatalokra költöttem el, de még így is bőven pozitív maradt a mérleg. Szeptember elején a legidősebb mezőnyjátékosom két 24 éves volt. Spanyol Szuperkupában a tavaly megállíthatatlan Real-t sikerült megverni meglepetésre összesítve 5-4-re, így rögtön kupával kezdtük az évet.
BL-csoportkör.
BL-fa.
Bajnokságban tavasszal szinte végig a cserecsapat játszott, így folyamatosan 100%-os állapotban voltak a kulcsjátékosaim. Emiatt nem lettünk veretlenek a bajnokságban, de azt hiszem, megérte.
Spanyol Kupa.
Kupa döntő.
Guardiola úgy gondolta, hogy a legjobb alkalom pihentetni a játékosait egy döntő, így képes volt berakni a kezdőbe jobbhátvédként a pályafutása első profi meccsét játszó 17 évest, illetve a szezonban 1 tétmeccsen pályára lépő másik fiatal generáltat. Elöl pedig olyan klasszisok rohamoztak, mint a szezonban egy gólt sem rúgó Pedro...
Bajnokság.
Tavasz elején volt 11 pontos előnyünk is, de decembertől végig mi voltunk elöl.
Statok1.
Statok2.
Prieto Arena.