104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lehet, de én elég pesszimista vagyok e téren. :D -
emlékeim szerint tavaly meg a 12 is többször elfogyott az itthoni polcokról. vagy csak néhány tucatot rendeltek vagy kelendő volt :D -
Megnéztem egykét letöltést pár oldalon, ezek az átlagok.
2010 : 6.000
2011 : 10.000
2012 : 16.000
2013 : szar eredény
Oké nem mérvadó, de több mint vártam, de ha azt nézem én hányszor töltöttem le (3-4x)m az egyiket többit megvettem. Azt mondom hogy kevesek vagyunk mi ehhez. Talán majd pár év múlva mikor mindenhol lesz és nálunk is picit nagyobb a tábor talán megsajnálnak minket. :) -
10.000 eladás nálunk? Ne vicceljetek. Ha még egy Pes- fifa lenne talán elhinném, de nálunk nem viszik úgy a gameket a polcokról mint más nyugati országokban. Ráadásul ez egy nehéz sok időt igénylő játék (sütni való kel hozzá) Nem úgy mint egy fps-nél.
Röviden : én még 1000 eladáson is kételkedem. Fórum közösségén is látszik hogy maréknyi ember van aki ír ha még ennyi van aki olvassa és még pár száz más oldalakon. Ennyi a reallitás. Eladások én becsléseim szerint ilyen 500 körül vannak. Plusz még leszedni 2-3.000 ember akinek többsége hamar törli (mint én ismeretségi körömben is) Ha lenne 5000 eladás tuti lenne magyarítás. -
teljes mértékbe egyet értek, am is tetszik h dobozosan is megvan, bár idén kicsit később lesz rá pénzem de megveszem idén is -
Solt #90999 Legyen így... :) -
Solt #90998 Garantálni nyilván senki nem tudja, ez tény, de az esély nagyobb. :) Az anyagi részéhez nem nagyon akarok hozzászólni, mert nem látok bele senki pénztárcájába, de a magánvéleményem szerint az a 2-3000.-Ft plusz évente nem egy nagy összeg.
Természetesen elfogadom, ha valaki nem így gondolja! :) -
a többség ezzel tisztában van, dew a pénz nagy úr....én már harmadik éve fogom a galaxistól rendelni. még nem haltam éhen :D -
Én módosítanám a szöveget arra, hogy aki teheti, és igényli a magyarítást, az vegye itthon. -
Itsuki #90995 elméletileg igazad van,de ha most megveszik 10ezren mondjuk mindenki itthon 10ezerért akkor se garantálja Neked senki hogy akkor lesz magyar nyelven,vagy hogy elég-e az a 10 ezer ember... és én nekem azért 3200forint számít annyit hogy egy vágyálom miatt dobozos és drágább verziót vegyek. (csak mert kell az ellenérv is :P ) -
Solt #90994
-
Ezzel egyetértek.
Remélem minél többen meg tudjuk venni itthon. Ha jobban belegondoltok, akkor a külföldi oldalról rendelt 7500 Ft-os és az itthoni 10.000 Ft-os között óriási különbség nincs. -
Solt #90992 Üdv Urak!
Kérem senki ne értse félre, senki pénztárcájában nem akarok turkálni, de aki megteheti, kérem legyen erre figyelemmel,
"Bár több külföldi oldalon is van lehetőségünk előrendelésre és vásárlásra ezeket nem ajánljuk, hiszen ha nem Magyarországról rendeltek az nem számít a hazai eladási számoknál és nem lesz magyar nyelv a játékban, így tehát javasoljuk mindenki aki teheti itthon vegye meg a játékot!"
-
Engem eddig a pöttylabda zavart, mintha most már picit élethűbb méretű lenne... -
Valladolid #90990 http://imagerz.com/QE4XDktvAwMCUV1FGQVQ kezdünk rá érezni
-
Alakul a játékosok mozgása, bár még mindig kicsit darabos. Nem kell PES szint, csak hát méltatlankodni illik. Mondjuk a meccsek 99%-át, ha nézem, akkor 2D-ben, de ez lehet megváltozna. -
jó is lenne...:D -
korbin555 #90987 Azt hittem már saját meccset raktál fel. -
-
Baglyok 4. szezon féltáv:
Idén úgy éreztem kicsit támadóbb focira kell váltanunk ami úgy nézz ki eddig bevált, mivel a szuper kupa égésen kívül még nem kaptunk ki, bár elég döcögősen indult a szezon. Bl-be a sorsoláskor kicsit féltem h nehéz lesz továbbjutni, de meglepően jól vettük az akadályt és csoport 1.ként tovább mentünk. Lukaku nagy fogás volt már 20 gólos 28(1) meccsen. Védelemmel eddig se volt sok bajom így meg már főleg nem (zouma,kompany,chalobah,stones,corchia mind hozza amit kell). bár vannak meccsek mikor az agyam eldobom a helyzetkihasználáson, de vannak mikor alig van helyzetünk de azokat kegyetlenül kihasználjuk és azok pontot/pontokat érnek. Cél lenne megpróbálni bajnoki címet védeni, de ha bl meg lesz ismét már akkor elégedett leszek, talán az egyik hazai kupa döntőt kéne még elérni,pl. jó volna pl. ligakupába címet védeni.
-
-
Baglyok 4. szezon igazolások:
Szerencsémre a távozok között mindenkit haszonnal tudtam eladni, legkevesebbet Wolski hozta (0,5m) de mivel nem nagyon vált be örültem h eltudtam adni. Larsen első évbe érkezett és 6,5m haszont hozott, Strandberg aki klub ikon lett 3. szezon alatt 10m haszonnal távozott, még Asenjo két szezon alatt hozott 6,5m hasznot, Fierro azért ment kölcsön mert már túl sok támadó lett. a többi ember meg alapból a kerethez tartozott azért nem nagyon érdemelnek szót. érkezők között a 3 kölcsön ember átadón volt, de nem akartam az óriási fizu igényüket teljesíteni így kölcsön érkeztek, Pedro már a nyáron vissza is ment mivel több hónapos sérülés szenvedett és nem akartam a fizuját csak úgy fizetni. Lukaku érdekes sztori mivel már 1 éve nyaltam a seggét de soha nem állt szóba velem, majd mikor a chelsea megvette Welbeck-et egyből szóba állt velem és szinte ajándék árért érkezett. Courtois esetében majd 1 hónapig egyezkedtem a chelseavel mire megegyeztünk(15m egybe 15m részletbe+50% köv. eladás), de Lukaku érkezése után már ő is simán szóba állt velem.
-
Szoros kérem, szoros :) -
mi van Csányi átvette a holland szövetség irányítását is? :D -
"nem jöttek be a taktikai elképzeléseim,de az előrelépés megkérdőjelezhetetlen,és igen is egy szerethető holland válogatottnak szurkolhat a nép" -
jaja :D -
Ez megvan?
Egerváryt ébreszti reggel a felesége:
- Sanyi kelj fel, már 9 van!
- Úristen, kaptunk még egyet?! -
Blum #90977 MONNYON\' LE!!!4444 -
8:1 bosszúja lenne am a karrier? :D -
hogyan tegyünk tönkre egy válogatottat című játékunkat láthatják. :D 3 kulcs ember meg is unta gyorsan :D -
szánalmas vagy :DDDD -
Az utolsó fordulós durvulásnak hála, sikerült továbbjutni a BL csoportból. -
2016-os EB selejtező csoportunk
-Hollandia
-Bulgária
-Írország
-Észak Írország
-Azerbajdzsán
remélem azért innen sikerül már továbbjutni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
2014 VB pótselejtező
Szerbia-Hollandia 1-2
Hollandia-Szerbia 2-3
Nem jutottunk ki a VB-re. Nem rúgtak ki,maradhatok a posztomon,de a közeljövőben az első vereség után kirúgnak. Van Persie,Sneijder,és Stekelenburg a visszavágó után lemondta a válogatottságot. Egyébként Portugália se lesz ott a VB-n,0-4-es összesítéssel maradtak alul a szlovénekkel szemben a pótselejtezőn. -
Neoncsoves #90970 IRL mi is kikaphatnánk tőlük, jól adná a 66os odds :D -
nem. de 7vége van szóval nem olyan nagy dolog. majd holnaptól várom igazán :D -
Nem válaszolt a szövetség? :D -
kamu... -
kijutunk a vbre pótselejtezővel,és mindenkit kiütünk,figyeljétek meg! -
már rég ki kellett volna, hogy kúrjanak :D de ami késik nem múlik :DDD