A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    Baglyok 4. szezon igazolások:
    Szerencsémre a távozok között mindenkit haszonnal tudtam eladni, legkevesebbet Wolski hozta (0,5m) de mivel nem nagyon vált be örültem h eltudtam adni. Larsen első évbe érkezett és 6,5m haszont hozott, Strandberg aki klub ikon lett 3. szezon alatt 10m haszonnal távozott, még Asenjo két szezon alatt hozott 6,5m hasznot, Fierro azért ment kölcsön mert már túl sok támadó lett. a többi ember meg alapból a kerethez tartozott azért nem nagyon érdemelnek szót. érkezők között a 3 kölcsön ember átadón volt, de nem akartam az óriási fizu igényüket teljesíteni így kölcsön érkeztek, Pedro már a nyáron vissza is ment mivel több hónapos sérülés szenvedett és nem akartam a fizuját csak úgy fizetni. Lukaku érdekes sztori mivel már 1 éve nyaltam a seggét de soha nem állt szóba velem, majd mikor a chelsea megvette Welbeck-et egyből szóba állt velem és szinte ajándék árért érkezett. Courtois esetében majd 1 hónapig egyezkedtem a chelseavel mire megegyeztünk(15m egybe 15m részletbe+50% köv. eladás), de Lukaku érkezése után már ő is simán szóba állt velem.