104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hát igen. A játék sokszor jól beletrafál, ezért is jó hogy nem gagyi adatbázissal játszunk.
Emlékeztek kerlon-ra? ( Fején vitte a labdát :D )
2009-10-es managerben nagyon elvolt túlozva. Nálam mindig az Interben játszott és , rémálom volt ha megkaptam őket. Egész pályán végig szaladt és vágta a gólokat. Párszor én is megszereztem. Sporting CP mentésemben 3 aranylabdát nyert.
Meg Kadlec. Kiscsapatba bőő, és mindent megnyertél.
Akinfeev a mindent kifogó kapus.
CM-ben azt hiszem olyan 2007-2008as lehetett a sok tehetséges török ,mikor 14-13éveseket lehetett találni, hogy az ajax mentésemben 19 volt a csapatátlag életkora.
Ahh Előszedem a régi fm-et :D -
Az utolsó 2 betűt/számjegyet neked kell kitalálnod. :D -
milyen a nem végleges? :D -
Neoncsoves #91601 Fastergameshopról kapott valaki végleges keyt? -
BetonK #91600 Ez úgy van ahogy mondod, azért nem írtam én is, mert ő IRL is befutott. -
Nála/*
Gondoltam leigazolom lukaku-t 1.4m fizetéssel, mondom még belefér. Erre Bayernhez ment 1m fizetéssel. Nálam pedig nagy sztár lehetett volna. -
Szerintem robbie keane volt az ász :) Nála több gólt nálam senki nem termelt. Az volt az Első hogy őt megvettem a MU-ba (csak azzal játszottam) -
BetonK #91597 Azaz:D!
Kennedy Bakircioglu a svéd noname csapatból, George O'Callaghan valahonnan Írországból vagy Haruna Babangida a Barca B-ből mind hatalmas tehetségek voltak, de igazából nem futottak be nagy karriert. -
Mave07 #91596 megjött ma délután a végleges key :D
-
classic volt mind, szerencsére mikor kiváltak a cégből minden jót áthoztak az fm-hez is, szóval panaszunk nem lehet
nekem valami bakaracioglu vagy mi rémlik h nagy császár volt, valami svéd/afrikai. meg viccesek volt a nyilak h nem mentalitást jelentettek hanem hanem h hova fussanak :D emlékszek középpályásom (középső) aranylabdát nyert meg mindenféle gólkirály volt mert az volt a taktika lényege h a két csatár közé nyilaztam :D és szarta a gólokat "3." csatárként :D -
Hahaha regi szep idok mikor a legjobb jatekos Nii Lamptey volt,meg Stan Collymore,Ince meg a tobbiek :))
No igen eleg sokat fejlodott a cm,de nagyon orulok neki hogy piacon tudott maradni.Most mar minden evben megveszem en is,ennyit igazan megerdemel. -
am így a nem rég felvetődött témához is hozzászólva, ezek az eredmények mutatják h ez játék, mert viszonylag könnyen el lehet ilyen eredményeket is érni. (valóságba is szokott hasonló lenni) DE azért már majdnem 1 éve jelent meg a 13, szóval egy aktív játékosnak akinek ideje volt kitapasztalni a játékot ilyenkor már tényleg könnyű dolga volt. pl. 70-80%-ba a gép ugyanazokat igazolja, egy edző akár hova igazol későbbiekben (csapat) kb. ugyanazt a felállást alkalmazza, a játékos is ki tapasztalja kiket érdemes a játék elején/későbbiekben megvenni, nagy csapat ellen mit érdemes játszani stb.. stb.. Bagoly mentésbe nekem is "könnyű" dolgom volt már az az előtti karriekhez képest 1200+ óra 13-s játék idővel a hátamba :D és akkor nem is beszélve arról h cm 99/00 kezdtem :D (fm készítő csinálták még akkor) -
Jól látod a dolgokat Fyrex komám!
Nagyjából nekem is ez a véleményem, mindig azok kiáltanak "irreális eredményeket", akik az angol sokadosztályból lesznek BL győztesek pár év alatt. Mert ez aztán reális, ugye...? És az is reális, hogy éveken keresztül veretlenek, majd egyszer kikapnak, akkor egyből csaló az AI, és szemét egy játék. Na persze.
Kikapni is tudni kell, egy sikertelen idény után édesebb a siker, mint egyből a legjobbnak lenni veretlenül. Ez unalmas. -
korbin555 #91591 Random. -
Toto06 #91590 Tulajváltás az random következik be , vagy elő lehet vhogy idézni ? -
az egy olyan klub jó pár szezonig(vagy tulaj váltás) hasonló lesz a helyzet. ott eladnod kell játékosokat h nagyobb átig. kereted legyen. mondjuk lehet is: Lewa,Gündokan, Reus, Götze mint 30+ de inkább 40mért eladható játékosok, mellette Hummels, Subotic is min 20m -
Én is tolom néha bár én még kezdő vagyok a sorozatba, am még tropicozni szoktam :D -
korbin555 #91587 Már csak kiegészítőnek használom.Ha besokallok valamelyik karriernél,akkor előveszem egy fél napra kikapcsolódásnak. -
Zenszkij #91586 Mellesleg megtaláltam az új fm-ben az über taktikot. Féltáv. Southamptonnal első vagyok. Tottenham nyalt otthon 1-3-ra tőlem. A 9-0 után ez kellett. Nevetséges a CWB! City is nyalt 1-2re. El se hiszem...........MU-val nem tudtam ott győzni sose. -
éjjen a dzsénoa... -
helyzetjelentés
-
Zenszkij #91583 :D csak nem? Hány atomot vetettél be? :) Én is tolom ész nélkül ;). -
Toto06 #91582 FM13-ba miért van az , hogy a Dortmunddal kezdéskor ha jól emlékszem 3-4 millió font volt a transfer budget , amit gondoltam hogy sikerül majd szépen megnövelni szezon végére. Na most úgy hogy 2. lettem bajnokságba első szezonba , bl-be döntőbe kaptam ki , vmint a kupába is döntőig jutottam , illetve egy játékost se igazoltam csak pár jobb edzőt , több játéksot kölcsönba adtam , akiknek természetesen fizetik a fizuját az adott klubbok ,valamint otthoni friendliket is szerveztem a bevétel miatt még így is ez a 3-4 millás budget kb 5,3ra emelkedett meg csak . Ha jól emléxem az össz kiadásom az évbe 110-115 milla volt a bevétel pedig 195 milla körül. Tudja vki , hogy ez miért van , vagy ezt vegyem normálisnak , csak mert én eddig éveken keresztül csak a 01/02-es CM-el játszottam és abba azért még jóval egyszerűbben működtek a dolgok, csak hát sajnos W7-en nem tudom elinditani :) Köszönöm a segitséget előre is ! -
01:01-től :P -
nepszter1 #91580 köszönöm akkor ma nem alszok :D -
steamen bepötyögöd a kapott kódodat,lehúzod a játékot,most még csak a béta verziót játszanád,és 00:01-től fogja lefrissíteni a steam a végleges verzióra -
Egyszerűbb a játékot okolni igaz? :)
Én játszotam már olyan meccset hogy 4 kiállítást és 4 büntetőt kaptam (a szezonban nem volt egysem ) itt utolsó 15 percben megkaptam. 3:0 vezetésnél. Ideges voltam? Igen, játék hibája kicsit. De összeségében igenis realisztikus a játék és atól mert egyszer kikapsz másikban nyersz az igenis a te hibád. Valóségban nem történt meg szerinted hogy a real 3. osztályútól kikapott, vagy egy kiscsapatt elcsípett egy pontot a barcától ,közben a real sokszor kénytelen rá mert lealázák. ILYEN A FOCI. Ha pedig ilyen hullámzóak az eredményeid, az taktikai felkészültlenség, ez nem az a játék ahol nyomsz pár gombot és szétversz mindenkit.
Kiscsapatos dolgot meg mindig vitatnám, nem egy csapat mutatta meg mire képes újoncként és képes egyszerre több ligát ugrani. Tény a játékban ez könnyebb, miért? Mert szemmel láthatóbb egyes játékosok képeségei, és mint egy gép úgy állítod be őket. De azért nem annyira.
korbin csodákra képes csapataival, de ő hány órát ölt a játékba? Miért várja el mindenki hogy ezt ő is tudja pár óra játékkal? Én CM sorozat óta játszom, sok sikerem volt, de így is jönnek meglepetések. A világ legjobb edzője se képes mindent hozni -
nepszter1 #91577 Korábban linkeltek egy linket ahol megvettétek én is megvettem meg is van a kulcs beaktiváltam mostmár játszhatok is vagy meg kell várjam a 24:00 ? -
Neoncsoves #91576 nálam racionálisabb ember nincs, csak felháborít ha valamiért kiadok pénzt és fos.
ha nem jó, akkor adják ki később. de ne így. -
ezért nem adok én pénzt mainstream játékért,inkább támogatom 1 évben egyszer az SI-t,vagy egy másik kisebb céget,de ott kapok is a pénzemért tartalmat,és nem 5-6 órás singleplayert... -
bírom ezeket a kommenteket amúgy... :)
"1 évig semmit nem csinál az SI" - igen, a tavalyi játékhoz sem adtak ki patcheket folyamatosan, mert biztos egész évben az idei játékon dolgoztak, sőt lehet csak nyaraltak a mi pénzünkön míg a bányában dolgoztunk hogy megvehessük az ideit
"alig van változtatás" - idén nem lépte át a 2000-ret, ez igaz, talán tudnék találni olyan panelt ami ugyanolyan mint tavaly, sortűz járna érte
"használhatatlan match engine" - hibák mindig is lesznek, nincs több ezer fős csapatuk tesztelni, tessék előrendelni a játékot és használni a hivatalos fórumot reportokra, aki meg nem veszi meg pláne ne szóljon egy szót se
"irreális eredmények" - az persze gondolom senkit nem zavar hogy 7-8 éve nézzük itt ahogy első évben bajnok a bivalybasznád, harmadik évben meg európa csúcsára ül és leszopatja a bayernt meg a barcelonát mert itt mindenki "special one", de ha az AI kieső helyre visz egy európai csapatot, esetleg az ellenfél meg mer fordítani egy meccset egy olyan taktika ellen ami az előző csapat ellen 6-0t eredményezett, akkor már szopjon lovat az SI, hibás a játék és kidobtuk a pénzt az ablakon
nem akarok én senkivel sem személyeskedni egyáltalán, vagy bárkit megsérteni, de egy kicsit azért nézzünk már magunkba néha, mindamellett hogy valóban lehetnek bosszantó hibák, és attól vagyunk emberek hogy érzelmekkel reagálunk, de azért egy kis rációt tessék már csempészni néha a dologba plíz
danke <3 -
korbin555 #91573 Azért van itt valami,amire nem sajnálták az időt.Csak még azt nem tudom,hogy a pénzt sajnálták a Bracasoft-tól,vagy közkívánatra készült el.IGE. -
és akkor a codról még nem is beszéltünk, ami a "milking the franchise dry" minta példánya.... -
korbin555 #91571 Ez egy illusztráció akar lenni,hogyan kell egy rókáról több bőrt lehúzni? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az fm mellett/mögött,a másik játék,amivel játszom,a Civilization sorozat.Már gondoltam rá,hogy utánaszámolok,mennyibe fáj nekem az V.rész a sok DLC-vel együtt.Eddig még nem kezdtem neki,mert csak felidegesíteném magam. -
Neoncsoves #91570 Ez a szomorú
-
-
korbin555 #91568 Én ugyan nem kötök beléd,majd Abramovics megteszi. -
Neoncsoves #91567 Tudom mi az a beta, csak egy 9-12ezer forintos játéknál elég gáz, ha megjelenés napján még gyak. játszhatatlan... Mert nem apró bugokról beszélünk azért, hanem a játékmenetet igen erősen befolyásolóakról. -
A Chelsea csapatával kezdtem egy próba karriert. Folyamatosan a 8. és a 17 hely között ingázok, a dobogót meg sem közelítem bár csak 15 pont a lemaradásom a listavezetőhöz képest, és féltávnál járok. Sokkal nehezebb a játék mint a tavalyi, igaz az angol tudásom sem a legjobb úgyhogy ezen is sok minden múlik, de reálisabb lesz a játék idén úgy látom. Jó lesz ez legalább nem lehet BL-t nyerni egy harmad osztályú csapattal 3-4-5 éven belül, ez így reális szerintem. De ez csak az én véleményem, nem ér belekötni. :) -
1. nem apró módosítások történetek, elég nézni a taktikai rész, ami bőven elég ahhoz h a meccs rész is sokat változón
2. pont ezért adták ki a bétát h az ilyen hibára felhívják a játékosok a figyelmet.. mivel náluk kb. a tesztelés max 1-6 hónap szerintem mivel több idejük nincs, és mivel a játékosok folyamat szólnak ezért folyamat (már a bétánál is) jönnek a javítások. szerintem pont azt nem lehet mondani nekik h nem foglalkoznak vele mivel tavaly is már az első hónapba kis millió kisebb javítás jött ki, ITT MEG MÁR A BÉTÁNÁL is, tehát már magát a fél kész játékot is javítják!!!!! és Neked se a bétából kéne kiindulni mivel benne van a nevébe is BÉTA szóval nem kész, programozóként főként tudnod kéne mint jelent.