A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Egyszerűbb a játékot okolni igaz? :)
Én játszotam már olyan meccset hogy 4 kiállítást és 4 büntetőt kaptam (a szezonban nem volt egysem ) itt utolsó 15 percben megkaptam. 3:0 vezetésnél. Ideges voltam? Igen, játék hibája kicsit. De összeségében igenis realisztikus a játék és atól mert egyszer kikapsz másikban nyersz az igenis a te hibád. Valóségban nem történt meg szerinted hogy a real 3. osztályútól kikapott, vagy egy kiscsapatt elcsípett egy pontot a barcától ,közben a real sokszor kénytelen rá mert lealázák. ILYEN A FOCI. Ha pedig ilyen hullámzóak az eredményeid, az taktikai felkészültlenség, ez nem az a játék ahol nyomsz pár gombot és szétversz mindenkit.
Kiscsapatos dolgot meg mindig vitatnám, nem egy csapat mutatta meg mire képes újoncként és képes egyszerre több ligát ugrani. Tény a játékban ez könnyebb, miért? Mert szemmel láthatóbb egyes játékosok képeségei, és mint egy gép úgy állítod be őket. De azért nem annyira.
korbin csodákra képes csapataival, de ő hány órát ölt a játékba? Miért várja el mindenki hogy ezt ő is tudja pár óra játékkal? Én CM sorozat óta játszom, sok sikerem volt, de így is jönnek meglepetések. A világ legjobb edzője se képes mindent hozni