104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én mindig akkor cserélek pont 60-70 között -
-
GOAAL #91802 köszi:)) -
Zenszkij #91801 Cseréltem és megtörtént megint. 0-1, 0-1, 0-1. Vicc. -
Neoncsoves #91800 cserélj. én számtalanszor fordítottam az utolsó 15-20 percben -
Zenszkij #91799 Gyakorlatilag, ha ez ember hátrányban van a 70. percben, de soxor már a 60.ban is vége a meccsnek. Erre van valami taktikai utasítás, hogy a gép ne húzza ki? Már mindent próbáltam, de inkább nyalunk még egy gólt lőtt helyett. -
Prferences/Match Graphics Quality -
tipikus! :DD amikor csak annyit irok haveroknak,hogy nem megyek sehova,nincs kedvem,levágják hogy FM van a dologban :DDDD -
Zenszkij #91796
Azt hittem jövőhétig játszunk, de sikerült behúzni a ligakupa ezen fordulóját. Mellesleg senki se hagyott ki 11est, csak a végén verte kapufára a srác mert már unta és éhes volt. Még a kapusok is beverték :D. -
GOAAL #91795 Hol tudom lejjebb venni? -
http://www.youtube.com/watch?v=mKvztQBlraQ
:) -
Vedd lejjebb a beállításait. -
GOAAL #91792 Mit tehetek ha 3D nézetben (FM2014) akadozik a meccs? -
korbin555 #91791 Ez jó. -
-
korbin555 #91789 Nem a régiózár a probléma itt,hanem a tájékoztatás hiánya.Senki nem vett volna például brazil kulcsot,ha tudja,hogy nem használhatja fel.Most vásárlók ezrei dühöngenek,és szorult helyzetbe hozták a kereskedőket is.Vajon mi lesz a sorsa annak a rengeteg embernek,aki más régióba szóló kulcsot kapott?Én megértem a SEGA törekvéseit,mert megelégelték,hogy a fejlett országok vásárlói is a szegény országok olcsó kulcsait veszik.Ez a cégnek veszteséget jelent,nem vitás.De előre kellett volna mindenkit tájékoztatniuk,és akkor megelőzhető lett volna ez az áldatlan állapot.
-
májkiboy #91788 Na, hülyeséget írtam, 35 fontért végül mgvettem, egyszerű is volt, magától behozta. Ha valakinek lesz ideje és komolyabb angolos, a taktikai utasításoknál lévő rövid kifejezéseket lefordíthatná, sokan hálásak lennénk érte szerintem. Amúgy a Romával kezdtem, eddig nagyon gyenge, most jön az első bajnoki... -
kombány #91787 

-
nem hiszem, hogy a SEGA-nál találnának jobb kiadót... -
Neoncsoves #91785 Amíg a SEGA (a kiadójuk) gecizik régiózárral az emberekkel, addig nem is lesz semmilyen anyagi forrás. -
korbin555 #91784 Anyagi források. -
korbin555 #91783 Egyre több és több lesz majd az olyan csapat,amelyik nem saját néven fut,vagy nincsenek képek,esetleg random kits,fake kupanevek,válogatottak lesznek.Mert az EA felvásárolja a jogokat a FIFA-hoz.De amíg lesznek különböző egyedi db-k, face pack-ok,etc,addig talán nem kell aggódni,hogy fantom csapatok fantom játékosai, fantom ligákban játszanak majd.De ahogy az EA nyomul,egyre nehezebb lesz az SI dolga.M.Jacobson is elismerte a twitteren,hogy a közeljövőben még nehezebb lesz kezelni ezeket a dolgokat.Egyszerűen nincsenek meg az anyai forrásaik ahhoz, hogy versenyezhessenek egy akkora céggel,mint az EA. -
Neoncsoves #91782 omg -
Megjött a válasz a megkeresésemre :D
-
Pénz, Pénz Pénz. Nem nehéz rájönni.
FM jobb mint a fifa manager, ez tény nem csak álláspont. Minden összehasonlító teszten ez jön ki. Fifa névvel könnyen eladható, mint ahogy a focis játék is, pedig a pes messze jobb éve kóta. (idei bevallom szar lett). De ott több mindenkit meglehet ezzel fogni, managert meg azért okosabb emberek játsszák szerintem ,akik igénylik az igényeséget és a részletességet.
Az üzletpolitika pedig egyszerű, ha nincs licenc nem lesz olyan sikeres, nekik pedig több eladásuk lesz. Nem pedig az hogy jobbat csinálnának, Inkább beintenek.
-
Nem értem miért...és talán nem is akarom. Szomorú egy világban élünk... -
Zenszkij #91778 még szerencse, hogy lehet szerkeszteni a játékot, így az EA tehet egy szivességet -
Zenszkij #91777 rohadjon meg az EA -
korbin555 #91776 Robben 1
Robben 2
Ugyanaz az ember,csak az egyiken arckép nélkül.Mint kiderült,ez is licensz probléma.Sok hasonlóval lehet majd találkozni a játékban.Sajnos ide tartoznak a válogatottak VB/EB selejtezős meccsei is.Tehát van magyarázat a random eredményekre.Egyre kíméletlenebb harc folyik az EA,és az SI között a jogok birtoklásáét,és nem biztos,hogy az SI áll nyerésre.Akit érdekel,valamivel több infót találhat a licenszekről itt. -
real22 #91775 köszi próbálom ki silabizálni fordítóval. -
Go route one - előrevágott labdák
Exploit the middle - támadás a pálya közepén
Stick to positions - mindenki tartja a helyét
Stay on feet - óvatosabb szerelés -
real22 #91773 http://postimg.org/image/w442b7vq9/
erről valaki nem tudd egy fordítást mert nem nekem sajnos nem tiszta:( -
Solt #91772 Elvileg bárhol tudod használni a fiókodat, és bárhol tudsz vásárolni is vele... csak a VPN tiltott. Ha valami régiós macera miatt nem engedné vásárolni, akkor biztos azt írná ki... szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha írna a supportnak! :) -
korbin555 #91771 Ha ez igaz,és magyar IP-címhez van regisztrálva a Steam account,akkor lehet,hogy azért nem tudja ott megvenni. -
Solt #91770 Szerintem angol IP-ről ez az ár fogadja... -
korbin555 #91769 Mit akar az jelenteni,hogy"itt nálunk 75 Font"?Ha én rámegyek,kiírja,hogy 49,99 euro.
A Demo mentés folytatható a teljes játékban.
Ha Steam-en keresztül veszed,semmi további tennivalód nincs,minden automatikusan történik. -
májkiboy #91768 sorry, 75 font...:) -
májkiboy #91767 Üdv. Szeretném megvenni a 14-et, a steamen keresztül. Itt nálunk 25 font, de ha rámegyek, kiírja nem tudják teljesíteni a megrendelésem. Tud valaki valamit mi van?:) Illetve most letöltöl innen a demo-t, ha azt kezdem és később meglesz a steamen keresztül tudom majd folytatni simán? Illetve ha steamen keresztül veszem, akkor nem kell cd, semmi, csak elutalom, és utána játszhatok is? Köszi szépen ha valaki válaszolni tud! -
A 77 napos téli szünet előtt így fest a táblázat. Alakul ez :) -
Neoncsoves #91765 Szia!
FM-et még nem vettem onnan, viszont Playstation Network feltöltőkártyát igen. Felvettük a kapcsolatot, küldtem a pénzt, Ő meg küldte a keyt.