104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fergusonpapa
    Valami érdemleges hozzászólás? Begyakorlás egyértelmű. Az én szemem az bántja hogy nem tudjuk kicsit sem elszorítani az elenfelek támadásait, és csak 2-3 helyzetünk van egy meccsen. Bármit próbálok. Nem ez az első csapatom, mindig szántam egy meccset hogy körbe probáljak mindent és csiszolgassam a taktikát, de még reményfolt se nagyon volt. Ha lenne tovább engedném és azt gyakoroltatnám.
  • Zenszkij
    Taktika begyakorlása.
  • fergusonpapa
    mit ajánlotok kiscsapatban, védekezés szempontjából mint alapbeállítás?

Mindig tudtam mi kel a csapatnak de egy meccset 15x töltök vissza, mert muszáj tesztelnem. Semmi se jön össze. Gólt rugni 1x tudtunk ennyi visszatöltésből és mindig 1:0ra kapunk ki kb... Ilyet még nem láttam, pedig egy tudásban, hasonló játékosokból álló csapat ellen játszok ami számomra nevetséges hogy régen sokkal erősebb klubbok ellen is ment.

Teljesen tanácstalan vagyok..
  • Zenszkij
    5-3-2. Két completed wing backel. Southamptonnal negyedik, Norwichal nyolcadik lettem. Jah és attack még idegenben is, de a match preparation mindig defensing position.
  • csasaet
    Milyen taktikát használsz?
  • Terminátor14
    Köcc :D

Bár most épp kidobott a játék meccs közben, győztünk Diósgyőrben Böde 2 góljával, majd a Kecskemét ellen álltunk 3-1-re a 70. percben Böde triplával...talán már a játék sem bírta a gólzáport :P Persze nem mentettem azóta, szóval yeahh.
  • Zenszkij
  • real22
    team instructions dolgot valaki nem tudná lefordítani úgy az egészet nekem nagy segítség lenne de szerintem még másoknak is. fordítóval nem nagyon tudom leforditani
  • Solt
    Dehogynem számít a két nap! XD
  • xidiotequex
    szerintem érdemes kivárni :D
  • Mor3llo
    aaa ne, otpdirekt-es jelszavamat nem tudom :D és még ma akrtam játszani
    akkor lehet mégis megvárom a pénteket....ez a 2 nap már nem számít, amúgy is húzós, szar hetem van :)
  • Solt
    Utalni tudsz, vagy OTP fiókban befizetni... :)
  • Mor3llo
    na jó, nekem fastergame bekaphatja, kérem a refundot, megrendelem az fm.hu-s akció keretében.
    otp, mastercardos kártyával mehet a menet, igaz?
  • Zenszkij
    team instructionsnél
  • ggbuffon
    látom, hát ennek a megtanulásához kicsit kevés lesz ez a másfél óra a BL meccsekig :D

a team csúszkákat teljesen kivették? hol állítom akkor h milyen passzokkal tolják? v már csak egyénenként lehet beállítani?
  • Csacsi
    Mivel teljesen át lett alakítva a taktikai rész, így egyértelmű, hogy nem.
  • Zenszkij
    esélytelen, mivel eltűntek a csúszkák
  • ggbuffon
    srácok, FM13-as taktikát lehet vhogy a 14-ben betölteni? nekem azt írja h nem tudja importálni
  • Darthmushroom
    mert IRL nem? sorba veszik a 15-16 évesek lassan már milliókért(font/euro)
  • Zenszkij
    Jöhet egy peccs, mert az vicc, hogy az összes wonderkidre lecsapnak a nagy klubbok.
  • Csacsi
    Nekem egy bajom volt a magyar vásárlással, mégpedig, hogy nem tudtam kártyával fizetni, csak utalni engedett volna. Nekem meg nincs magyar online számlám, szal így kimaradt..és így máshonnan rendeltem este 22:00-kor. Nem akartam várni másnap reggelig :)
  • webibebi
    En is pentekig varok vele
  • Zenszkij
  • nepszter1
    Szerintem én megvárom a Pénteket ha utána nem lesz semmi belőle akkor vissza kérem a pénzem .
  • LasDen #91900
    sok a duma, kevés a játék...
  • Fyrex
    jó látni régi arcokat, régi eredményekkel
  • dartonite
    Koszi!
  • Solt
    Football Manager 2014 / 7500.-Ft

• dartonite
    En is refundot kertem a fastergameshop-tol,hol erdemes megvenni,milyen akciorol van szo?
  • Solt
    Szerintem igen, de azért inkább kérdezz rá az eladónál, az a biztos.
  • Volcanor
    Ez ugye angol IP-ről is aktiválható? Látom, hogy ott van a címében, hogy EU, de azért biztosra akarok menni ezúttal.
  • bakkerman
    a gúnárok helyett cserélhetnének a kaposvárral,de am tényleg eléggé reális tabella
  • Terminátor14
    Ezt nevezem én közel tökéletes szimulációnak:

Oké, azt mindenki tudja, hogy én jobb edző vagyok, mint Moniz, ezért van a Fradi előrébb picivel, mint IRL...:P
  • Solt
    Úgy-úgy... remélem ez a forrás most már rendszeres lesz... ez így ebben a formában egy korrekt ár. Már csak magyarítás kéne, és teljes lenne az örömöm! :))
  • Neoncsoves
    én is most vettem meg a Huni féle rendszeren keresztül. 10 perc alatt megkaptam a kulcsomat. A másik helyről meg várom vissza a pénzem. Nekem megér 1500at az, hogy korrekt eladó van, magyar, illetve magyar vásárlásnak is minősült.

Az a török bolt meg csinálhat amit akar...
  • Solt
    Na én reggel megrendeltem a Huni féle akcióban, egy fél órája meg is jött a kód, minden rendben vele, úgyhogy, ha valakinek kételyei voltak, bátran rendelhet onnan.

Viszont emiatt "buktam" a 990.-Forintos kedvezményemet a CD Galaxisnál... ha esetleg valaki mindenképpen dobozos verziót akar, akkor szívesen átadom neki ezt a kedvezményt. Még kb 10 napig él, tehát ezen idő alatt 9000.-Forintért vihető a dobozos...
  • Darthmushroom
    Baglyok 6. szezon rövid összefoglaló:
    Idén "csak" a bajnokság, az eu.i szuperkupa és a klub vb jött össze. hazai kupákból az fa kupát vettük komolyan de a legjobb 8 között a pool idegenbe megállított minket, bl-be meg hosszabbításba maradtunk alul az arsenallal szembe. bajnokságot gyakorlatilag végig vezettük a végén sikerült meglépni am 2-5 pontra volt tőlünk az arsenal. Vereségeink csak nagy csapattól voltak. télen volt tulaj váltás így klub egyenleg 100m+ és már tervezik is az új stadiont.
    keret
    Lewa
    bajnoki statok
    tabella
  • Neoncsoves
    Aha, hát én Paymentwall-on keresztül intéztem, remélem én is vissza tudom kapni a pénzem.
  • Terminátor14
    Igen, én azzal fizettem. Visszaadják a teljes összeget, a paypal fee-t is.

Viszont a tőlük emailben kapott order id kell, bár nem tudom e volt-e a kérdés.
  • Neoncsoves
    Paypal?