104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    "igazából ezzel pont a játék lényege tűnik el, a realitás..."

A játék lényege éppen,hogy nem a realitás.Ha az lenne,akkor mindenki a világ húsz legjobb csapatával játszana,mert a többi százezer úgysem nyer soha semmit. Ennek a játéknak a lényege,hogy sikerre vezessünk egy klubot.Ennek a játéknak a lényege,hogy itt csodát lehet csinálni.Ennek a játéknak a lényege,hogy irreális dolgokat vigyünk/vihetünk véghez.Ennek a játéknak a lényege,hogy nincs lehetetlen.
    A realitás nálam meg az,hogy a Bundesliga,vagy a PL utolsóból,két éven belül bajnokot kell csinálni,négy-öt éven belül meg BL-t nyerni.Aki valóban jól eligazodik a játékban,annak ez nem okoz túl nagy problémát.De még ennél is továbbmegyek.Angliában egy League 1 csapat sem jelenthetne kihívást senkinek, aki évek óta játszik a játékkal.Másnak pedig ez már majdnem mission impossible. Mindenki saját maga tudja,hogy neki mi számít kihívásnak.
    Én el tudom fogadni azt is,akinek nincs ideje,kedve,vagy egyszerűen képtelen átlátni egészében a játékot.Nem kihívásokat akar,hanem sikereket.Nekem ezzel semmi gondom nincs.Ha valaki játszani akar,és nem akar kínlódni,az az ő dolga. Ezért biztosan nem nézek le senkit,még kevésbé ítélkezem.
  • LasDen #92003
    Honda az jó igazolás...
  • Zenszkij
    Munkahelyen rohadok 4-ig :D.
  • Fyrex
    nah akkor az új virágbolti gém igazolásai
  • Fyrex
    amúgy sok a duma, kevés a kép srácok :P
  • Fyrex
    ugyanez :D
  • Zenszkij
    Cserélnék veled. A röhej az, hogy a Norwich Cityvel a kis és középcsapatoktól is lenyalok otthon. Azonban a 4 nagy, a 2 Manchester, az Arsenal és a Chelsea képtelen rajtunk fogást találni. Cityt oda vissza, MU-t otthon, Arsenallal, Chelseavel idegenben X, otthon Arsenalt 5-0, Chelseat 2-Ottóra ütöttem. Liverpool két négyest nyalt tőlünk. Így vagyok 14. Ebből táplálkozunk. Nézem a fixtures, látom Watfordot fogadjuk, Swanseához megyünk, akkor ez nulla pont, de sebaj mert utána javítunk a nagyok ellen :D. Vicc.
  • Darthmushroom
    mert IRL nem az? :D
  • bakkerman
    én előbb kaptam a stamfordon ötöt...de nekünk nem is a Chelsea ellen kell brillírozni,ha a töltelék csapatokat szépen megverjük,meglesz minimum a 6. hely,ami EL-t ér
  • Zenszkij
    Mourinho egy igazi rovar a játékban. Élményszámba megy elverni a csapatát .
  • bakkerman
    engem már idegesít,Evertonnal vagyok,február van,elég jól állunk,4.-ek vagyunk,meg még állunk az FA kupában is,de az a portugál csimpánz folyamatosan hangoztatja a médiában,hogy mi túlteljesítünk,meg kifogunk pukkanni,és gyenge a játékoskeretünk...rohadjon meg :D
  • LasDen #91993
    na mondjuk azt én is szoktam. ha lekeveredek Championshipbe, akkor rászoktam nézni fradira, lokira vagy a vidire, hogy van-e értelmes játékosuk számomra :D
  • Blum
    En csak azert szoktam betolteni,hogy hatha dob a jatek egy ertelmes magyar jatekost..:D
  • Volcanor
    Suárez visszatért Angliába a Realtól hozzánk, 14 mp után lőtt egy ilyet:
  • LasDen #91990
    évek óta nem játszottam a magyar bajnoksággal. pedig szinte mindig betöltöm. nemtom mér, csakhogy ott legyen :D
  • Darthmushroom
    ehhez annyit ha most kezdi a játékot akkor ne Mo.-n kezdje tanuljon bele nagyobbal majd utána jöhetnek kisebbek. Én CM99/00-rel kezdtem és minden új résznél nagyobbal kezdek h megtanuljam az újításokat, és csak utána játszok kisebbekkel.
  • Darthmushroom
    hát nem tudom én így nem látom értelmét a magyar karriernek, jó nekem nincs is kedvenc hazai csapatom, ha kezdek akkor azért kezdek itthon mert ilyen sz@r minden. mert azért h utánpótlás edzés lehetőségek is jobbak stadionokról nem is beszélve+10m a bajnokság győztesének szerintem azért már túlzás. német/olasz bajnokok kapnak hasonló pénzt, így alapból top10be van emelve a bajnokság. mert youth ratinget valaki megemeli még azt valahogy meg is értem, de ennyi mindent adni.
  • karajjj
    igazából ezzel pont a játék lényege tűnik el, a realitás...
  • bakkerman
    ígyvan,akinek ez az első FM-je,vagy a tavalyi volt,annak bizony még egy nyugati sztárcsapat irányítása is kihívás lehet.
  • korbin555
    Akkor nem Neked készült.De nem mindenki profi.Aki nem ismeri jól a játékot,még így is szenvedni fog.A tavalyi után jó pár elégedett privátot is kaptam,ami azt jelenti,hogy jó néhány embert érdekelt.De lehet, hogy csinálok egy olyat is,ahol minden csapat -10M-ról indul,és 2020-ig ki lesz zárva az átigazolási piacról.Csak a kihívás miatt.Kíváncsi lennék,az hány embert érdekelne.
  • Solt
    Amíg voltak csúszkák, addig ilyenkor a szélső védők mentalitása is támadóbb lett függetlenül attól, hogy védekező, támogató, vagy támadó beállítása volt, gondolom ez most is így van.

Az a lényege, hogy a széleken létszámfölényt teremt azáltal, hogy a szélsők hátrébb helyezkednek egy kicsit, a szélső hátvédek meg feljebb húzódnak. Arra figyelj, hogy ha ezt használod, akkor javarészt a felfutó szélső hátvédek fognak beadni, tehát csak akkor alkalmazd, ha a jó a crossing értékük...

Betömörülő védelem ellen érdemes használni, de vigyázz, mert a felfutó szélső hátvéd mögött hatalmas űr tud maradni...
  • zyndar
    A look for overlap utasítást mennyire használjátok? Ez ugye létszámfölényes helyzet kialakítását jelenti, elsősorban támadásban. A leírásban az szerepel, hogy főként a felfutó szélsőhátvéd kaphat itt szerepet. Viszont nálam csak Full Back/support a beállítás, mert a szélsők attack-on vannak.
  • Darthmushroom
    ezzel csak az a baj h pont az igazi kihívás tűnik el a játékból, ami miatt sokan kezdenek magyar karriert. kb. mintha 2020-30s évekbe kezdenél úgy h minden csapatnak azóta valami gazdag tulaja lett :/
  • korbin555
    Elkészült a magyar db.Részletek a zip.fájlban.
  • Neoncsoves
    Kétszer vagy háromszor is írtam, order id-vel együtt. Semmi válasz. De nem baj, legfeljebb eladom valakinek...

Ontopicabb:

Visszatöltöttem most itthoni gépről a Dunaújváros mentésemet. Kozármisleny 2 - 2 Dunaújváros (ez még elviselhető). Következik a Magyar Kupa, Nyírbátor - Dunaújváros. Meccs elejétől kezdve dominálunk 60% labdabirtoklás, legalább 6 ziccer, 19 kapuralövés. 1 gólt lőttünk, a Nyírbátor kettőt lőtt 4 kapura menő lövésből. Az egyik szép gól volt, lefordult a védőmről és bevágta a 16osról. A másik meg a tipikus FM gól, amikor a 16os környékén szöglet után flipperezik a labda, aztán egy lesgyanús helyen álló csatárjátékosról valahogy bepattan a labda... Kicsit morcos vagyok, mert laptopon sem akart összejönni a győzelem, csak ott tizikkel kaptunk ki, itt meg még egy X-re sem futotta. Értem én, hogy történnek csodák, de az, hogy az ellenfél kapusa 9.5 ratinget hoz le, az egy kurva nagy vicc. Az a csatárom (Micskó Márk) aki majdnem minden meccsen vág 2 gólt, lehozta 5.7es ratinggel a meccset, 7 ziccerből 5 az övé volt, mindet elbaszta. Ilyen 5ösről belepasszolom a kapusba feeling volt 5ből 3. Persze most én leszek a balfasz, hogy nem csalhat az FM meg ez benne van, de számomra az ilyesmi elég gyanús... Na mindegy, megyünk tovább, cél az első 6 közé bejutni bajnokságban.
  • Terminátor14
    Nekem kb 3 órán belül válaszoltak a refund-os kérdésre, szóval szerintem simán lehet, hogy visszaadják a pénzed, csak írd meg, hogy ezt akarod, meg az order id-t.
  • Darthmushroom
    valaki tud arról h mikor jön adatbázis frissítés (hivatalos) a 14-hez? sok kölcsön meg ingyen igazolható hiba van és nem csak Mo.-n min. 3-4 hetes a jelenlegi db.
    meg valaki talált már huge db-t?
  • zyndar
    Na ezt eddig nagyon hiányoltam :)
  • Zenszkij
    Óriási ez a nyilatkozatháború, ezt nagyon megcsinálták! A Norwichcsal borzasztó szezonom van. Azonban ősszel Londonban X-eltem a Chelseval. Mourinhoval folyamat oltjuk egymást. 14. helyen vártam őket tavasszal. Mellesleg 8 ponttal vezetik a bajnokságot. Erre lenyilatkozza, hogy egy ilyen tehetségtelen bunkónak, mint nekem nincs keresnivalóm a PL-ben, és majd helyre tesznek, nem csak megvernek, hanem ki is akarnak minket tömni. Na eldurrant az agyam visszanyilatkoztam, hogy nagy az arc, de Mourinho eddig még semmit nem tett le az asztalra emberségből. A lényeg a lényeg a 10 meccse gólképtelen csatárom vert kettőt, ballaghattak haza 2-0-al. Meccs végén beszól megint, mire lenyilatkoztam, hogy olyan ember alkot véleményt rólam, aki a meccs végén kezet se fog velem. Mourinho válasza: a Norwich edzőjével kezet fogtam volna, ha nyújtja a kezét, de ez elmaradt, de nem kell csodálkozni, hisz már megszokhatták az újságírók, hogy csak féligazságokat nyilatkozik a kanárik vezetője a sajtónak. LOOOL
  • Neoncsoves
    Na, akkor rosszul írtam (fáradt vagyok...). Paypalnál ugye van lehetőség arra, hogyha nem kaptad meg a terméket az eladótól, akkor nyomhatsz ilyen paypalos refundot (fingom sincs mi a rendes neve). Ez az ami nem működik. És van az a verzió, hogy ők személyesen visszautalják paypalon neked, ez nyilván működik.

Én nem paypalon fizettem, szóval töknyolc, a refundos emaileimre nem írnak vissza, úgyhogy szerintem jön a kulcs pénteken... legalábbis nagyon remélem :@
  • Fyrex
    fura, nekem paypalra jött a refund
  • Neoncsoves
    Sziasztok! Tisztázódni látszik a helyzet a Fastergameshop.com-nál (refundot nem lehet kérni Paypalon keresztül, mivel digitális termékekre nem vonatkozik). Viszont mivel én beszereztem livekodok.hu -ról egy másik kulcsot, így a Fastergameshop-os eladósorba kerül. Nem adom drágábban, mint a bolt, 6000 jó magyar forintért aki szeretné megveheti tőlem, ugyanis nekem nincs szükségem két kulcsra. Természetesen ha valami nem jó a kulccsal, visszautalom az árát. A kulcs pénteken érkezik, aki először ír hogy megvenné, az kapja.

ehhez kapcsolódóan: Ha már megvan az FM2014 Steamen, és megadom a másiknak a kulcsát is, akkor giftable játékként jelenik meg az inventorymban?
  • ggbuffon
    megvan, csak bekellett pipálni a 3D-t
  • Volcanor
    Most nézem, hogy a klub alig 2 év után megint új tulajhoz kerül, és most folynak a tárgyalások. Valószínűleg ez az oka.
  • Darthmushroom
    attól lehetséges h senki nem akar szóba állni onnan veled, de lehet bug is
  • ggbuffon
    srácok, meccset h tudok nézni az új gombfocis nézetből? nekem csak a classicot engedi vmiért, pontosabban inaktív a fül, ahol választanék
  • Pocsa
    van aki tört verzióval tolja?
  • Volcanor
    Reading, harmadik év. Semmi plusz beállítás nincs, asszisztens manager cserét is próbáltam mentés után.
  • korbin555
    68.Ennél jobbat kapott Finnország is.Valahol Feröer,és Moldova után következünk.
  • Darthmushroom
    ha saját lista akkor azért mert olyan klubbal vagy h azok közül senki nem akar hozzád igazolni.