A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    "igazából ezzel pont a játék lényege tűnik el, a realitás..."

A játék lényege éppen,hogy nem a realitás.Ha az lenne,akkor mindenki a világ húsz legjobb csapatával játszana,mert a többi százezer úgysem nyer soha semmit. Ennek a játéknak a lényege,hogy sikerre vezessünk egy klubot.Ennek a játéknak a lényege,hogy itt csodát lehet csinálni.Ennek a játéknak a lényege,hogy irreális dolgokat vigyünk/vihetünk véghez.Ennek a játéknak a lényege,hogy nincs lehetetlen.
    A realitás nálam meg az,hogy a Bundesliga,vagy a PL utolsóból,két éven belül bajnokot kell csinálni,négy-öt éven belül meg BL-t nyerni.Aki valóban jól eligazodik a játékban,annak ez nem okoz túl nagy problémát.De még ennél is továbbmegyek.Angliában egy League 1 csapat sem jelenthetne kihívást senkinek, aki évek óta játszik a játékkal.Másnak pedig ez már majdnem mission impossible. Mindenki saját maga tudja,hogy neki mi számít kihívásnak.
    Én el tudom fogadni azt is,akinek nincs ideje,kedve,vagy egyszerűen képtelen átlátni egészében a játékot.Nem kihívásokat akar,hanem sikereket.Nekem ezzel semmi gondom nincs.Ha valaki játszani akar,és nem akar kínlódni,az az ő dolga. Ezért biztosan nem nézek le senkit,még kevésbé ítélkezem.