A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Neoncsoves #91980 Kétszer vagy háromszor is írtam, order id-vel együtt. Semmi válasz. De nem baj, legfeljebb eladom valakinek...
Ontopicabb:
Visszatöltöttem most itthoni gépről a Dunaújváros mentésemet. Kozármisleny 2 - 2 Dunaújváros (ez még elviselhető). Következik a Magyar Kupa, Nyírbátor - Dunaújváros. Meccs elejétől kezdve dominálunk 60% labdabirtoklás, legalább 6 ziccer, 19 kapuralövés. 1 gólt lőttünk, a Nyírbátor kettőt lőtt 4 kapura menő lövésből. Az egyik szép gól volt, lefordult a védőmről és bevágta a 16osról. A másik meg a tipikus FM gól, amikor a 16os környékén szöglet után flipperezik a labda, aztán egy lesgyanús helyen álló csatárjátékosról valahogy bepattan a labda... Kicsit morcos vagyok, mert laptopon sem akart összejönni a győzelem, csak ott tizikkel kaptunk ki, itt meg még egy X-re sem futotta. Értem én, hogy történnek csodák, de az, hogy az ellenfél kapusa 9.5 ratinget hoz le, az egy kurva nagy vicc. Az a csatárom (Micskó Márk) aki majdnem minden meccsen vág 2 gólt, lehozta 5.7es ratinggel a meccset, 7 ziccerből 5 az övé volt, mindet elbaszta. Ilyen 5ösről belepasszolom a kapusba feeling volt 5ből 3. Persze most én leszek a balfasz, hogy nem csalhat az FM meg ez benne van, de számomra az ilyesmi elég gyanús... Na mindegy, megyünk tovább, cél az első 6 közé bejutni bajnokságban.