104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
14 gólt 40 perc alatt??? -
BetonK #92083 Igazad van, ezért is érdeklődtem, hogy mi lesz belőle. DVTK-ba keresek csatárt, ha a befejezése felmegy 14-ig, a gyorsulása, sebessége 16 fölé, az ott nem annyira szar első pár szezonban.
Az a másik srác sokkal jobb az tuti, de rá nincs keret sajna. -
Nem bugos egy kicsit ez a game? 40 perc alatt kaptam 14 gólt a Békéscsabától és azért csak ennyit mert kb a fele ziccert kihagyták... : / -
N'Djeng már a 13-ba is jó volt bár ott még svájcba volt, nevetve hozta 20-30 gólos szezonokat bárhova igazolt. félévet 1szer nálam is volt Real Sociba. -
korbin555 #92080 Megtaláltam.Hogy mi lesz belőle,azt nem tudom.De egy 10-es finishing értékű csatár nekem ingyen sem kellene.(azt nem tudom,hogy te hol játszol)A csapattársa két klasszissal jobb nála. -
próbáld meg, szerintem menni kéne vele. Én logó packból 3 éve ugyanazt használtam, csak 1 logo zavart és azért cseréltem le nyár vége fele. -
Velem is ezt csinálja, a Community Shield-et be is húztuk ellenük 2-0-ra, és utána is csak magyarázott nekem... -
Zenszkij #92077 Mourinho nem tanul a hibájából. Ugat, pofázik. Bajnokként érkezik a Norwich Cityhez és hármast nyalva távozik.
És még utána is járatja a pofáját! Hatalmasakat röhögök rajta :D. Ebben a karrierben egyszer nem bírt megütni, nagyon baszom a csőrét :D:D.
-
Nem játszottam a 13-mal. A 12-es is jó? -
ha van 13-s és az tetszik akkor használd azt. -
Sanogo főleg ott ment el h volt egy majdnem 1 éves sérülése, készítők gondolom ezért húzták le tavaly, -
Nincs valami keret nélküli facepack 2014-hez, ami regisztráció nélkül le lehet tölteni? -
BetonK #92072 ES Tunis, Tunézia -
korbin555 #92071 Semmit nem tudok róla,egyik mentésemben sincs benne.Hol játszik? -
BetonK #92070 Idriss Mhrisi-ről is tudsz infot mondani, milyen lesz a későbbiekben?
Esetleg ha képet is tennél fel, szuper lenne. -
korbin555 #92069 Nekem is szép emlékeim vannak róluk a 12-ből.Sanogo most sem lenne esélytelen,de az Arsenal megpecsételi a sorsát.Ott játszani nem fog,elvinni meg nem nagyon lehet. Elmegy mellette az idő,két-három év játék nélkül,és nem fejlődik majd semmit.
Fierro viszont megint klasszis lesz,aki megteheti,hozza el.30 éves korára hatszoros gólkirály,meg legenda lett a Milan-ban. -
Nekem is -
geo91 #92067 sanogo és kadlec a két kedvenc csatárom volt, kár hogy az ideiben gyenguszok lesznek... :( -
Sanogo már tavalyiba se volt az igazi, kezdettben am megteszi Kadlec is azért a Frankfurtba, ahol nem rögtön a bajnoki cím a célkitűzés, az min 2-3 ha nem 4. szezon elnézve a Bayern/Dormund kettőst az fmbe. -
korbin555 #92065 Kadlec semmit nem fog fejlődni.28 évesen ugyanazok az értékei,mint 21 évesen. Megjárta már a fél Bundesliga 2-t,sehol sem vált be igazán.Van ilyen még több is,aki korábbi fm-ben klasszis lett,de idén már sokkal gyengébb értéket kapott.Még Yaya Sanogo jut eszembe,belőle sem lesz sztár,bár ő azért még fejlődni fog.2016-ban lapátra tette az Arsenal úgy,hogy egy meccset sem játszott.Közben egy évet játszott a Nancy-ban kölcsön,30 meccsen 7 gólig jutott. -
Ezen most jót röhögtem :DD -
SeLFisCH #92063 Trapp tényleg nagyon jó, Kadlec viszont még elég gyenge.
21 múlt csak még, lesz ideje fejlődni -
csatlakozom 
-
Kadlec+Trapp-ből simán klub legendát lehet csinálni :D -
SeLFisCH #92060 Köszi. 10. helyre várnak, ennél azért megpróbálok valami jobbat kihozni
-
jó keretük van, good luck -
SeLFisCH #92058 -
SeLFisCH #92057 Akkor kezdjük 
-
Hali!
Carriert nyomattam munkanélküliként kezdtem (mégis csak így áll közelebb a valósághoz :D), és 3-4. interjúra sikerült is a Szeged 2011 vezetőedzőjének lennem. Nagy öröm bódottá, első email a klubtól - 19 játékosnak lejár a szerzdőése így elhagyták a klubot (maradtak 4-en). Nah mondom akkor beállítom melyik staff mit csináljon. Staff 0 csak én vagyok. Szóval igzi kezdet volt - keret igazolásra szinte semmi még szerencse, hogy a bérköltség egy tisztességes összeg volt. (ezen a szinten) így ingyen igazolható játékosokkal töltöttem fel most a keretet - hát olyan is. Leginkább a védelmem egy átjáróház.
Mit állítottatok be védelemre? Nekem már már úgy tűnik, hogy a két belső védőm ha véletlen jó helyen áll akkor el-elugrik valahova máshova... Ha támad az ellenfél akkor már csokizok úgy kipasszolják a védőimet (pedig ugye NB2-ről beszélek).
A másik; ez a heti edzésfelosztás vette át a különböző edzéslehetőségeket (2012-ben még ugye úgy volt, hogy csoportokat csináltam melyik csoport mit gyakoroljon. A védőknek lehúzott támadás a támadoknak lehúzott védekezés, stb) Itt mindenki ugyanazt gyakorolja edzésen vagy valamit nem találok? -
Livekodok-rol rendeltem en is 7,5-ert.Atutalas utan azonnal kuldte a srac a kodot,mukodik klasszul.Csak ajanlhatom.Igaz nala paypal nem jatszik sajna. -
SeLFisCH #92054 Nekem is megjött,a rendeléstől számított 10 percen belül küldte a srác a kódot leírással együtt
-
Én innen rendeltem
5 perc alatt megvolt. -
Ez tűnik legolcsóbbnak. 7700 Ft -
SeLFisCH #92051 Köszi, meg is rendeltem. Bár hétfőre fog ideérni csak, de lehet, hogy elugrok az OTP-be és akkor ma estére itt is van :) -
nepszter1 #92050 Ha találtál írd már be légyszíves :) én is ott megvenném köszi -
kérés nélkül refundolták a fastergame-ről az ordert, szóval nem kaptak ma sem kulcsot
keresek valami másik helyet, hétfőig nem várok a livekodokra, otp direktemet nem tudom, szóvla keresek valami alternatívát :D -
nepszter1 #92048 Hello your money refunded
Best Regards
dejó .... kapják be -
nepszter1 #92047 jött egy mail a FasterGameShop-tól hogy :
Your order has been updated to the following status: Refunded
most akkor nem lesz belőle játék ? Mondtam nekik hogy megvárom a pénteket hogy küldik a kulcsot -
Livekodok.hu 7500 Huf -
SeLFisCH #92045 Sziasztok.
Hol lehet megbízható helyről és jó áron rendelni eredeti FM14-et? Kód bőven elég, online fizetési lehetőség pedig plusz (moneybookers/skrill vagy Visa kártya)
Köszönöm