A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• narumon
    Hali!
    Carriert nyomattam munkanélküliként kezdtem (mégis csak így áll közelebb a valósághoz :D), és 3-4. interjúra sikerült is a Szeged 2011 vezetőedzőjének lennem. Nagy öröm bódottá, első email a klubtól - 19 játékosnak lejár a szerzdőése így elhagyták a klubot (maradtak 4-en). Nah mondom akkor beállítom melyik staff mit csináljon. Staff 0 csak én vagyok. Szóval igzi kezdet volt - keret igazolásra szinte semmi még szerencse, hogy a bérköltség egy tisztességes összeg volt. (ezen a szinten) így ingyen igazolható játékosokkal töltöttem fel most a keretet - hát olyan is. Leginkább a védelmem egy átjáróház.
    Mit állítottatok be védelemre? Nekem már már úgy tűnik, hogy a két belső védőm ha véletlen jó helyen áll akkor el-elugrik valahova máshova... Ha támad az ellenfél akkor már csokizok úgy kipasszolják a védőimet (pedig ugye NB2-ről beszélek).
    A másik; ez a heti edzésfelosztás vette át a különböző edzéslehetőségeket (2012-ben még ugye úgy volt, hogy csoportokat csináltam melyik csoport mit gyakoroljon. A védőknek lehúzott támadás a támadoknak lehúzott védekezés, stb) Itt mindenki ugyanazt gyakorolja edzésen vagy valamit nem találok?