104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92124 Persze hogy megéri,ingyen van.Csak valami 6,5 Gb.a mérete. -
banyai2000 #92123 Sziasztok. Találtam ilyen Cut Out Faces Megapack 6.0 facepackot ezt megéri leszedni ? -
Pedig előzetesen a 2. helyre várták a Bristol Cityt....:) minket, farkasokat ez nem érdekelt :D
Doyle pedig kissé bekezdett a szezonban...
-
Pawlus #92121 Nekem állandó az ennyi lövés és a sok ziccer meg helyzet, lentebb írtam is mennyi gól esik nálam. Mondjuk érdekes hogy 3-4-5 gól azért bemegy egy fradival kb mindig. 40 perc alatt 8-1 a rekordom. Szóval nekem fordítva irreális a dolog. -
Zenszkij #92120 Nem csak te tapasztalod a fasza helyzetkihasználást. Csoda, hogy nyertünk.... -
fordjee #92119 Olaszoknál nincs év végén pénz osztás? Nem kaptam semmit a bajnoki helyezés után. -
Bundesliga 2.
Végül csak sikerült feljutni.
A kupában az elődöntőben voltak, mielőtt kineveztek engem, a Gladbach-ot megvertük 1-0-ra, majd jött a döntő.
Wolfsburg amúgy a második helyen végzett a Bayern mögött, nagyszerű keretük van. -
jimyke1 #92117 Üdv.
Véget ért a szezon a Bayern kispadján, a bajnokság nem az elvártak alapján sikerült, csak harmadik lettem, második a Schalke, első pedig a Dortmund lett.TabellaMeccsek1Meccsek2
A szuperkupát 4:0-ra vesztettem el a Dortmundal szemben. Az európai szuperkupát a Chelsea ellen buktam el 1:0-ra. A Klub vb-t 5:3-ra nyertem az Atletio Mineiro ellen. A Bajnokok ligája trófeáját, pedig a Barcelona 2:0-ás legyőzésével hódítottam el.Bajnokok ligája
Átigazolások Inkább csak eladtam mint vettem, januárban elfogadta a szerződés ajánlatot Lewandowski, így a következő szezontól náluk focizik majd.
-
nem is lenne baj belőle ha nem minden meccsen így lenne... idegenbe 2 pont ha belevesszük az EL-t és 2 rúgott gól 4 meccsen úgy h mindig jobbak voltunk. itthon a 3-ból 2 nem rossz, mivel Juvetól kaptunk ki.. jó mondjuk megint a hogy... -
Inter 1:0 Lazio.. vicc, idegenbe 60%+ labdabirtoklás 15+ lövés 20+ szöglet és kikapunk...
Lazio 0:1 Juve kajak mi nem gólra játszunk..-.- ez volt zsinórba a 3. meccs h nem lőttünk gólt, hiába a kis millió kapura lövés meg szöglet. bezzeg a juve meccsen nem csinált semmit. Hernanes,Klose, Candreva nem volt szinte meccsük ahol értékelni lehetne őket.
még h kifagytam szept. 29.én -
Nem értem. 15 pontból 11, vereség nélkül. Ha bajnoki az összes olasz elleni, akkor 12-ből 10. Hol itt a probléma? De lehet, hogy én nem értek hozzá, elvégre mindenhol úgy van, ahány helyzete van egy csapatnak, mindet belövi (lsd. Volcanor linkelt meccseit) + egyértelmű: Végig fölényben játszik egy csapat, azt kötelező megnyerni. Nem volt még a világtörténelemben olyan, hogy az ellenkezője történt... No offense!! -
hm.. ismét nem nyertünk úgy h jobbak voltunk... szélső hátvédjeim elmennek kb. a picsába eddig idén vagy 11st csináltak vagy agyba főbe sz*pattva lőttek gólt róluk.
Napoli -
+ h átlag minden meccsen van 11s, utolsó meccsem kivételével mindig volt, volt h nem is 1 volt a meccsen -
számomra ez a 14 felettébb érdekes, oké még kevés meccsen volt de mikor kifejezetten jól játszunk akkor nem nyerünk az tetszik, meg hogy meccsenként 10+ szögletből HELYZETET SE mutat a vicc, elméletileg van egy viszonylag jól működő (tavalyi) felállás, oké h nincs gólom belőle minden meccsen, de h egy árva helyzetet nem csinálunk belőle az vicc. meccseim:
Juventus 1:2 Lazio (szuperkupa)
Lazio 3:1 Fiorentina
Samp 1:1 Lazio (itt sokkal jobbak voltunk)
Lazio 4:0 Chievo
Kuban 1:1 Lazio (sokkal jobbak voltunk, emberelőnyünk is volt) -
StillAwesome #92110 FM 13-hoz tudna valaki Magyar facepackot linkelni?? Egyszerűen sehol sem találok... (Fmbase oldalán is néztem, semmi.) -
Readinggel megnyertük negyedik szezon elején a CS-et, majd lemondtam, Angliában belül megnyertük a másodosztályt, és mind a 3 kupát 3 éven belül, + harmadik hely a PL-ben. A spanyolok edzője lemondott az EB után, és engem neveztek ki. Amúgy a VB-t, és az EB-t is megint ők nyerték meg, nincs rajtam nagy nyomás... Tavasz elején jelentkeztem a Werder-hez, meg is kötöttük gyorsan a szerződést. Bundesliga 2-ben így álltak, mikor átvettem őket: Tabella.
Eléggé jól állnak anyagilag, bár majd csak nyáron tudok igazolni legközelebb.
Viszont ami eléggé idegesít, az a helyzetkihasználásunk, mindkét csapatra vonatkozóan, utolsó 3 meccs egészen durva volt:
meccs1
meccs2
meccs3
Nem igazán tudom mit kezdjek ezzel, az se könnyíti meg a dolgom, hogy a kezdő 11-ből hetente sérül le valaki 2-3 hónapra... Remélem sikerül azért a feljutás. -
korbin555 #92108 Találtam egy folyamatosan frissülő adatbázist. Rengeteg free agent itt már az új csapatához került,de több egyéb átigazolás is pótolva van.
Pl:Perea-Honvéd;Marica-Getafe;Reveillére-Napoli;Govou-Lyon.Eddig 2189 változást tartalmaz az egész világból.A Steam ikonra kattintva szerkeszthető is.Szerintem jópofa megoldás.Főleg az tetszik,hogy a rossz pozíciók is kijavíthatók. -
én beérném a 6.-al is,de nagyon közel van a 4. hely,és már csak 1 rangadónk lesz,szóval elérhető,majd kiderül :) -
jó helyen vagy ott. max 1 helyet mehetsz feljebb, a Spurs meg behúzza a 4. helyet :) -
a 4. helyért óriási csata lesz,én elégedett lennék a 6. hellyel is,remélem nem esünk két szék közül a földre...
-
Idei cheat csatár ahogy olvasom külföldi fórumokat Aleksandar Mitrovic, tavalyi fmbe Partizanba volt akkor se volt rossz, de most már a belgáknál van az Anderlecht-be. -
Hát, ha negyedikes gyerekeket játszatsz, ne csodálkozz, hogy ilyeneket csinálnak.... -
No nem tudom látható-e:
http://tinypic.com/r/2d9ojo9/5
Érdemes megnézni a 4.es játékosom mozgását (amelyik a labda felé indul először ha nem látszana tisztán).
1, Alacsonyabb osztályú ellenfél picsáz el éppen
2, A játékosaim statok alapján sokkal jobbak, ehhez képest egyetlen fejpárbajt, szerelést, stb sem nyertek meg az ellenfél ellen
3, Így kell a saját szögletünkből gólt kapni - mindezt úgy hogy legalább 2 játékosom is símán begyűjthette volna a lasztit. -
Azt egyébként hogy lehet előhozni, mert gólismétléseknél felajánlja a felvételt, de amúgy nincs ott a record gomb. -
szvsz a játékban levő videószerkesztő is képes erre -
Pawlus #92099 Nálam a Swansea 30 forduló után vezeti a bajnokságot holtversenyben a Cityvel :D -
Zenszkij #92098 Örülök, hogy legalább a nagy csapatok nem szívatnak. Érdekes ellenük működik a taktikám. A Manchester City a 21. fordulóig még nem kapott ki, és játszott 4 döntetlent. Kettőt velem. De érkezik a Swansea és kapitulálunk :D. -
fraps -
Köszi. Most éppen egy meccsben vagyok ahol az egyik említett hiba történik. Fel akarnám venni, de Camstudio nem veszi fel - hiába kapcsolok a játékra akkor is a windowst veszi. Valaki tud megoldást? Felvennék egy "vicces" jelenetet :)
-
akkor a legközelebbi Spurs meccsedet bundázd meg, hogy a Spurs nyerjen... -
Zenszkij #92094 Nyugi, bétában én is kaptam ki 9-0-ra a MU-val a Tottenhamtől, ami nevetséges ugye. Rendes játékban meg a Norwichcsal még sose bírtak megverni a londoniak. -
korbin555 #92093 Alt + F9. -
Én is azt gondolom hogy itt megbolondult a jómotor... bár amúgy is csinál érdekes dolgokat. Én eddig egy fél szezon alatt NB2 csapatot irányítva ezeket vettem hangsúlyosan észre:
1, Az előbb említett, szabad labdáért fut a játékos majd meggondolja magát, hogy mégsem.
2, A védőnek hiába állitok be mindenféle szoros emberfogást, adom meg, hogy kit fogjon, ha másik csatár kapja meg a labdát akkor ész nélkül rohan át arra (a másik mellé aki amarra van állítva - így emez törvényszerűen kapja vissza üresben a labdát)
2, Beállítottam Deep védővonalat, abszolút defendre állítva a játékost, rigidre rakva, Hold position meg minden amit találtam bekapcsolva ettől függetlenül a védőm néha a középkör környékén mászkál (amikor támad az ellenfél). Nem játékos hiba mert mindegyik ezt csinálja - most a Honvédtól igazoltam kölcsönbe egy jobb védőt - dettó.
3, A kapusnak meg van adva, hogy a védőt játsza meg -ettől függetlenül az esetek 50%-ban inkább kirúgja a tömegbe amit 99%-os biztonsággal az ellenfél szerez meg.
4, Ugyanez a felszabadító fejeseknél - rúgásoknál is - minden ilyen fejes az ellenfélhez megy, akkor is ha a környéken 3-4 saját játékos flangál és egyetlen ellenfél, MINDEN esetben az ellenfélnek fejelik, rúgják a védőim.
5, Az ellenfél sprintel leszerelni a játékosaimat, ellenben ha ellenfélnél van a labda, akkor még a kapu és ellenfél közötti játékos sem támadja a labdást, sokszor csak nézi 2 lépésről mellette ahogy beviszi a kapuig. Ezen sem segít a Tight Marking sem a Hard Tacle semmi.
És biztos van még egy csomó ilyen de ezek nálam szinte minden meccsen előjönnek.
A fentiek a classikus nézetben vannak (amikor golyók szaladgálnak a pályán) a 3D meccs engine még mindig megmosolyogható csak. (de ez nem izgat mióta létezik FM azóta ugye a golyókat nézem azt szoktam meg :D) -
Hát erről nem csináltam de ha belefutok még ilyenbe akkor csinálok. Síma Print Screen elmenti? -
Azért érdekes leginkább mert egyébként most éppen 4. vagyok a Division II-ben (NB2), és kupából kiejtettem az első ligás Puskás Akadémiát, tehát máskor működik ugyanez a játékrendszer - de egyébként biztos, hogy nem a taktikával volt baj, mert visszatöltöttem a meccs előtti állást és újrajátszottam és akkor 3:2-re kaptam ki ami reális.
A 14 gólnál úgy volt, hogy gyakorlatilag jöttek - megkapta a csatáruk a labdát az meg elvitte a kapuig és belőtte. A védőm az volt, hogy nem is a labda felé indult el. (Az a bug egyébként a mostaniban is megvan ami eddig az összes FM-ben megvolt, hogy van, hogy a labda szűz területen van, az én egyik játékosom közelebb van hozzá el is indul a labdára mint ahogy az AI is, tisztán látszik, hogy az én játékosom hamarabb érne oda - de valamiért egyszer csak megáll, rosszabb esetben elkezd másfele futni...). A 14 gólt 1 félidő alatt kaptam, ebből volt 4 öngól is és rúgtak még kb 3-4 kapufát, meg kihagytak egy pár 100% ziccert (csak a kapus volt ott). Én is csak pislogtam. A végén a statisztikáknál meg azt írta, hogy a Békéscsabának volt a meccsen 45 kapura lövése amiből harmincpárszor el is találták a kaput. -
igen igen, ott már taktikai probléma is lehet.
Ettől függetlenül 14 gólt nem lehet ezzel magyarázni, úgy tűnik a "random" eredmények még mindig erőteljesen élnek :( -
Simán működik! :) -
korbin555 #92087 Ezekről az érdekes eredményekről igazán dobhatnál fel képeket. -
ott már Te is hibázol valahol, azért ennyire nem rossz a meccs motor, sőt még bétába se volt ennyire. -
Jaja :(
Elég vicces jelenetek voltak a pályán. A 8. percben már 4:0 volt oda :)
Azóta utána olvastam forumokon sokan írják azokat a hibákat amiket én is tapasztaltam - remélem hamarost jön az első patch, mert addig kitépem a hajam.