A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• narumon
    Azért érdekes leginkább mert egyébként most éppen 4. vagyok a Division II-ben (NB2), és kupából kiejtettem az első ligás Puskás Akadémiát, tehát máskor működik ugyanez a játékrendszer - de egyébként biztos, hogy nem a taktikával volt baj, mert visszatöltöttem a meccs előtti állást és újrajátszottam és akkor 3:2-re kaptam ki ami reális.
    A 14 gólnál úgy volt, hogy gyakorlatilag jöttek - megkapta a csatáruk a labdát az meg elvitte a kapuig és belőtte. A védőm az volt, hogy nem is a labda felé indult el. (Az a bug egyébként a mostaniban is megvan ami eddig az összes FM-ben megvolt, hogy van, hogy a labda szűz területen van, az én egyik játékosom közelebb van hozzá el is indul a labdára mint ahogy az AI is, tisztán látszik, hogy az én játékosom hamarabb érne oda - de valamiért egyszer csak megáll, rosszabb esetben elkezd másfele futni...). A 14 gólt 1 félidő alatt kaptam, ebből volt 4 öngól is és rúgtak még kb 3-4 kapufát, meg kihagytak egy pár 100% ziccert (csak a kapus volt ott). Én is csak pislogtam. A végén a statisztikáknál meg azt írta, hogy a Békéscsabának volt a meccsen 45 kapura lövése amiből harmincpárszor el is találták a kaput.