A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én is azt gondolom hogy itt megbolondult a jómotor... bár amúgy is csinál érdekes dolgokat. Én eddig egy fél szezon alatt NB2 csapatot irányítva ezeket vettem hangsúlyosan észre:
1, Az előbb említett, szabad labdáért fut a játékos majd meggondolja magát, hogy mégsem.
2, A védőnek hiába állitok be mindenféle szoros emberfogást, adom meg, hogy kit fogjon, ha másik csatár kapja meg a labdát akkor ész nélkül rohan át arra (a másik mellé aki amarra van állítva - így emez törvényszerűen kapja vissza üresben a labdát)
2, Beállítottam Deep védővonalat, abszolút defendre állítva a játékost, rigidre rakva, Hold position meg minden amit találtam bekapcsolva ettől függetlenül a védőm néha a középkör környékén mászkál (amikor támad az ellenfél). Nem játékos hiba mert mindegyik ezt csinálja - most a Honvédtól igazoltam kölcsönbe egy jobb védőt - dettó.
3, A kapusnak meg van adva, hogy a védőt játsza meg -ettől függetlenül az esetek 50%-ban inkább kirúgja a tömegbe amit 99%-os biztonsággal az ellenfél szerez meg.
4, Ugyanez a felszabadító fejeseknél - rúgásoknál is - minden ilyen fejes az ellenfélhez megy, akkor is ha a környéken 3-4 saját játékos flangál és egyetlen ellenfél, MINDEN esetben az ellenfélnek fejelik, rúgják a védőim.
5, Az ellenfél sprintel leszerelni a játékosaimat, ellenben ha ellenfélnél van a labda, akkor még a kapu és ellenfél közötti játékos sem támadja a labdást, sokszor csak nézi 2 lépésről mellette ahogy beviszi a kapuig. Ezen sem segít a Tight Marking sem a Hard Tacle semmi.
És biztos van még egy csomó ilyen de ezek nálam szinte minden meccsen előjönnek.
A fentiek a classikus nézetben vannak (amikor golyók szaladgálnak a pályán) a 3D meccs engine még mindig megmosolyogható csak. (de ez nem izgat mióta létezik FM azóta ugye a golyókat nézem azt szoktam meg :D)