104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92284 Véget ért a szabadságom.November elsejétől jelentkeztem üres posztokra,7-én befutott a Galatasaray,és a Cagliari ajánlata.Az utóbbit fogadtam el.Törökország is tervben van,de majd később.
A helyzet itt nem túl rózsás,hogy azt ne mondjam,pocsék.Nem az anyagiakra értem,inkább a játékosok minőségére.Mazzari mester ilyen szériát produkált,aminek meg is lett a következménye.Anyagiak tekintetében olasz szinten így állunk.
Az első csapatból mindenkit kiszórtam,akit különböző okok miatt gyengének találtam.A tartalék összes játékosa pedig azonnal átadólistára került.Néhányuktól nem tudom,hogy fogok majd megszabadulni,az irreálisan magas fizetésük miatt.Az első csapat kerete most tehát ez lenne.A téli szünetig valahogy ki kell húznom velük.A morál a béka segge alatt,és a két következő meccset is szinte biztosan el fogjuk veszíteni.Juventus(i),Fiorentina(i). Szóval nehéz hetek,hónapok elé nézek.A csapatot eredetileg a 8.helyre várták,de a főnök azt mondta,hogy már elégedett lesz,ha elkerüljük a kiesést.Nem ígértem semmi extrát,óvatos ember vagyok.A csapatban van három-négy remek fiatal játékos+Astori.Még Tachtsidis üti meg a szintet,de tőle sem vagyok elájulva,mert lassú,mint a tetű.A többi viszont egy kalap szart sem ér.
Az első sajtótájékoztatón már piszkáltak az újságírók.Azt feszegették,hogy mit keresek én itt,ezzel a renoméval,amivel rendelkezem.Elmagyaráztam nekik,hogy sem én,sem a klub nem akar ezen a szinten ragadni.Nehezen akarták megérteni az idióták.
Szóval itt tartok most,újén napján jelentkezem. -
na ilyen még sose történt velem...az FM megfagyasztotta a gépet. Nyomtam egy space-t,és puff,úgymaradt minden,nem reagált se azt alt+tab-ra,se az alt+f4-re,semmire. 2 hónapom úszott el az evertonos mentésben,de ez annyira nem aggaszt,inkább az,hogy mi lehet az oka,mert ezt a rendszert még csúcs grafikájú játékok se fagyasztották meg,de még a hangját se lehetett hallani...és pont az fm fagyassza meg,nem értem -
csasaet #92282 huge db-t honnan lehet leszedni? -
korbin555 #92281 Mindenképpen hasznos a környező országokat betölteni.Bulgáriát,Lengyelországot, Csehországot,Ukrajnából a másodosztályt is.Észak és Nyugat-Afrikát,+Dél-Afrikát külön is,esetleg Dél-Amerikát.És próbálj meg normális scout-okat szerezni ezekből a régiókból.
Az optimális a huge lenne,de akkora adatbázist tölts be,amit még jól bír a géped.Én 50 ezer alatt nem töltök be,de ez gépfüggő. -
Szasztok!
A magyar bajnoksagokat milyen adatbazissal erdemes jatszani? Huge-ra van allitva, de ezen kivul melyik kontinesnrol, regiobol erdmes betolteni a jatekosokat? Jo ha a kornyekbeli ligak jatszhatora vannak allitva? Gondolok itt arra, igy tobb teheseget tudok kereseni a regioban? Altalaban hany jatekost toltotok be az adatbazisbol? Elore is koszi. -
Ez még mindig afféle kísérleti karrier, tavalyi részben 3 hosszú karrierem volt, és egyszer se váltottam csapatot. Majd lassan újat kezdek, csak nem tudom még melyik csapattal. -
az gáz. mondjuk én soha nem szerettem a vándor karriereket h felépítek valakit utána ott hagyom, akkor inkább új mentést kezdek. Én olyan vagyok ha egy kis szimpátia nincs azzal a csapattal szembe (múlt,jelen,régi/jelenlegi játékos) akivel kezdek engem nem köt le, ezért nem is szoktam vándorolni+nehéz csapatot találnom h kivel kezdjek. tavalyiba mire Monacoval lenyomtam az offlinet azt hittem felakasztom magam.. bajnokság is unszimpatikus lett az elmúlt évekbe a csapat meg am se volt. -
Amikor nyáron otthagytam őket, akkor 100 millió dollár profitot termeltem az igazolásokból, a következő 2 évben kb 0-ra hozta ki Pellegrini. De ha ekkora bajban voltak, nem értem miért nem adtak el valakit. Vagy lehet fontosabb volt a csapat egyben tartása, mint a BL. :D -
:D az vicces. DE a te hibád az egész :D gondolom túl költekeztél és szegény utódod szívta meg :D jó mondjak az rosszabb mikor a baglyokkal 4. lettem, de a MU bl-t nyert és ezért még se indulhattam.. köv. évbe megint ,csak akkor én bajnok lettem és a Spurs szívta meg :D -
Még anno én irányításom alatt jött egy újabb elnök. Az előző gyorsan megunta, pont utána kezdtük el gyűjteni a kupákat.
-
hova lett a gazdag tulaj? :D -
Kerestem korábbi csapatomat, Readinget a BL-ben, emlékeztem, hogy negyedik helyen végeztek, de a meccseknél se láttam a selejtezőt. A klubinfonál rábukkantam az okára: financial fai play miatt kizárták őket, így az ötödik helyezett indulhatott. -
farferi #92272 Első tuti be van, második is szerintem, de mindjárt megnézem.Köszi....és mind így van
.Mindegy, ráfogom arra, hogy még kb. 50 százalék a taktika begyakoroltsága.Jó éjt.
-
gratula!
És egyetértek, nekem is jobban bejön ez a taktika kezelőfelület. Valahol reálisabb is, mint a csúszkás.
Ja, és nem tudom hogy vagytok fele, de imádom a VKP poszton a Half Back role-t :D gyakorlatilag bombabiztossá teszi a hátsó részt, még úgy is, ha a szélsőhátvédek erőteljesen dolgoznak előrefele -
shoot less often a játékosutasításoknál, work ball into box pipa, shoot on sight NEMpipa a csapatutasításnál -
farferi #92269 Most fekszem le, remélem mire hazaérek holnap a munkából valaki ad valami tippet.MÉR RÚGJÁK EL 20 MÉTERRŐL A LABDÁT?Bocsi de idegrohamot kapok, mert folyamatosan ezt csinálják pedig le van véve mindenkinél.Mit csináljak?...Tudom, rúgjam ki őket
-
hamary #92268 Hát baszki, az Fm be van baszva 

Az ilyen meccsekért találták ki anno a focit:
FA Trophy
Oké, a védelmek nem voltak a toppon. :D -
hamary #92267 Tabella
MeccsekFelállásIgazolások
Csatárom
Oxford meccs -
hamary #92266 Amúgy jó ideje nem írtam ide komolyabban, most hogy megint függök a játékon írok egy nagyon pöttöm kis beszámolót.
Angol hatodik osztályban kutakodtam a csapatom iránt, a választásom pedig az Workington FC csapatára esett. 15. helyre várt csapat, kis városba, kis 3 ezer fős stadionnal. Persze a fizetések nagyon gyérek, így csak egy-két játékost hoztam, meghagytam a keretet. Célnak a felsőházat tűztem ki.
Jelenleg 13 mérkőzés ment le, 13. helyen állok. Kissé talán szerencsés volt a sorsolásom is, nagyobb következtetést csak féltávnál szabad levonni, de nem rossz egyelőre.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a taktika jobban bejön, jobban át tudom látni, s változtatni a taktikán. Ez lehet az én hozzá nem értésem, de eddig ez jobban tetszik. Amit sajnálok , hogy nincs szinte semmi konferencia, nem értem miért. Na mindegy.
Fa Kupában az első körben járunk, az Oxfordot kaptuk, úgy érzem az lesz a végállomás.
Néhány kép:
Tabella: http://s21.postimg.org/f4eufkcuf/Skrill_North_Overview_Stages.png
Meccsek: http://s21.postimg.org/96115btvr/Workington_Fixtures_Schedule.png
Felállás: http://s21.postimg.org/850sg7cw7/Workington_Tactics_Overview.png
Igazolások: http://s21.postimg.org/43jpajklj/Workington_Transfers_Transfer_History.png
Egyik csatárom, naná, hogy a gyorsasága miatt van itt: http://s21.postimg.org/b9bgczton/Simon_Pridmore_Overview_Profile.png
És az ilyen meccsek miatt szeretem az fmet:
http://s24.postimg.org/o3ge92bth/Oxford_City_v_Workington_Overview_Overview.png -
am ez ideibe vicces mivel elméletileg a tavalyi működik, (rövidre rúgatom), de viszont egy mentésembe se jött össze nagyon akár próba akár éles volt. gondolom idén, mivel a taktikát is lassabb betanulni ezért az ilyen rögzített helyzeteket is, sőt jobban számítanak a képességek is. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!engem az idegesít h olyanok vádaskodnak akik egy értelmes karriert nem bírtak összerakni a 13ba mert nehéz volt nekik, és ezért pl. az offline bajnokságba se indultak, ahol én az utolsón ahol indultam 3. lettem. és kis szó szerint szaros szájhősök nekem powerkednek.. aki még a cm99/00 kezdtem inkább kihagyom mint felhúzzam magam rajtuk. -
korbin555 #92263 Én ezeket a fejesgólokat már a 12-ben sem bírtam megfejteni.Akkor sem,és most sem állítottam külön soha semmit a támadó szögletnél.Ahogy a gép adta,hagytam is úgy. Egyik szezonban futószalagon fejelték a védőim a gólokat,rá egy évre meg alig néhányat.Ugyanazok a védők, ugyanaz a szögletrúgó,semmi változtatás.Aztán két szezon után csodák csodájára megint megtanultak fejelni.Az előző szezonban az egyik középhátvédem legalább 14 gólt fejelt,most meg kettőt.Már nem is érdekel az egész.A baj akkor van,ha a csatár nem tud gólt rúgni. -
Zenszkij #92262 AEK-s mentésed teljesen reális, aki ezzel támad, hogy nem, az hatökör. A Sheffieldes mentésed is teljesen korrekt volt, ez a szép a játékban, hogy hozzáértéssel, jó taktikával szép eredményeket lehet produkálni. -
Grat, alakul a csapat :D irl számomra meglepő idén mennyire szenvednek -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem mondok fórumot meg neveket se(sok helyen vagyok) de elég sok vádat kaptam mostanában a bagoly(eredeti fm13) mentés meg most az AEK (virág) mentésemmel kapcsolatban is. pedig azt nem lehet mondani h mostanában kezdtem volna az fmet (cmet) meg a fórumozást. -
Zenszkij #92259 Mi ez a kifakadás? Ki csalózott itt kivel? Ha te nem raksz képet majd rakok én, azért reméljük hamar megbékélsz
.
4. szezonomat (2016/17) zártam a Norwich padján. Íme a tabella. Tavaly is, mikor hatodikok lettünk, és idén is mi adtuk a PL gólkirályát. Tavaly ez a személy Luciano Vietto volt. Jelenleg már a Man Cityben tekergeti a labdát. Idén nem találta a góllövő cipőjét, ezért a tartalékba került, ahonnan borsos 30 millió euróért vitte a City. Idén a már generált Graham Paul lett az éllovas.
A tavalyi hatodik helynek köszönhetően az EL-ben így meneteltem. City erős falat volt itt is, bajnokságban is. Az Fa Kupát azonban behúztam. Mákos sorsolásom volt, a nagyok mind elvéreztek idő előtt. Eddig néhány kivételtől eltekintve csak angolokat hoztam, próbálom hazaiakkal megerősíteni a keretet. Jövőre nagy reményekkel vágok neki a BL-nek. Még egy kis adalék. Íme a taktikám. -
farferi #92258 Hát én most ikszeltem velük bari meccsen egy másodosztályú csapattal.Lőnek össze-vissza 20 méterről, nem tudok mit csinálni vele.A gólok egyharmada szögletből van(amit én lövök), pedig rövid sarok van beállítva, erre kis passz ,Agüero beviszi és beveri.
-
korbin555 #92257 Kösz.Végül mégsem mentem a City-hez.Az a csapat egy világválogatott,most is 11 pont előnnyel nyerték a PL-t.Csak azért kell nekik új ember,mert Pellegrini visszavonult.Pici izgalom sem lenne benne.Most szabin vagyok,november közepétől jelentkezek az üres állásokra.Akkor már kezdik kirugdalni a menedzser urakat. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a vádaskodás dolog meg micsoda?Már nagyon régen nem emlékszem itt ilyenre.Ha valaki meg virágboltival játszik,akkor mi van?Ez nem az SI oldala.Azzal játszik,amivel akar. -
Nagy grat (Y) -
am nem tudom h ti követtek e más hasonló fórumot (fm), de én mocskosul unom (vádaskodást) h egyes emberek jók virágboltossal meg egyes emberek jók boltival és különbséget tesznek az ugyanolyan verzió számú játékkal kapcsolatban. számomra érthetetlen h vádaskodnak emberek h csaló meg stb.. mert virággal játszik nem eredetivel meg sorolhatnám.... asszem Én egy dbig befejeztem a beszámolókat, de ettől eltekintve szívesen segítek bárkinek ugyanúgy ahogy szoktam. -
korbin555 #92254 Schalke 2017-2018.
Véget ért a szezon,és egyenlőre a Németországi karrierem is,mert Otto von Bismarck hódítani megy a nagyvilágba.A Bundesliga behúzva,az utolsó forduló már csak népünnepély volt Gelsenkirchen-ben.60 év után megszereztük(tem) a klubnak a nyolcadik bajnoki címet.A kupadöntőben megvédtük a címünket,a harmadik ligás Union Berlin meg indulhat az Európa Ligában.(Remélem,megnyerik.
)A tavaszi meccsek második része.
A BL-t,ami eleinte nem nagyon érdekelt,szintén sikerként értékelem.Csak hajszálon múlt,hogy nem jutottunk döntőbe.Az elődöntő első meccsén 2-0-ra veszítettünk a Stamford Bridge-en.A visszavágón már vezettünk 3-0-ra,de a szerencse most nem velünk volt.Szépítettek,így az idegenbeli gól miatt kiestünk. Csalódottan,de emelt fővel búcsúztunk.
Én pedig búcsúzom a klubtól,de most nagy dilemmába kerültem.A tervem az volt,hogy lemondok,szabira megyek,és ősztől jelentkezem az üres állásokra.De még mielőtt lemondtam volna,befutott egy meghívó állásinterjúra.Konkrétan tőlük.Nincs velük semmi bajom,csak valahogy nem mozgatja meg a fantáziámat.Meg nem így akartam távozni,mert itt most mindenki árulónak fog tartani.Mégis lehet,hogy elfogadom.Bár ott olyan könnyű lesz BL-t nyerni,mint az egyszeregy.
Még egy-két érdekesség a szezonból.Idén eltűntek a fejesgólok.Tavaly harmincat is bebólintottak a védőim,idén talán hatot.Viszont annyi tizenegyest rúgtunk,mint egy tízéves mentésben.A másik,hogy nem is emlékszem olyanra,hogy egy komplett szezont lejátszottam volna egyetlen döntetlen nélkül.Ezt így utólag elég érdekesnek találtam.Na mindegy,megvacsorázom,aztán eldöntöm,hogyan tovább...
-
hamary #92253 De ha akarok se tudok senkivel kommunikálni. Plusz volt már konferencia, de csak egy. -
Vagy az elején beállítottad, hogy az asszisztens intézze. -
hamary #92251 Eredeti, ez nálam évek óta alap. :) De ezt nem értem, ki sem kapcsoltam pedig semmit. Te hogy tudsz más managerekkel beszélni? -
korbin555 #92250 Eredeti FM 14?Mert ha igen,akkor nem értem.Én alig bírom kikerülni a sok hülye kérdést.A legritkább esetben fordul elő,hogy ne legyen sajtótájékoztató.Meccs előtt,és után is. -
hamary #92249 Még egyszer megkérdezem, hátha valaki átfutotta, de tudja a választ: miért nincs szinte soha meccs konferencia, plusz nem tudok a médián keresztül beszélni managerekkel? Angol 6. liga, ennek lehet hozzá köze? -
korbin555 #92248 Nocsak,nocsak.Ki vár ránk a kupadöntőben?Csak nem a saját fiókcsapatom?Nem rossz.Nehéz hete van szegény Guardiolának.Múlt héten kiestek a BL-ből a Barcelona ellen, három napja mi intéztük el őket,most meg ez. -
BetonK #92247 Az egy-két kiváló játékossal felálló görög csapatot sikerült elég jól lekontrázni, mostmár egyértelmű cél őket megelőzni a csoportban:
-
BetonK #92246 DVTK 2014/15 BL selejtezők:
Elég szűken, de meglett a csoportkör, sikeres volt a selejtező. Nagy mák, hogy a Celticet sikerült végig elkerülni. A Steaua elleni első párharc volt a legkeményebb, idegenben kezdünk, és úgy értünk el döntetlent, hogy lefociztak a pályáról, majd a visszavágón is jobbak voltak, ennek ellenére vezettünk végig, de a 89. percben egyenlítettek, ráadásul kiállítottak tőlem egy embert. A hosszabbítás rögtön román góllal kezdődött, ezután átálltunk 4-3-2-re, és 5 perc alatt rúgtunk két gólt, amivel továbbmentünk.
A meccssek:
Pár igazolás, akik klub nélküliek voltak, és elég jók:
Őt kölcsönbe kaptam egy évre:
A csoportban jó lenne egy győzelemet kicsikarni, meglátjuk mire leszünk elegek. -
korbin555 #92245 Kösz.Csak kíváncsi voltam,mert valamikor tervbe veszem én is.