A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92284 Véget ért a szabadságom.November elsejétől jelentkeztem üres posztokra,7-én befutott a Galatasaray,és a Cagliari ajánlata.Az utóbbit fogadtam el.Törökország is tervben van,de majd később.
A helyzet itt nem túl rózsás,hogy azt ne mondjam,pocsék.Nem az anyagiakra értem,inkább a játékosok minőségére.Mazzari mester ilyen szériát produkált,aminek meg is lett a következménye.Anyagiak tekintetében olasz szinten így állunk.
Az első csapatból mindenkit kiszórtam,akit különböző okok miatt gyengének találtam.A tartalék összes játékosa pedig azonnal átadólistára került.Néhányuktól nem tudom,hogy fogok majd megszabadulni,az irreálisan magas fizetésük miatt.Az első csapat kerete most tehát ez lenne.A téli szünetig valahogy ki kell húznom velük.A morál a béka segge alatt,és a két következő meccset is szinte biztosan el fogjuk veszíteni.Juventus(i),Fiorentina(i). Szóval nehéz hetek,hónapok elé nézek.A csapatot eredetileg a 8.helyre várták,de a főnök azt mondta,hogy már elégedett lesz,ha elkerüljük a kiesést.Nem ígértem semmi extrát,óvatos ember vagyok.A csapatban van három-négy remek fiatal játékos+Astori.Még Tachtsidis üti meg a szintet,de tőle sem vagyok elájulva,mert lassú,mint a tetű.A többi viszont egy kalap szart sem ér.
Az első sajtótájékoztatón már piszkáltak az újságírók.Azt feszegették,hogy mit keresek én itt,ezzel a renoméval,amivel rendelkezem.Elmagyaráztam nekik,hogy sem én,sem a klub nem akar ezen a szinten ragadni.Nehezen akarták megérteni az idióták.
Szóval itt tartok most,újén napján jelentkezem.