A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92254 Schalke 2017-2018.
Véget ért a szezon,és egyenlőre a Németországi karrierem is,mert Otto von Bismarck hódítani megy a nagyvilágba.A Bundesliga behúzva,az utolsó forduló már csak népünnepély volt Gelsenkirchen-ben.60 év után megszereztük(tem) a klubnak a nyolcadik bajnoki címet.A kupadöntőben megvédtük a címünket,a harmadik ligás Union Berlin meg indulhat az Európa Ligában.(Remélem,megnyerik.
)A tavaszi meccsek második része.
A BL-t,ami eleinte nem nagyon érdekelt,szintén sikerként értékelem.Csak hajszálon múlt,hogy nem jutottunk döntőbe.Az elődöntő első meccsén 2-0-ra veszítettünk a Stamford Bridge-en.A visszavágón már vezettünk 3-0-ra,de a szerencse most nem velünk volt.Szépítettek,így az idegenbeli gól miatt kiestünk. Csalódottan,de emelt fővel búcsúztunk.
Én pedig búcsúzom a klubtól,de most nagy dilemmába kerültem.A tervem az volt,hogy lemondok,szabira megyek,és ősztől jelentkezem az üres állásokra.De még mielőtt lemondtam volna,befutott egy meghívó állásinterjúra.Konkrétan tőlük.Nincs velük semmi bajom,csak valahogy nem mozgatja meg a fantáziámat.Meg nem így akartam távozni,mert itt most mindenki árulónak fog tartani.Mégis lehet,hogy elfogadom.Bár ott olyan könnyű lesz BL-t nyerni,mint az egyszeregy.
Még egy-két érdekesség a szezonból.Idén eltűntek a fejesgólok.Tavaly harmincat is bebólintottak a védőim,idén talán hatot.Viszont annyi tizenegyest rúgtunk,mint egy tízéves mentésben.A másik,hogy nem is emlékszem olyanra,hogy egy komplett szezont lejátszottam volna egyetlen döntetlen nélkül.Ezt így utólag elég érdekesnek találtam.Na mindegy,megvacsorázom,aztán eldöntöm,hogyan tovább...