104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Már csak nyolc külföldi lehet,de bajnokira csak ötöt lehet benevezni.Tiszta szerencse, hogy tele van Európa török kettős állampolgárokkal.Itt jön jól a nagy adatbázis,mert százszámra lehet találni őket,főleg Németországban.
  • Darthmushroom
    én ezért szeretem a török karriereket h ilyen légiós szabály van. vicces h örül az ember h milyen nevek szóba állnak a klubbal, majd menyből a pokolba rájön az ember h nem tudja nevezni mert csak 12 légiós lehet a keretbe :D ott meg kell gondolni h ki legyen az a 12 főleg h a pályára se léphetnek csak a bl-be együtt ennyi légiós.
  • Zenszkij
    Tavaly 5 év után a Schalke lett bajnok ki is vágták Guardiolát. Nem is csodálom, összesen két védő van. Idióta spanyol...
  • Zenszkij
    Én közben elfogadtam a Bayern München ajánlatát. Még a büdös életbe nem játszottam velük, mert gyerekkorom óta nem kedvelem őket. Ebbe a vándorkarrierbe azonban belefér. A board kérése fiatalokat igazoljak és építsem be őket a csapatba. Pénzem van 76 milla igazolni. Fincsi....
  • korbin555
    Na,még alig kezdtem el a szabadságot,már jött is a Kayserispor ajánlata.Ennél a klubnál most az a helyzet,hogy kétszer annyi a pénz,mint a Fener/Galata/Besikas triónál összesen.Milliárdos tulaj van(aki egy év alatt már három menedzsert rúgott ki).Csak az a bajom ezzel a török ligával,hogy öt külföldi lehet a csapatban.Mire összeszedek 15 klasszis törököt,arra nem szabadságra megyek,hanem nyugdíjba. Egy hosszú karrierre jó választás,de két év nem elég,hogy világklasszisokat neveljek magamnak.Összevásárolni meg nem lehet őket az FFP miatt.Ezt alaposan át kell gondolnom.Pedig jó lenne megtanulnom törökül is.
  • Gerdzso
    Nálatok is rengeteg a sérült?
  • pinnacle
    Köszönöm :)
  • Volcanor
    Skin.
    Csak a "Delight_fm2014" mappát másold át, a másikat szerintem félkészen rakta fel.
  • Darthmushroom
    omg de durva keret
  • pinnacle
    Ez milyen skin amit használsz?
  • Volcanor
    Év végén lemondtam Heerenveentől, majd a friss orosz bajnok Rubinhoz írtam alá.
    Enyhén szólva nem megy a csapatnak. Szuperkupát elbuktuk, majd 3 bajnokin 2 vereség, 1 győzelem. Persze alig van begyakorolva a taktika, de idő se volt rá, hiszen a bajnokság nyár közepétől kezdődik.
    Pedig még a keret is talán a legerősebb a bajnokságban.
  • SeLFisCH
    Másnál is jelentkezik ez, vagy csak engem imád a játék ?

A szezonban lement eddig 14 meccs, lőttünk 17 gólt és mellé legalább 10-12 kapufát..
  • Volcanor
    Gyorsan megtanultál oroszul. :D
    Nálam a beszélt nyelveknél english, dutch, spanish van. USA-t jelöltem be országnak a manager profilnál, de érdekes, hogy hozzáadta a spanyol nyelvet is.
  • korbin555
    Én is befezeztem a Dinamo Moszkva kalandomat.Valahogy nem tetszik itt a légkör,meg hideg is van errefelé.A bajnokság semmi nehézséget nem okozott, Moniz már megpuhította az ellenfeleket,mire idejöttem.Három poszton erősítettem,nem szórtam el a főnök pénzét,de nem is volt rá szükség.Orosz Premier Liga.Az EL-ben még mentünk egy kört,és kivertük a Sahtar-t,de az Atletico Madrid már túl erősnek bizonyult.Kb.hat világklasszis,meg három wonderkid volt a csapatukban.Legalább azt elmondhattuk,hogy az elvárásokat túlteljesítettük,és a későbbi győztestől kaptunk ki.Meccsek.A vonal alatti eredmények az enyémek.Egyébként Moniz máris bajban van,mert a Dortmund csak hetedik lett a Bundesligában.Ott díszeleg a neve a job center-ben, insecure címszóval.Elég hülye volt,hogy itt hagyott egy félig már bajnok csapatot.
    Szóval ez egy villám szezon volt,de megérte,már három országban lettem bajnok, és az SI szerint megtanultam oroszul is.Tehát megint lemondtam,de még nem tudom,hová megyek.
    до свидания.
  • Zenszkij
    Olasz, német vagy francia csapat lenne a legjobb. Habár be van töltve több liga is, de ezekhez lenne kedvem.
  • korbin555
    Szép volt.És hová szeretnél menni,ha választhatnál?
  • Zenszkij
    Lezárult a 2017/18-as év a Norwich élén. Idén a legnagyobb ellenfelünk az FM 2014 csítercsapata a Manchester City volt. Némi szerencsével végre azonban sikerült megelőzni őket a bajnokságban, ami ugye azt jelenti bajnokok lettünk. Az utolsó fordulóban ha nyerek a Tottenham ellen akkor bajnok vagyok, ha X vagy kikapok és a City otthon veri a MU-t akkor végem, mivel a gólkülönbségük sajnos jobb volt és csak 2 ponttal álltam előttük. Természetesen lenyaltunk, de a MU hozott egy X-et. Malacunk volt.
    Premier League 17/18
    PL meccsek 1
    PL meccsek 2
    Az otthoni kupákban nem vitézkedtünk. A tavalyi FA kupa győzelem után idén az 5. körben búcsúztunk. A liga kupa se izgatott, a bl miatt a kupákban a b csapat játszott. A bajnokok ligáját amolyan gyakorlótérnek képzeltem el a fiatal csapatnak. Könnyű csoportunk volt, ahonnan simán továbbjutottunk. Ezt követően beszéljenek az eredmények.
    Veretlenül lettünk BL győztesek!
    Mit mondjak mérgelődtem, mikor a kieső körben kapásból megkaptuk a tavalyi győztes Real Madridot, de sikerült kivernünk őket. Ennek ellenére a hazai teljesítményünk nem volt kielégítő, idegenben azonban taroltunk, így bejutottunk a fináléba, ahol a csítercsapat fogadott. Szerencsére csatáraim jó napot fogtak ki, máskor 10-15 kapura lövésből örültem, ha egy-kettő beakadt, most minden bement és 4-2re diadalmaskodtunk.
    Sztárjaink: Gaitán, a saját nevelésű Nash, és a problémás Paul.
    Íme az aranycsapat!
    Év közben jött a hír, hogy eladják a klubbot, majdnem lapátra tettek, mert az új vezetés Hyppiat akarta a kispadon, azonban a jó szereplés meggyőzte őket. Nem kis pénzt invesztáltak a klubba: Consortium. Jelenleg 170 millió euró van a kasszában. Már szezon közben eldöntöttem, hogy lemondok év végén és más munka után nézek, így azonban még szebb a váltás, hogy a Norwichot sikerült Anglia csúcsára juttatnom. Kíváncsian várom milyen állásajánlatok érkeznek.
  • bakkerman
    háhülyevagy? :D jóhogy! aki 15 évesen ennyi gólt vág az u20-ban 18-19-20 évesek között,abból gecijó játékos lesz! Csak nagyon figyelj oda rá,szép apránként építsd fel a srácot,és akkor kihozza magából a legtöbbet
  • csasaet
    Osman Genoves

Szerintetek a felnőttek között is használható játékos lehet belőle? Ahogy nézem az U20 és a tartalék csapatban nagyon lövi a gólokat.
  • Pawlus
    Vannak még hasonlók: http://9gag.com/gag/av05mLM
  • korbin555
    A kapusom az első félidőt térden csúszva védte végig,a másodikban meg hiányzott deréktól felfelé.Ezzel kapcsolatban (is) kérdezném,hogyan lehet normális minőségben videót menteni?Mert amit elment,az 640x360,és szinte nézhetetlen.A 13-ban 1080p, tükör éles videót lehetett feltölteni.
  • csasaet
    Cuiabá (brazil 3. osztály)
    2013
    Érdemtelen, bajnokságot, state championshipet behúztuk, egyetlen vereségünket a döntő visszavágóján szenvedtük el, év végén az egész csapatot kidobtam és helyettük igazoltam tehetséges fiatalokat.
    Este jövök a már valószínűleg tartalmasabbnak ígérkező 2. osztállyal.
  • Mor3llo
    azért remélem ezekkel a ziccerekkel majd valamit kezdenek. Az esetek 95%-ban a kapus védi a ziccereket, függetlenül a lövő játékos képességeitől.
  • Darthmushroom
    hát az még soká lesz :D am remélem h mire beköltözünk az új saját stadionba (2016) lesz olyan nézőszám h megteljen (33e).
  • bakkerman
    kiváncsi vagyok első osztályban mennyire nő meg
  • korbin555
    Rövid szabadságom véget ért.Visszautasítottam a Bayern,Arsenal,MU,Dortmund ajánlatait is.Amit viszont elfogadtam,az a Dinamo Moszkva felkérése volt.Moniz átment Dortmund-ba,én meg elfoglaltam a helyét itt.Előző állomásaimmal ellentétben,itt nincs 10-12 pontos hátrány.Tabella.A keret elég erős,van itt egy világklasszis Schumacher is.De azért weak link is akad,nem is egy.Az egyetlen gondom,hogy túl sok a légiós,ezen majd a téli szünetben korrigálnom kell.Csak 7 külföldi lehet a kezdőben,ami nem lenne baj,de az már igen,hogy kevés az orosz játékosom.Ettől eltekintve,ez egy ideális hely egy rövid karrierhez.Az Európa Liga továbbjutás is el van már intézve.A pénzügyek is jók,bár nem tervezek nagy üzletet.18,6M-t kaptam igazolni,de aki jön,az csak orosz lesz.
    Az orosz kupából már kiesett a csapat,az EL pedig túl nagy falat lenne még,tehát egy célom van,a bajnokság megnyerése.Ez első ránézésre elég könnyű feladatnak tűnik.A milliomos főnök elvtárs elvárása egy BL-t érő hely,ami nem kérdés.Az EL-ben a csoportkör volt a cél,azt már Moniz megcsinálta.Azért,nem bánnám,ha egy-két kört még tudnánk venni.A világklasszis reputációm miatt nem engedhetek meg magamnak gyenge eredményeket.Itt mindenki örül,hogy egy világhírű menedzsert szerződtettek,bizonyítanom kell.Szezon végén pedig eldöntöm,hogy maradok-e még egy évet.
  • Darthmushroom
    12-13e néző, utolsó bajnokin 25e volt. kupába 9-10e körül
  • Zenszkij
    Csoprtelsőként kivel sorsolnak össze? Erre a csoportmásodik meg kapja a Schalkét. Celtic Moszkva még véletlenül se. Nevetséges milyen szemétmódon kapok ilyen sorsolásokat. Viszlát BL, és viszlát Norwich év végén. Betelt a pohár. Megyek máshova.
  • Pawlus
    Én mentésemben a monaco edzője 2015 elején :)
  • bakkerman
    milyen átlagnézőszámod volt a 3. osztályban?
  • korbin555
    Játékkönyvtárnál jobb klikk a játék nevére-tulajdonságok-helyi fájlok-játékfájlok épségének ellenőrzése.
  • BetonK
    Ezt hogyan lehet?
  • korbin555
    Próbáld meg a fájlok épségének ellenőrzését a Steam-en belül.
  • BetonK
    Nálam most kilépett a játék crash dump-al....Eredeti a játék!
    Visszatöltöttem, most továbbment ugyanott.
    Ez mi lehet?
  • korbin555
    Ricardo Moniz
  • Volcanor
    Heerenveen 2013/2014
    Így indult a szezon a klubnál.
    Igazolások.
    Klasnic-on kívül mindenki fontos szerepet töltött be a szezon során.
    Kupa.
    Elértük a vezetőség által kitűzött célt, de elég nagy szégyen volt egy másodosztályú ellen kiesni...

Bajnokságban hullámzó volt a teljesítményünk, ősz végére a középmezőnybe csúsztunk vissza a borzalmasan gyenge helyzetkihasználásunk miatt, a szezon második felében jóval több meccset nyertünk, de amikor felkerülhettünk volna az első helyre, mindig x vagy vereség következett...Egy fordulóval a vége előtt már biztos volt a második helyünk, Ajax-szal egyforma pontszámmal álltunk az élen, sajnos nekik 2 góllal jobb volt a GK, és itt ez számít(2-0, 1-1 lett az egymás elleni meccs, a mi javunkra). Utolsó fordulóban a már biztosan utolsó helyezett RKC-t fogadtuk, a cél minél nagyobb arányú győzelem volt. Sikerült nyerni 5-1, talán a szezonban először jött ki reális eredmény a kapuralövés/gól arányban. Ajax sokáig vezetett 1-0-ra, de az nem volt nekik elég, ráadásul az utolsó pillanatban kiegyenlített az ellenfelük, így nem csak jobb a gólkülönbségünk miatt lettünk bajnokok.
    Bajnokság.
    Statok.
    Pavel Horváth is alapember volt, de nem akartam, hogy meghosszabbodjon a szerződése(30 meccs után járt volna neki), így 4 meccsel a vége előtt szerződést bontottunk közösen.
    A csapat legjobbja.
    Először nyerte meg a csapat a bajnokságot a történelme során.
  • Volcanor
    Sehol, nekem is csomó ilyen helyzet marad ki meccsenként. Persze általában közelebbről meg vannak ott védők, de akkor is idegesítő.
  • narumon
    És ezt hogy lehet gyakorolni? Nekem 4-5 ilyen helyzetem van kb egy meccsen és nem tudom beállítani sehol, hogy a csatár vigye rá a kapusra, inkább ellövi Hong-Kongból, legtöbbször még a kaput sem találja el :(
  • Zenszkij
    Ez vicc, hogy ha az ember nem a MANU-val van akkor a Cityt nem lehet megverni a bajnokságban. Fos csítercsapat lett.
  • Zenszkij
    Vezetnek is az ukránok :).